Doktor resmen seni gebe olduguna ikna etmeye çalışıyor gibi olmuş

canım yapı meselesi, her gebelikte de farklı olabilir.Benim mesela rahmim kalp şeklinde olduğu için karnım çok çıkıyor çünkü içerdeki alanı az.Ve oğlum o yüzden erken doğdu.Bunda da 35 i görmek hedefimiz inşallah daha önce gelmez.
Çok teşekkür ederim güzel cevabın için.Ben fotoğraf paylaştığım için üzerime alınsın, yanlış anlamisim sen kusura bakma eğer uzduysem yazımla seni.Benle ilgisi olmayan bir konuya atlamisim utanmadan bide alinmisim, şuan utandım.
Evet canım hatırlıyorum pantolonları.kiyamam bide uzun uzun yazmışsın.Ben o bir cümleye takılmıştır senle bir ilgisi yoktu, arkadaş dacok güzel açıklamış zaten.sorun yok yani

Amin canım inşallah.
Güldürdün beni çılgın
Merhaba, güzel piştiği sürece yiyebilirsin için rahat olsun.Yeme konusunda doktorum hicbirseyi yasaklamadi, abartmadigin ve çiğ yemediğin sürece sorun yok dedi.Hatta geçen gün sosisli sandviç istedi canım.Normalde nefret ederim kokusundan bile ama istedi işte.kimyasi değişene kadar pişirdim yedim.Cunku yatakta sürekli onu hayal ettim ve uyuyamadim

cok takildiysa kafana sağlık ocağına bı ara git toxoplazma bakar mısınız de için rahat etsin.