- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
Gülesim geldi sulu deneyeyim diyinceKuru üzüm mü normal üzüm mü kuzum ? Evde normal üzüm var dün akşam yedim ama su içmedim bugün sulu deneyim bir de
Yaş üzüm yani normal üzüm canım ye ye inşallah fayda eder sanada ben öyle rahatladım o günKuru üzüm mü normal üzüm mü kuzum ? Evde normal üzüm var dün akşam yedim ama su içmedim bugün sulu deneyim bir de
Bebişin göbeği de vardır mutlaka ama bazı yiyecekler çok gaz yapıyor cnm.ben mesela tüm ot çeşitlerine bayılıyorum, lahana da dahil.ama mahvediyor.kavrulmamis soğan ve salça, bide kavun da öyle sisiriyor.Ay canım ayıptır söylemesi sabah wc çıkmıştım bide göbek akşam çıkıyordu normalde benim ama öğlen öyle görünce şok oldum hala daha da inmedi 5 aylık resmen :)) Ama dediğin gibi gaz göbeği olma ihtimali daha Yüksek bebiş 3 cm zaten :)
Yok güzelim. A April wind nin de dediği gibi kan hapı ve D vitamini exra veriliyor.D vitamini ihtiyaç halinde ama kan hapı mutlaka veriliyor.Bu bahsettiklerim multivitamin.Hatta kan hapına doğumdan sonra da bir süre devam etmek gerekiyor.Yoksa aşırı halsizlik hatta sezeryan olursa lan kaybı bayginliga sebep olabiliyor.Halsizlik ve uyku hali lohusa sendromuna da sebep olabiliyor.Canım bu vitaminler kan hapıyla D vitamini için demi yanlış bilmiyorsam.
Folik asit gibi zorunlu olan var mı bunların içinde kaç senedir ilaç kullandığımdam ilaç göresi yanım yok o yüzden soruyorum canım :)
Ayy ne dediğimi biliyor muyum benGülesim geldi sulu deneyeyim diyince
Tamam canım şimdi armut üzüm biraz sonra da salatalık yiyorumYaş üzüm yani normal üzüm canım ye ye inşallah fayda eder sanada ben öyle rahatladım o günbide salatalık ye canım bağırsakların çalışır
Burdayım kuzum, sıkıntım var 4 gündür tık yok çatlıycam artıkkarnım şişti iyice baskı yapıyor çok kayısı armut yemekten içim bayıldı ama etki sıfır
Teyzemde aynı dediğiniz gibi ebe hatasından dolayı engelli.
Gayet sağlıklı bir bebek hata yüzünden engelli olabiliyor.
Teyzemin beynine oksijen gitmiyor debil zeka seviyesine sahip, ve spastik durumu var aşırı değildi ama yaş ilerledikçe elleri yamuldu, yürürken kendisi bir bacağını sürüklüyor, konuşması bozuldu. Anlaşılmayacak gibi değil ama biz anında ne dediğini anlıyoruz dışardan insanlar anlamak için ya dikkatli dinliyorlar yada tekrar ettiriyorlar.
Rabbim herkese evladını sağlıklı sıhhatle kucaklarına aldırsın inşallah.
Sen diyince fark ettim kız öbür fotoyu yüklemişim ben yaEnem yüzünü kapatsaydın bari kız :) beni de eşim çekiyoBenim göbüşte böyle işte
Maşşallahhh
Abooo desene yine kurtuluş yok bu haplardanBebişin göbeği de vardır mutlaka ama bazı yiyecekler çok gaz yapıyor cnm.ben mesela tüm ot çeşitlerine bayılıyorum, lahana da dahil.ama mahvediyor.kavrulmamis soğan ve salça, bide kavun da öyle sisiriyor.
Yok güzelim. A April wind nin de dediği gibi kan hapı ve D vitamini exra veriliyor.D vitamini ihtiyaç halinde ama kan hapı mutlaka veriliyor.Bu bahsettiklerim multivitamin.Hatta kan hapına doğumdan sonra da bir süre devam etmek gerekiyor.Yoksa aşırı halsizlik hatta sezeryan olursa lan kaybı bayginliga sebep olabiliyor.Halsizlik ve uyku hali lohusa sendromuna da sebep olabiliyor.
Onu da denemek lazımHaşlanmış mısır da iyi geliyor. Bu aralar pazarda markette var. Haşlayıp yiyin sonra wc
Wcden fazla uzaklaşma gidişat vahim görünüyoTamam canım şimdi armut üzüm biraz sonra da salatalık yiyorum
Ay hadi inşallahWcden fazla uzaklaşma gidişat vahim görünüyo
Haber vermeyi unutma seferber olduk bakAy hadi inşallah
Hahahaha tamam etiketleyip haber vericem hemenHaber vermeyi unutma seferber olduk bak
Sade kefir iç cnm.ama açtıktan sonra 24 saat içinde tüketmeye dikkat et.sonra alkole dönüşüyor.Burdayım kuzum, sıkıntım var 4 gündür tık yok çatlıycam artıkkarnım şişti iyice baskı yapıyor çok kayısı armut yemekten içim bayıldı ama etki sıfır
Teşekkür eder canım.sizleri de bekliyorumAyyy ne güzel ya baya çıkmış göbüşmaşallah maşallah
Kıyamam, çok zor bulanti.oglumda 11 haftada 3 kilo vermiştim ben de.Bide biraz da yapısal bu gobek işi.Hem ben yere fazla yakınım o yüzden çabuk belli oluyor canimHey maşallah maşallah
Bende hiç bişi yok daha
Gerçi ablamında bulantı kusma çok oldu 6.ayda çıktı göbüş bende öyle olcam heralde
Kilo vermeye devam
Sağol canım benimMaaşallah canım benimki de o kadar çıktı mı acaba :) hiç before after yapamadım mide bulantılarından halim yok hiç
Canım bu marketlerde satılan kefir değil mi hazır olanlar yani ? Aldık bir şişe ama daha içmedim işe yarıyorsa birazdan onu da içeyimSade kefir iç cnm.ama açtıktan sonra 24 saat içinde tüketmeye dikkat et.sonra alkole dönüşüyor.
Teşekkür eder canım.sizleri de bekliyorum
Kıyamam, çok zor bulanti.oglumda 11 haftada 3 kilo vermiştim ben de.Bide biraz da yapısal bu gobek işi.Hem ben yere fazla yakınım o yüzden çabuk belli oluyor canim
Sağol canım benimay hemen başla çekmeye o zaman.Bu 4-5 hafta periyotlarla çekeceğim fotoğraflar için güzel planlarım var.Oglumda yapamadiklarimi yapmak istiyorum.
Kız yeter ne varsa tükettin tuvalette sabahlıcan bu gidişAy hadi inşallah
Bir gün şöyle bı olay oldu.Amiiin inşallahbenim şuan o kadar stresli geçiyor ki anlatamam...Genetik birşey olmamasına rağmen çok korkuyorum.Benim de ebe hatası malesef.Doktorum dogumhaneden çıktıktan sonra bebegin kafası gözüktü.Ama ebe panikleyip sakın ikinma, yan dön bacaklarını kapat sımsıkı dedi ve döndürdü beni.O an hissettim zaten çocuğu orda.Teyzen çok şanslı biliyor musun, hafif etkilenmiş.Zamanla spastisite artıyor eller ve ayaklar yamuluyor.Bu olmasın diye her gün fizik tedavi yapmak gerekiyor.Beyin kaslara emir vermediği için hareketsiz kalan kaslar uzamiyor ama uzuvlar uzamaya devam ettiği için kaslar yay gibi geriliyor.Teyzen en azından derdini anlatabiliyor, sürüyerek de olsa yürüyor.Benim oğlum çok ağır beyin kanaması geçirdi oksijensiz kalma suresi uzun olduğu için.ve çok ağır hasar bıraktı.Yurume, konuşma, oturma, baş tutma yok, hiç ağzından beslenemedi çünkü yutma da yok.Karnindan hortumla besliyorum.Sadece gulebiliyor.Tek yapabildiği bu yavrumun.Serebral palsinin en ağır grubunda, tetra spastik.Ve nöbet ilaçları yüzünden organlar iflas ediyor zamanla.Evde oksijen destek makinesi kullanıyoruz.Profilimde albüm var gir bak göreceksin durumunu.Allah kimseye yasatmasin.
Sorma canım sorma vermeye devam ediyorum daha ne kadar vercem bakalımSade kefir iç cnm.ama açtıktan sonra 24 saat içinde tüketmeye dikkat et.sonra alkole dönüşüyor.
Teşekkür eder canım.sizleri de bekliyorum
Kıyamam, çok zor bulanti.oglumda 11 haftada 3 kilo vermiştim ben de.Bide biraz da yapısal bu gobek işi.Hem ben yere fazla yakınım o yüzden çabuk belli oluyor canim
Sağol canım benimay hemen başla çekmeye o zaman.Bu 4-5 hafta periyotlarla çekeceğim fotoğraflar için güzel planlarım var.Oglumda yapamadiklarimi yapmak istiyorum.
Azcik dayancaz artık cnm napalimAbooo desene yine kurtuluş yok bu haplardanbebişimiz için katlancaz artık onlar iyi olsun ben içmeye razıyım yinede bana vermesinler yaa
O cnm, evde taze mayalanmis daha iyi tabi.kefir bircok insanda ise yariyor.Bende olmadı ama belki sana iyi gelir diye dedim.beni darı üstüne su içmem bile ishal yapmıyor hiç.Cok ilginç ama patlıcan yediğimde WC ye koşuyorum sadece.Ne kayısı ne incir, patlıcan yaCanım bu marketlerde satılan kefir değil mi hazır olanlar yani ? Aldık bir şişe ama daha içmedim işe yarıyorsa birazdan onu da içeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?