- 15 Temmuz 2016
- 7.891
- 13.172
Yapmam mı canım Allah'ın izniyle yaptım 1 Nisan 2019 da doğum.Merhaba mesaj üstünden geçmiş ama merak ettim doğum yaptınız mı
Şimdi ikinci bebeğime gebeyim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapmam mı canım Allah'ın izniyle yaptım 1 Nisan 2019 da doğum.Merhaba mesaj üstünden geçmiş ama merak ettim doğum yaptınız mı
Ya çok sevindim sağlıcakla büyütün birsey sorsam sanırım rahim ağzı yetmezliği vardı dikiş atılmış süreç nasıl ben 27 haftalık erken doğum yaptım nedeni belli değil suyum geldi ağarırız şekilde açılmam vardı bazı doktorlar dikiş atarız diyor bazısı progestan yeterli diyor sizin kaybınız varmıydıYapmam mı canım Allah'ın izniyle yaptım 1 Nisan 2019 da doğum.
Şimdi ikinci bebeğime gebeyim.
Instagram dan doç Dr çağrı gülümseri takip et sorduğun sorulara da cevap veriyor.Ya çok sevindim sağlıcakla büyütün birsey sorsam sanırım rahim ağzı yetmezliği vardı dikiş atılmış süreç nasıl ben 27 haftalık erken doğum yaptım nedeni belli değil suyum geldi ağarırız şekilde açılmam vardı bazı doktorlar dikiş atarız diyor bazısı progestan yeterli diyor sizin kaybınız varmıydı
Allah razı olsun sizden böyle düşünmeniz yeter dediğiniz doktora bakıcam şimdi çok sağolunInstagram dan doç Dr çağrı gülümseri takip et sorduğun sorulara da cevap veriyor.
Bana dikis atılmadı. Nidicard, progestan günde 2 fitil, haftada 1 proluton Depot iğne tedavisi uygulandı. 34. Hafta da hepsi bıraktırıldı.
Benim sebep rahmin bağırsağıma yapışması sol tüpümün kistleşip patlıcak duruma gelip bağırsağıma yapışmasıydı.
Doğumda tüp alındı. Rahimde bağırsağımdan ayrıldı.
Şimdi ki gebeligimde rahim boyu kısalığı yok.
Bir de rahim ağzına dikiş atılırsa eğer mcdonalds suturu şeklinde yaptır. En iyi sutur mcdonalds. İyi bi perinatoloji doktoruna attırt.
Birde folik asit düzeyine baktır folik asit eksikliği de rahim boyu kısalığı yapıyor.
Şu bahsettiğim hocayı mutlaka takibe al. Super ötesi bı doktor.
Allah'ın izniyle tekrar gebe kalıp,bebeğini kucağına alacaksın sorunsuz bı şekilde inşallah
Allah kolaylık versin. Bizimkide gece bilmem kaç kez emmeye kalkar oldu. Gece uykusu nedir bilmez oldum.Selamlar hanımlar arada gören yazan olur diye yazıyorum. Benim kızım gecenin bi vakti kalkıyor ve geri yatmıyor. Çok uğraşıyorum kucağımda gezdiriyorum ayağımda sallıyorum ama yok. Dalamıyor.
Mesela Dün 3.5 gibi kalktı ve uyumadı sabaha kadar. uyumaya niyetleniyor ama dalamıyor gibi. Şimdi de ayağımda sallıyorum 3 gbi uyandı uyumadı hala.
2-3 gibi uyanıyor ve sağolsun beni mahvediyor. Çok yorucu yıpratıcı oluyor artık nedendir ne yapmak gerekir bir bilen var mı ?
Kuzum çok geçmiş olsun umarım ameliyatı iyi geçerİyi akşamlar Nisan anneleri
Grup sessiz ama belki gören olur.
Halamın kızına bir hafta önce rahim kanseri teşhisi koyuldu, yarın Ankara’da ameliyat olacak.
Diğer kuzenimin paylaşımını burda da paylaşmak istedim, belki sizden veya çevrenizden bağış yapabilecek birileri vardır.
Yarın da dualarınızı eksik etmeyin
Allah razı olsun canımKuzum çok geçmiş olsun umarım ameliyatı iyi geçer
Geçmiş olsun canım. Nasıl kuzenin şimdi? İyidir inşallahİyi akşamlar Nisan anneleri
Halamın kızına bir hafta önce rahim kanseri teşhisi koyuldu, yarın Ankara’da ameliyat olacak.
Diğer kuzenimin paylaşımını burda da paylaşmak istedim, belki sizden veya çevrenizden bağış yapabilecek birileri vardır.
Durumu nasıl canımİyi akşamlar Nisan anneleri
Selamlar hanımlar arada gören yazan olur diye yazıyorum. Benim kızım gecenin bi vakti kalkıyor ve geri yatmıyor. Çok uğraşıyorum kucağımda gezdiriyorum ayağımda sallıyorum ama yok. Dalamıyor.
Mesela Dün 3.5 gibi kalktı ve uyumadı sabaha kadar. uyumaya niyetleniyor ama dalamıyor gibi. Şimdi de ayağımda sallıyorum 3 gbi uyandı uyumadı hala.
2-3 gibi uyanıyor ve sağolsun beni mahvediyor. Çok yorucu yıpratıcı oluyor artık nedendir ne yapmak gerekir bir bilen var mı ?
Allah kolaylık versin. Bizimkide gece bilmem kaç kez emmeye kalkar oldu. Gece uykusu nedir bilmez oldum.
Kuzum çok geçmiş olsun umarım ameliyatı iyi geçer
Allah razı olsun canım
Ooooo vuslata kardeş gelmiş. HosgelmisMaşallah sübhanallah
Kız bunun ağız burun yumuk yumuk nasılda sev beni diyor
Eee eee yapıyor annesi
Az daha büyümem lazım gelince seni çıldırtmak için enerji depoluyorum diyor
Yaaa selam canım nasılsın ?Selam kizlar nasılsınız. Çok özledim sizi ya. Konuyu hortlayayim dedim ne zaman dir yok kimse. Bu arada çoğu arkadaşlar yeniden anne ve anne adayları. Ya ben foto isterim. Çok özledim sizleri
Şükür canım iyiyiz zaman hızlı geçiyorSelam kizlar nasılsınız. Çok özledim sizi ya. Konuyu hortlayayim dedim ne zaman dir yok kimse. Bu arada çoğu arkadaşlar yeniden anne ve anne adayları. Ya ben foto isterim. Çok özledim sizleri
Ben Instagram kullanmıyorum canım. Ama arada bir özelden at göreyim paşayı , nasıl büyümüş muŞükür canım iyiyiz zaman hızlı geçiyor
Sen nasılsın nasıl gidiyor ?
Fotiii yok sen benim instagramda vardın galibaaası oradan görüyorsundur kız
Atıyorum kuzumBen Instagram kullanmıyorum canım. Ama arada bir özelden at göreyim paşayı , nasıl büyümüş mu
Bildirim gelmedi tesadüfen gördüm biz iyiyiz canım şükür sen nasılsın kuzular nasılSelam kizlar nasılsınız. Çok özledim sizi ya. Konuyu hortlayayim dedim ne zaman dir yok kimse. Bu arada çoğu arkadaşlar yeniden anne ve anne adayları. Ya ben foto isterim. Çok özledim sizleri