Kizlar napiyosunuz ?
Benim moralim bozuldu doktordan geldik kontrol vardi. Bas cevresi olcumu kucuk dedi dr takip edilecek eger duzenli buyumezse norolojiye gondericez dediBirde bunun ustune kalbinde ufurme cikti ekg cektiler kardiyolojiye yonlendirdiler onlarda bakti ufurme var eko cekilmesi lazim Allah korusun kalbinde delik vs olabilir dediler eylule eko icin gun verdiler. İnsallah kalbinde delik fln yoktur cok korkuyorum birde ustune bas cevresi kucuklugu cikti
Canım doktor alabilirsin dedi bana 6 hafta geçtikten sonra bişey olmaz dedi söyleyim dedim sana da :)Bnmkide siyah siyah çok kötü duruyor. Bende dokunmadım canım
Ne olur ne olmaz bekleyelim biraz daha.
Kizlar napiyosunuz ?
Benim moralim bozuldu doktordan geldik kontrol vardi. Bas cevresi olcumu kucuk dedi dr takip edilecek eger duzenli buyumezse norolojiye gondericez dediBirde bunun ustune kalbinde ufurme cikti ekg cektiler kardiyolojiye yonlendirdiler onlarda bakti ufurme var eko cekilmesi lazim Allah korusun kalbinde delik vs olabilir dediler eylule eko icin gun verdiler. İnsallah kalbinde delik fln yoktur cok korkuyorum birde ustune bas cevresi kucuklugu cikti
Onun da çaresi yok değil mi canım? Yani biraz büyüyene kadar o gaz sancısını çekecekBeste kolik bebekmiş kızlar. Gece huzursuzluğu ondanmış meğer
Aşağı tarafları aldım o dikişin oradaki tüylere daha dokunmadım kuzum zaten çok ince diye. Ama alırım artık orayı da sağol. Hala kaşıntı var dikişlerde.Canım doktor alabilirsin dedi bana 6 hafta geçtikten sonra bişey olmaz dedi söyleyim dedim sana da :)
Canım eğer evdeysek sürekli memede her yarım saatte emiyor. Ama keyfi yerindeyse ya da dışarıdaysak 2-3 saat duruyor. Bizim ki açlıktan değilde, beni emzik görüyor memede oyalanıyor. Gecede 5 saat uyuyup öyle emiyor. Baya uzadı bizim sürelerimiz de..Cuttingcorners evet deneyeceğim. Bakalım yetecek mi? Paylaşırım buradan da
O Ocimum basilicum bacak boğumları aynı hiç bağırmıyor canım alt değiştirrken falan...peki sen rüzgarı kaç saate bir emziriyorsun. Bizim sürelerimiz uzadı 3;5-4 saati buluyor artık daha geç acıkıyor. Aslında bu bana avantaj süt dolması için yeterli bi süre
Canım moralini bozma. Baş ölçümü olayını bilmiyorum. Ama Eski mesajlarımda görürsün belki ilk ay kontrolünde bize de kalbinde üfürüm var dedi. Randevu alıp çocuk kardiyolojide eko çektirmemi söylediler.Ama biz gitmedik, çünkü bende sağlıkçıyım araştırdım yeni doğanlarda sıklıkla olan birşeymiş boşuna çocuğu hastane ortamına sokmak istemedim. 2.ay kontrolünde doktor gittiniz mi diye sordu yok dedim, azalmış zaten ben sizin içiniz rahat etsin diye söylemiştim gitmeye gerek yok dedi.Kizlar napiyosunuz ?
Oy kuzuum benim...çoğu bitti canım az kaldı bitecek inşaAllahBeste kolik bebekmiş kızlar. Gece huzursuzluğu ondanmış meğer
Başka bi damla verdi kuzum günde 3 kere vericem onu bakalım inşallah iyi gelir birazCanım çok geçmiş olsun devleti bekleme bence iyi bir doktora götürün süre çok geç
Onun da çaresi yok değil mi canım? Yani biraz büyüyene kadar o gaz sancısını çekecek
İnşallah canım bi rahatlasaydıOy kuzuum benim...çoğu bitti canım az kaldı bitecek inşaAllah
EE olacak bunlar canım...hasta olcaklar ateş şu bu derken büyüyecekler...benim ki büyüde de noldu düşüyor ağlıyor acıktım ağlıyor uykusu gelir uyumaz ağlar bitmiyor ki hiçHastanede bi bayan vardı Beste’den büyük oğlu vardı kucağında, gazı bitsin diye bekledim gazı bitirdik dişler çıkmaya başladı yine huzursuz diyor
Beste kolik bebekmiş kızlar. Gece huzursuzluğu ondanmış meğer
Ah ahh insanın içi gidiyor ama öyle ıkınıp sıkılırken görünce. Sağlıkları yerinde olsun da geçer hepsiEE olacak bunlar canım...hasta olcaklar ateş şu bu derken büyüyecekler...benim ki büyüde de noldu düşüyor ağlıyor acıktım ağlıyor uykusu gelir uyumaz ağlar bitmiyor ki hiç
Biogaia gaz giderici değilmiş sanırım kuzum doktor damlamızı değiştirdi. Bağırsak düzenleyiciymiş gazına bi faydası Olmaz dediBizimki de kolik ikinci haftasından beri. Biogaia kullaniyorum ve özel katı mama canım
Ah ahh insanın içi gidiyor ama öyle ıkınıp sıkılırken görünce. Sağlıkları yerinde olsun da geçer hepsiGeçenlerde kv yüzünden baya kendimi kaybettim ağlıyordum annem geldi Yapma etme diyor ama tutamıyorum kendimi. En sonunda Beste ağlasa sen ne hissedersin dedi öyle diyince sustum
Biogaia gaz giderici değilmiş sanırım kuzum doktor damlamızı değiştirdi. Bağırsak düzenleyiciymiş gazına bi faydası Olmaz dedi
Anladım kuzum bize de kolik diyince değiştirdiBanada kolik için veriyorlargazı için özel mama kullanıyoruz
Adet olmadan da hamile kalabilirsin canim ,yuksek ihtimal doktorum dedi .ilac konusunda bir fikrim yok ,Size bisey danismak istiyorum gun gectikce daraliyorum cunki. Kizlar ben 40 imda iliskiye girdim. Biraz kacti. Hemen yikadim filan ama canim sikilmaya basladi. Halen adet olmadim 48. Gunumdeyim.
Ilk gebeligimde 41. Gun adet olmustum. Sizce hamile kalma ihtimalim nedir
Bir de kurtaj disinda dusuk haplari filan oluyor. Onlar sute gecer mi ki. Ya da boyle bi durumda dusurebilor miyiz kurtaj da urkutucu.ben sezaryen oldm hep
İki doğumda da aynı olması şart değil. Annem bende 41. Gün adet olmuş abimde 11 ay sonra olmuş.Size bisey danismak istiyorum gun gectikce daraliyorum cunki. Kizlar ben 40 imda iliskiye girdim. Biraz kacti. Hemen yikadim filan ama canim sikilmaya basladi. Halen adet olmadim 48. Gunumdeyim.
Ilk gebeligimde 41. Gun adet olmustum. Sizce hamile kalma ihtimalim nedir
Bir de kurtaj disinda dusuk haplari filan oluyor. Onlar sute gecer mi ki. Ya da boyle bi durumda dusurebilor miyiz kurtaj da urkutucu.ben sezaryen oldm hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?