Bizim her emmemiz olay zaten ağlamadan almıyoruz hep bi kavga halinde, eskiden emmesi bitene kadar duruyordu en azından şimdi o da yok keyfine göre takılıyor
Kuzum çok sütüm yok gibi geliyor son zamanlarda sağmadım ama hiç.
İpek doymuyor mu kilo alımı mı yavaş ?
Kilo alımı normal ilerliyor canım, biz 2900 le çıktığımız için hastaneden biraz daha alsa çok iyi olurdu fazlasında zaten gözüm yok Bazen az gibi geliyor sütüm o zamanlarda da doymadığını düşünüyoruz uyumuyor çünkü biraz da anne baba iç güdüsü sanırım
Kilo alımı normal ilerliyor canım, biz 2900 le çıktığımız için hastaneden biraz daha alsa çok iyi olurdu fazlasında zaten gözüm yok Bazen az gibi geliyor sütüm o zamanlarda da doymadığını düşünüyoruz uyumuyor çünkü biraz da anne baba iç güdüsü sanırım
Kuzum kardeşin sizde mi? Yoksa sen mi gittin? Kaçırdım galiba orasını
Kuzum kardeşin sizde mi? Yoksa sen mi gittin? Kaçırdım galiba orasını
Canım doktor en az 600 gr diyor ama anne sütü fazla alan bebişler en az 1,5 kilo alıyorlar çok kilo da almasın ona da eyvallah ama açlık hissediyorsa çok vicdan azabı çekerim
Canım doktor en az 600 gr diyor ama anne sütü fazla alan bebişler en az 1,5 kilo alıyorlar çok kilo da almasın ona da eyvallah ama açlık hissediyorsa çok vicdan azabı çekerim
Nasıl kaçmış gözümden diyorum sürekli girdiğim için eşin bir şey dedi mi? Söylemeye çekiniyordun
Bu arada ben dün 4250 adım attım sadece.
Akşam yürüyüşe çıkamadım.
Bugün ise şimdiye kadar 4000 adım atmışım. Akşam yürüyüşüyle kaça tamamlayacağım bakalım
Bu arada ben dün 4250 adım attım sadece.
Akşam yürüyüşe çıkamadım.
Bugün ise şimdiye kadar 4000 adım atmışım. Akşam yürüyüşüyle kaça tamamlayacağım bakalım
İyi akşamlar kızlar
Kadir geceniz mübarek olsun
Gönlünüzden geçen dualarınız kabul olsun inşallah
Sabah mesajıma cevap yazan arkadaşlar hepinize cevap yazacaktım ama alıntı yaptığım Mesajlar gitmiş
Gün boyu bebişle de yalnız olunca pek bakamadım kusura bakmayın
Dün annemi yolcu ettik, bugün hemen gün boyu tek kalmak zor oldu benim için
Annem de hemen hemen iki ay kalmış oldu, çok alışmıştık, ben baya üzüldüm ağladım yolcu ederken
Eşim de hala gelmedi, bugün tek başıma çok yoruldum