- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
İyi yolculuklar canım en iyisini yapmışsınızbiz iki gibi yola çıkıyoruz kızlar, hem annemlere hem kyinvalideere gidicez ikiside ayrı şehirlerde, kaos çıkmasın diye biz hirpalanacagiz as usual...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi yolculuklar canım en iyisini yapmışsınızbiz iki gibi yola çıkıyoruz kızlar, hem annemlere hem kyinvalideere gidicez ikiside ayrı şehirlerde, kaos çıkmasın diye biz hirpalanacagiz as usual...
Doyuyorlar demekki canım az emseler de yetiyorAynı bizim durum canım
Nazlı Hilal de 6-7 dk en fazla 10dk emiyor, diğer memeye geçmiyor bile
Annem de bana aynısını söyledi
Doymasa ağlar, uyumaz vızık vızık hiç susmaz dedi
Kilo alımı da iyi dedi sağlık ocağında hemşire
Ben emziriyordum, iki kere öğürdü meme ağzındayken, ben de bıraktırdım omzuma aldım, sırtını pışpışlarken bir kustu üstümüz başımız koltuk her yer battı
Bizim de çok kusuyor, doktor 6 aya kadar normal dedi
Kilo alımı da iyi
Kusmasa belki daha güzel kilo alacak
Başınız sağolsun kuzumEşimin dedesi vefat etmiş, iftardan sonra haber geldi
Bayramdı gezmeydi derken cenaze çıktı
Allahtan eşim anlayışla karşıladı
Sabah kendi tek gidecek akşam da eve gelecek
Gerekirse Cumartesi tekrar giderim, sizi evde tek bırakamam dönerim dedi sağolsun
Cenaze ve arkası bayram
Gelenler bize de gelmek isteyebilir
Evi temizlemem gerek ama eşim evde olmazsa nasıl yaparım bilmiyorum
Şimdiden strese girdim
Hep öyle diyorlar kuzum bana az emiyor gibi geliyor ama yetiyor demekkiKuzum iyice büyüyorlar artık mideleri de genişlediç doyum sınırı arttı..sarılık olayını öğrendiğimizddn beri mama veriyoruz biliyorsun. Metehan 3.750 doğdu...İlk ay 1,400 aldı.... Haziran Ayının 10 unda kontrol var ama ben dün tarttım. 6 kg çıktı...yani tahminin bu ay da 1.150 1.250 gr civarı almış olacaktır.
Kesinlikle tatlım. Doymasa ağlar emin ol ve uyumaz. Metehan doymayınca kesinlikle uyumuyor ve ağlayarak açlığını belli ediyor.
Başınoz sağolsun canım...Allah rahmet eylesin. Böyle bir durumda kadın almak mantıklı ama bayram önü de kimseyi bulamazsın çoktan dolmuştur. En elzem yerleri sil kuzum. Banyo tuvalet muftak salon hol gibi.
Diğer odaların kapısını kapatırsın.
Yalnız değilmişiz demekki hep görüyorum 15-20 dakika emiyor çift meme emiyor diyenleri benimki niye bu kadar az emiyor diyordum :)LoveAndMarriage canım ya bizdede aynı durum var 6 7 dakika tek meme emiyor ama doymasa ağlar.bizimkinin keyfi yerinde genelde
Ben hiç bel desteği kullanmadım canımKızlar bu ana kucağında bel desteği varken oğlum durmuyordu içinde bel desteğini çıkardım öyle güzel uslu uslu duruyor.2 aylık olmamıza az kaldı bel desteği koymasam zararlı olur mu artık
Kilo alımı nasıl canım bebeğinin.Doyuyorlar demekki canım az emseler de yetiyor
Başınız sağolsun kuzum
Hep öyle diyorlar kuzum bana az emiyor gibi geliyor ama yetiyor demekki
Yalnız değilmişiz demekki hep görüyorum 15-20 dakika emiyor çift meme emiyor diyenleri benimki niye bu kadar az emiyor diyordum :)
Ben hiç bel desteği kullanmadım canım
İlk ay iyiydi ama şimdi vücudundaki isilikleri göstermek için asm’ye gittik 10 günde çok almamış maalesef. Hemşire normal kilo alımı dedi de ayda 450 grama geliyor böyle giderse neye göre iyi dedi anlamadım, ayda en az 600 gram alması gerekiyor bildiğim kadarıyla. Mama takviyesi yapacağım sanırım aylık 450 gram az. Günde 1-2 kere versem yeter diye düşünüyorumKilo alımı nasıl canım bebeğinin.
Bende beş desteğini çıkardım baya rahat etti.ama 1 saatten fazla yatrmayın diyorlar ya sen nasıl kullanıyorsun kaç saat duruyor içinde
Canım bu baş desteği dediğin şey ne? Sanırım o bizde yokKilo alımı nasıl canım bebeğinin.
Bende beş desteğini çıkardım baya rahat etti.ama 1 saatten fazla yatrmayın diyorlar ya sen nasıl kullanıyorsun kaç saat duruyor içinde
Kuzum bel desteğini söylüyor different humanCanım bu baş desteği dediğin şey ne? Sanırım o bizde yok
Evet canım kilo alımı az ise ver mamayı.ama bekle aylık kontrolünde gör kaç gram aldığına.10 günlükle kıyaslama şimdi.bizim kilo alımı normal eğer olmasaydı verirdim mamayı karşı değilim.önemli olan bebeğimin sağlığı gelişmesiİlk ay iyiydi ama şimdi vücudundaki isilikleri göstermek için asm’ye gittik 10 günde çok almamış maalesef. Hemşire normal kilo alımı dedi de ayda 450 grama geliyor böyle giderse neye göre iyi dedi anlamadım, ayda en az 600 gram alması gerekiyor bildiğim kadarıyla. Mama takviyesi yapacağım sanırım aylık 450 gram az. Günde 1-2 kere versem yeter diye düşünüyorum
1 saati hiç geçirmedik henüz canım. Saat dolunca kucağında dinlendirsen falan olur mu acaba ?
Canım yanlış yazmışım bel desteğinden bahsediyorumCanım bu baş desteği dediğin şey ne? Sanırım o bizde yok
Anladım canım teşekkür ederim
Canım memeden kendini çekiyor falan bi değişik huylar edindi tahmin ettim bu sefer az kilo alacağını. Öyle tabi mamaya bende karşı değilim doymuyorsa vericezEvet canım kilo alımı az ise ver mamayı.ama bekle aylık kontrolünde gör kaç gram aldığına.10 günlükle kıyaslama şimdi.bizim kilo alımı normal eğer olmasaydı verirdim mamayı karşı değilim.önemli olan bebeğimin sağlığı gelişmesi
Canım yanlış yazmışım bel desteğinden bahsediyorum
Ya bebekler çok komik gerçekten benimkide bazen tuhaf tuhaf şeyler yapıyor memeyle bazen oynuyor ağzınj değdirip geri çekiyor kendini bazen resmen kavga ediyor memeyleCanım memeden kendini çekiyor falan bi değişik huylar edindi tahmin ettim bu sefer az kilo alacağını. Öyle tabi mamaya bende karşı değilim doymuyorsa vericez
Canım emzikten sonra sütün geliyorsa sağıp o şekilde de verebilirsin aksi halde mamayla desteklersin bende öyle yapıcam artıkCanım memeden kendini çekiyor falan bi değişik huylar edindi tahmin ettim bu sefer az kilo alacağını. Öyle tabi mamaya bende karşı değilim doymuyorsa vericez
Kullanmadım canım ben.Kızlar migrosun minies bebek bezini kullanan varmı netten baktımda baya uygun ama nasıldır acaba?sleepden memnunum aslında hiç pişik olmadı oğlum ama 50 günde 490 adet bez kullanmışız hep böyle olacaksa eyvah eyvah
İyi yolculuklarla canım sağ salim varın inşaAllahbiz iki gibi yola çıkıyoruz kızlar, hem annemlere hem kyinvalideere gidicez ikiside ayrı şehirlerde, kaos çıkmasın diye biz hirpalanacagiz as usual...
Bende sleepy kullanıyorum memnunum şuanlık bizde de bi problem çıkartmadı. Biz de 32 günde 240 adet bez kullandık. Allahtan bizim bezleri babanne aldı geldi hep O yüzden bez ne kadar şuanlık bilmiyorum. Bizim cebimizden çıkarsa para bende arayışa girebilirimKızlar migrosun minies bebek bezini kullanan varmı netten baktımda baya uygun ama nasıldır acaba?sleepden memnunum aslında hiç pişik olmadı oğlum ama 50 günde 490 adet bez kullanmışız hep böyle olacaksa eyvah eyvah
Bizim her emmemiz olay zaten ağlamadan almıyoruz hep bi kavga halinde, eskiden emmesi bitene kadar duruyordu en azından şimdi o da yok keyfine göre takılıyorYa bebekler çok komik gerçekten benimkide bazen tuhaf tuhaf şeyler yapıyor memeyle bazen oynuyor ağzınj değdirip geri çekiyor kendini bazen resmen kavga ediyor memeyle
Kuzum çok sütüm yok gibi geliyor son zamanlarda sağmadım ama hiç.Canım emzikten sonra sütün geliyorsa sağıp o şekilde de verebilirsin aksi halde mamayla desteklersin bende öyle yapıcam artık
Fiyat karşılaştırmasını bilmiyorum ama minies ve goon deneyebilirsin kuzum. Hangisi pişik yapmazsa uyguna geçmek tabi ki daha mantıklıKızlar migrosun minies bebek bezini kullanan varmı netten baktımda baya uygun ama nasıldır acaba?sleepden memnunum aslında hiç pişik olmadı oğlum ama 50 günde 490 adet bez kullanmışız hep böyle olacaksa eyvah eyvah
Bizde de aynısı canım başka şeyle ilgilenir ama çizgi film açık durur.Evin içinde gökkuşağı rubi rubii diyerek geziyorum Sabahtan akşama kadar minika çocuk açık, olmazsa olmuyor. İzlemese bile sesini duyacak