- 14 Ocak 2010
- 1.245
- 1.140
iyiyolculuklr sizede kuzumİyi yolculuklarla canım sağ salim varın inşaAllah
Biz de sahurdan sonra çıkacağız Allah izin verirse.
Tüm tatilcelere iyi yolculuklar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyolculuklr sizede kuzumİyi yolculuklarla canım sağ salim varın inşaAllah
Biz de sahurdan sonra çıkacağız Allah izin verirse.
Tüm tatilcelere iyi yolculuklar.
Bizim her emmemiz olay zaten ağlamadan almıyoruz hep bi kavga halinde, eskiden emmesi bitene kadar duruyordu en azından şimdi o da yok keyfine göre takılıyor
Kuzum çok sütüm yok gibi geliyor son zamanlarda sağmadım ama hiç.
İpek doymuyor mu kilo alımı mı yavaş ?
Kuzum kardeşin sizde mi? Yoksa sen mi gittin? Kaçırdım galiba orasınıEvin içinde gökkuşağı rubi rubii diyerek geziyorum Sabahtan akşama kadar minika çocuk açık, olmazsa olmuyor. İzlemese bile sesini duyacak
İçgüdülere inanıyorum bende kuzum ilk ay doymadığını düşünmüyordum kilo alımı da iyiydi bu aralar doymuyor herhalde dedim kilo alımı azKilo alımı normal ilerliyor canım, biz 2900 le çıktığımız için hastaneden biraz daha alsa çok iyi olurdu fazlasında zaten gözüm yok Bazen az gibi geliyor sütüm o zamanlarda da doymadığını düşünüyoruz uyumuyor çünkü biraz da anne baba iç güdüsü sanırım
Kuzum kardeşin sizde mi? Yoksa sen mi gittin? Kaçırdım galiba orasını
Ben annemdeyim canım 3 gündürKilo alımı normal ilerliyor canım, biz 2900 le çıktığımız için hastaneden biraz daha alsa çok iyi olurdu fazlasında zaten gözüm yok Bazen az gibi geliyor sütüm o zamanlarda da doymadığını düşünüyoruz uyumuyor çünkü biraz da anne baba iç güdüsü sanırım
Kuzum kardeşin sizde mi? Yoksa sen mi gittin? Kaçırdım galiba orasını
İçgüdülere inanıyorum bende kuzum ilk ay doymadığını düşünmüyordum kilo alımı da iyiydi bu aralar doymuyor herhalde dedim kilo alımı az
Nasıl kaçmış gözümden diyorum sürekli girdiğim için eşin bir şey dedi mi? Söylemeye çekiniyordunBen annemdeyim canım 3 gündür
Yazmamıştım ondan hatırlayamadın
Yok kuzum sıkıntı olmadıCanım doktor en az 600 gr diyor ama anne sütü fazla alan bebişler en az 1,5 kilo alıyorlar çok kilo da almasın ona da eyvallah ama açlık hissediyorsa çok vicdan azabı çekerim
Nasıl kaçmış gözümden diyorum sürekli girdiğim için eşin bir şey dedi mi? Söylemeye çekiniyordun
Çok şükür canım sen nasılsınSlm herkese ! Herkes iyidir umarim .
İyiyiz canım sen nasılsın bebiş nasılSlm herkese ! Herkes iyidir umarim .
Cok sukur iyiz bizde ,ablamiz evde kresi kapandi eylulde okula baslicak onu bekliyorum,denizi mincikliyo,hirpaliyo sevcemdiye cadi,iyi tatiller sanadaÇok şükür canım sen nasılsın
Ben her Anne gibi yorgun uykusuz,deniz iyi sukur ,gazimizda olmazsa super olcakİyiyiz canım sen nasılsın bebiş nasıl
Aynen canım bizimde gazımız olmasa maşallahımız var, o da geçer inşBen her Anne gibi yorgun uykusuz,deniz iyi sukur ,gazimizda olmazsa super olcak
İyiyim kuzu sen nasılsın? Nadir görüyoruz seni saat farkından mı yoksa bebişten dolayı mıSlm herkese ! Herkes iyidir umarim .
Hem saat hem bebis canim .iyi olmana sevindim.havalar isinsada kendimizi sokaga atsakİyiyim kuzu sen nasılsın? Nadir görüyoruz seni saat farkından mı yoksa bebişten dolayı mı
Burası yanıyor canım valla bi ortasını bulabilsek keşke. Orası o kadar sıcak olmuyordur ama sanırım. Yanılıyorda olabilirim gerçiHem saat hem bebis canim .iyi olmana sevindim.havalar isinsada kendimizi sokaga atsak
Evin içinde 100 adım attıysam bugün iyidirBu arada ben dün 4250 adım attım sadece.
Akşam yürüyüşe çıkamadım.
Bugün ise şimdiye kadar 4000 adım atmışım. Akşam yürüyüşüyle kaça tamamlayacağım bakalım
Bebişle çıksanız ya akşamları kuzum. Havalar ısındı, iyi gelir hem İnsanın gözü yemiyor sanki ama Eminim çıkınca alışacaksınız benceEvin içinde 100 adım attıysam bugün iyidir