Canım bizim seninle tüm tarihlerimiz aynı, sat da bat da. Bu site 1 gün geç gösteriyor.Ben kendim yazdım 10 Nisan tarihini çünkü sata göre tüm hesaplayicilar 10 Nisan diyor. Sen de o şekilde düzelt bence.sonucta 1 gün 1 gündürCanım senin Doğum tarihi 10 Nisan benim 11 Nisan görünüyor. Sat 4 temmuz aslında aynı ikimizin niye öyle olmuş
Süper canm çok sevindim yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşAllah. Belki ikizdir :)) benimde sezaryen :) 10 gün önce almaz ya alır mı? 38-39 civarı alıyorlar sanırım. 1 Nisan :))Kızlar yeni sonucun ciktiiii
1 Ağustos ( 28. Gün) Değerim = 720
6 Ağustos ( 33. Gün) Değerim = 150000
4 tane sıfırı görünce kulaklarımdan dan cikti sankiyarın sabah saat 9:30 kendilerini görmeye gideceğiz inşallah.Doktorumla yeni konuştum kese çok rahat gözükür , bebeği bile görürüz dedi.Sanirim erken döllenme.Cunku değere göre 6 haftanın bitmiş olması gerekir.
İnşAllah gelmez :)Selamlar benim de bugün adet günüm gelen giden yokkLütfen gelmesin.....
Ben de 3,5 aydır folbiol kullaniyorum.Ben folbiol kullanıyorum
Değerler çok iyiymiş, maşallahKızlar yeni sonucum ciktiiii
1 Ağustos ( 28. Gün) Değerim = 720
6 Ağustos ( 33. Gün) Değerim = 150000
4 tane sıfırı görünce kulaklarımdan duman cikti sankiyarın sabah saat 9:30 kendilerini görmeye gideceğiz inşallah.Doktorumla yeni konuştum kese çok rahat gözükür , bebeği bile görürüz dedi.Sanirim erken döllenme.Cunku değere göre 6 haftanın bitmiş olması gerekir.
İnşallah gelmez, hayırlısı olsunSelamlar benim de bugün adet günüm gelen giden yokkLütfen gelmesin.....
inşallah güzel haberlerle gelecegizSüper canm çok sevindim yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşAllah. Belki ikizdir :)) benimde sezaryen :) 10 gün önce almaz ya alır mı? 38-39 civarı alıyorlar sanırım. 1 Nisan :))
Aranızda Bursalı ve doktor tavsiyesi verebilecek var mı arkadaşlar?
İnşallah hiç gelemez 8 aySelamlar benim de bugün adet günüm gelen giden yokkLütfen gelmesin.....
Aramızda 5 gün var sanırım zaten.Bide benim değerime göre haftam daha ilerde gözüküyor.O yüzden gözükür dedi canım.Sabret az kaldı çift çizgiyi gördük nasıl olsaDeğerler çok iyiymiş, maşallahBir benim doktorum görünmez dedi çok ilginç
4+1 olduk bugün ben erken öğrenenlerdenimAmin cumlemiz insallah tsk ederim 5 haftalik sizin kac haftalik
Estagfurullah bugun bnde gordum sulurler olsn keseyiKusura bakmayın ancak gorebildim evet karından bakti
Estagfurullah bugun bnde gordum sulurler olsn keseyi[/QUOTE
Hayırlı olsun kaçıncı haftada gözüktü kese
Hayırlı olsun sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallahBiz de kesemizi gördük kalp atışı için ayın 15ine bekliyorum dedi Dr. Bu gebelikte hiç bhcg baktırmadım. 1 sağlıklıdoğum 2 kaybım vardı bu gebelikten önce. İnşaallah bunda bir problem yaşamam. Hiçbirimiz yaşamayalım inşaallah
İnşallah gelmez, hayırlısı olsun
Hiçbirimiz yaşamayalım, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah, hayırlı olsun sizinki deBiz de kesemizi gördük kalp atışı için ayın 15ine bekliyorum dedi Dr. Bu gebelikte hiç bhcg baktırmadım. 1 sağlıklıdoğum 2 kaybım vardı bu gebelikten önce. İnşaallah bunda bir problem yaşamam. Hiçbirimiz yaşamayalım inşaallah
Hadi hayirli olsun4+1 olduk bugün ben erken öğrenenlerdenim
Topigimizin ilk keseleri görünmeye başladı masallahEstagfurullah bugun bnde gordum sulurler olsn keseyi
Bu bebiş sağlıkla doğsun inşallah. Benim de 1 kaybın oldu oğlumdan sonra.Biz de kesemizi gördük kalp atışı için ayın 15ine bekliyorum dedi Dr. Bu gebelikte hiç bhcg baktırmadım. 1 sağlıklıdoğum 2 kaybım vardı bu gebelikten önce. İnşaallah bunda bir problem yaşamam. Hiçbirimiz yaşamayalım inşaallah
Bu kadar erken karından gözükmez canım .Bence 4-5 gün daha bekle öyle git.Vajinal bakmaları iyi değil.Burda bı arkadaş yazmıştı vajinal muayeneler den sonra kalbi durmuş. Allah korusun düşük sebebi zaten.Venim doktorum vajinal bakmak istemiyorum 5. haftada görüşelim demişti.Kızlar beni Dr um 2 gün sonra kontrole çağıdı. Bugün Beta HCG baktırdım 485 çıktı. Hesaplarıma göre 4+1 im. Gittiğimde Gebelik kesesini görebilir mi acaba,vajinal derse baktırmalı mıyım riskli diye duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?