Ya Çok üzüldüm gerçekten Rabbim sabır selamet versin. Benim de mayıs ayındaki gebeliğimde hep lekelenmeler vardı düşük önleyici kullandım falan sürekli araştırdım ve çok yıprandım. Şuan daha rahat olmaya çalışıyorum gerçekten zor geçiyor zaman. Eşime bile söylemedim daha beta sonucunu bekliyordum. Aslında idrarda net gibiydi ama işte yinede kan sonucu daha garanti. Beta 1000 -3000 civarı olunca mı kese görünüyordu acaba.[/QUOTE
Amin, evlatlarımızın sinanmak çok zor..Demek ki sağlıklı değildi öyle dusun.Ben de dayanamadım hemen söyledim eşime.Halbuki hayallerim vardı
Bu sefer sabırlı olacağını ben de .Kese 6000 den sonra rahat gözüküyor diye biliyorum ben canim.
Herkese Merhaba
Inşallah bende nisan annesi olurum. 3 gündür idrar testim silik çizgi çıkıyor. Ovulasyon testim de koyu bayağı. Ya bugün ya yarın bat günüm. Yalnız dün ve bugün kahverengi akıntı var. Daha önce bir kimyasal gebelik yaşadım. Endişe ediyorum.
Bu ay ilk defa yumurtlamadan sonra progestan kullandım günde bir tane. Daha önce gittiğim bir doktor vermişti ama çok yan etki yapınca 2 günde bırakmıştım. Bu ay ne yaparsa yapsın bir kere şansımı bunla deneyeceğim dedim.
Lekelenme sizce yerleşme mi yoksa adet mi olacağım. Benim gibi olan var mi?
Yerleşmeyse eğer koyulaşmaz canım.ve birkaç damlayla kalir.
Günaydın kızlar ben de cuma gününün sonucunu aldım 657 çıkmış. Bugün tekrar yaptırıcam inş. 2 katına çıkar.
Merhaba canım.ben de Çarşamba vermiştim 720 çıkmış.1 saat önce de acilde aldirdim.simdi sonucu alıp gelicem.
Kızlar merhaba benim kasiklarım karnim hala ağrıyor normal mi sizce siz de var mi ağrı. Birde doktor magnezyumun düşük dedi sizin değerleriniz nasıl
Normal canım normal hiç korkma.ben de aynıyım.surekli değil arada giriyor.ama çok saglam.sanki usutmusum de bu ay reglim çok ağrılı geçecek gibi.dogumda çektiğim şancinin aynisi.Rahim büyüdüğü için olacak bu ağrılar birkaç hafta.
Herkese merhaba kızlar nasılsınız ? Ben 6+1 haftalık hamileyim ve aşırı midem bulanıyor. 5. Haftada başladı bulantım. Sizler kaç haftalık oldunuz ?
Merhabaa
bende de 2 gün önce başladı.kusmadim hiç ama istahim yok, hicbirsey yemek istemiyorum.hep tokum sanki.sabah kötü bulaniyor kahvaltı yapamıyorum.5 bitmek uzere
Benim magnezyum 1.91 bildiğim kadarıyla 2,5 düzeyleri ideal hergün maden suyu içiyorum ben. Bir de bende huzursuz bacak sendromu var yani dinlenme halimde ayakları hareket ettirme dürtüsü magnezyum eksikliği bunu tetikliyor o yüzden magnezyum benim için çok önemli doktorum izin verirse takviye de alabilirim. Bir sayfa takip ediyorum sosyal medyadan makaleler ve bilimsel veriler ile çok güzel paylaşımlar yapılıyor.prof. Osman müftüoğlu ve dr. Ümit Aktaş gibi doktorların bilgilerinden yararlanıyorlar.ordan bakıyorum bende mesela d vitamini en az 70 olmalı diyor benim 32 civarı takviye alıyordum ama şuan bıraktım onu da sorucam doktora.
Huzursuz bacak bende de var,sabah ezanı okunuyor deli uykum var ama uyuyamıyorum.ben 3 senedir çekiyorum.siyah hardal tohumuydu sanırım iyi geliyormuş.denemek istiyorum.