- 14 Ocak 2010
- 1.245
- 1.140
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben varım yazmaya korkuyorum amakızlar artık zayıflasak mi?nasıl yapsak
Sen sus doğum kilolarım gitti diyo bide utanmadanBen varım yazmaya korkuyorum ama
Doğum kilolarım gitti zaten çok almamıştım ama 55e düşmek istiyorum
Neyse ki hamile kaldığım kilodan da 2.5 kilo düştüğümü yazmadımSen sus doğum kilolarım gitti diyo bide utanmadan
Kızlar sizin bebişler de arada tıkanıyor mu ya tükürük kaçırıyor süt kaçırıyor boğazına panik oluyorum
Canım ilk 6 ay sütümüzü etkiler diye düşünüyorum o yüzden kendi adıma diyet yapamam ama leslie yapmayı düşünüyorum sezeryanlıyım ne zaman başlamak doğru olur acaba?kızlar artık zayıflasak mi?nasıl yapsak
Kuzu valla ben baya 8-10bin adım atmaya başlamıştım kardeşime bakmadan önce. Tempolu yürüyordum ağrım falanda olmamıştı.Bize de oluyor canım yüz üstü çevirip sırtına hafifçe vuruyorum
Canım ilk 6 ay sütümüzü etkiler diye düşünüyorum o yüzden kendi adıma diyet yapamam ama leslie yapmayı düşünüyorum sezeryanlıyım ne zaman başlamak doğru olur acaba?
Ben 12 kilo verdim ama gel gör ki bir 12 daha vermem lazım, hamilelikte aldığım kilolar şimdi beni tırmalar modundayımkızlar artık zayıflasak mi?nasıl yapsak
canım şöyle, kızartma ekmek şeker azaltcaz,her sabah yürüyeceğiz, paketli gıda yetmeyeceğiz, sutumux artacak bile, A April wind sen yaparsın bu işi gaza getir bizi ben 56 ile hamile kaldım 61 kılıyım şu an 54 olmak istiyorum boyum kısa zaten bide adama gicigim inadimdan zayifliycamBize de oluyor canım yüz üstü çevirip sırtına hafifçe vuruyorum
Canım ilk 6 ay sütümüzü etkiler diye düşünüyorum o yüzden kendi adıma diyet yapamam ama leslie yapmayı düşünüyorum sezeryanlıyım ne zaman başlamak doğru olur acaba?
biz istersek yaparız, yaz geliyo kilo çok zor vermemiz lazım, koca gogus koca gobek içim bunaldı vallaBen 12 kilo verdim ama gel gör ki bir 12 daha vermem lazım, hamilelikte aldığım kilolar şimdi beni tırmalar modundayım
Yaa ben kendimde şöyle bir güzel gaza gelebilsem keşke sizleri de desteklerim ama yemek konusunda idaresizim. Çok yemem ama çikolata kızartma falan dinlemem yani gözümün yaşına bakmamcanım şöyle, kızartma ekmek şeker azaltcaz,her sabah yürüyeceğiz, paketli gıda yetmeyeceğiz, sutumux artacak bile, A April wind sen yaparsın bu işi gaza getir bizi ben 56 ile hamile kaldım 61 kılıyım şu an 54 olmak istiyorum boyum kısa zaten bide adama gicigim inadimdan zayifliycam
kız idolumuz sensin,gordum zayıf fotolarını bide gençsin metabolizman hızlı,ben 37 yaşındayım zor olcak ama vericemYaa ben kendimde şöyle bir güzel gaza gelebilsem keşke sizleri de desteklerim ama yemek konusunda idaresizim. Çok yemem ama çikolata kızartma falan dinlemem yani gözümün yaşına bakmam
Birde benim bugün 37. Günüm bugün artık kanamam bitti. Bakalım adet miydi değil miydi bilmiyorum ama Ramazan da da kilo alıyorum ben herkesin aksine
Ya benimde yavaş çalışıyor İnan ki sürekli spor yada yürüyüşle desteklemem lazım :)kız idolumuz sensin,gordum zayıf fotolarını bide gençsin metabolizman hızlı,ben 37 yaşındayım zor olcak ama vericem
Ben aldığım kiloyu geri verdim ama içi boş bi göbek kaldı eski kıyafetlerim oluyo ama sezeryanın üzerine sarkan göbeğim varkızlar artık zayıflasak mi?nasıl yapsak
Ayy evet benim 10 kilo fazlam var emziriyorum nasıl olacak bilmiyorumkızlar artık zayıflasak mi?nasıl yapsak
kızlar artık zayıflasak mi?nasıl yapsak
Ben 12 kilo verdim ama gel gör ki bir 12 daha vermem lazım, hamilelikte aldığım kilolar şimdi beni tırmalar modundayım
ooo çok iyi vermişsin, kalanida verirsin dikkat ediyorsan, aslında eve tıkılmasak çok kolayda kendimizi dışarı atmamız lazımAynen iyi olur :) ben zaten doğum yaptığımdan beri dikkat ediyorum yediklerime
Ben 13 kilo verdim 13 kilom daha var hamilelik öncesi kiloma dönmek için çünkü evet 26 kilo aldım ben .
Ama diyetteyim inanıyorum kalan 13de gidecek. Sonra 2 ayım dolsun spora başlayacam
Doğum yapalı 3 hafta oldu ve 13 kilo gitti.
3 hafta daha sonra en az 6 kilo kaybetmeyi hedefliyorum
valla büyük kızı parka göturdum hava sıcak ama tişört giyemedim, çok üzüldüm heryerden birşey sarkıyor özellikle göğüsler berbat mutlaka vermeliyiz yaz olmasa dert değil saklarizda yaxin çok zorAyy evet benim 10 kilo fazlam var emziriyorum nasıl olacak bilmiyorum
kızlar artık zayıflasak mi?nasıl yapsak