2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?


  • Ankete Katılan
    271
Sana öyle geliyordur canım sevinmez olur mu illa ki sevinmiştir ama eski hevesi olmayabilir emin olamadım.. Biz kadınlar çok duygusal tarafından bakıyoruz malesef. Benim eşimde ilk gün sevindi sarıldı öptü ama şimdi eski günlere döndük hatırlatmasam unutacak baba olacağını Benimki ağlamadı bile tam öküz Türk erkeği
 
Canım 48 saat sonra hormonlar 2 kat yükselirse dış gebelik olmadığı kesinleşir diye okumuştum senin hormon değeri de epey yüksek inşallah endişe edecek bir durum değildir.
Çok geçmiş olsun canım dinlenince daha iyi olursun doktorun da dediği gibi. Seninle günlerimiz aynı kalp atışını duyamadınız galiba galiba kalp atışı için mi 3 hafta sonra çağırdı canım. 3 hafta sonra mı olurmuş. Birkaç gün sonra ben de gideceğim evime dönünce inşallah:)
 
Süt kesipi gibi mi canım? Enfeksiyon ya da mantardır muhtemelen. Bana kızıma hamileyken olmuştu doktorum sayısı az bi fitil vermişti hemen geçirmişti sonra tekrarlamadı.
 
Bende de aynı oldu bir hafta sürdü belim çok ağrıyordu doktor bebek yerleşiyor istersen ağrı kesici kullan sorun yok dedi
 
Çok sağol canım. Evet kalp atışı için 3 hafta sonraya çağırdı şuan çok küçükmüş. Haftamız aynı ama biliyomusun şunu anladım ki adet tarihlerinin bir noktadan sonra hiçbir önemi yok çünkü aynı haftada hatta günde olanların bile kese boyutu ve durumu farklı oluyor. Önemli olan döllenme tarihi çünkü kesedir bebektir ona göre gelişiyor. Belki de sen daha erken de duyabilirsin yani canım
 
Evet canım doğru söylüyorsun çünkü benim de kafam karıştı herkes farklı bir zamanda duymuş kalp atışını. Neyse geç olsun güç olmasın:)
 
Bol bol su içiyo musunuz arkadaşlar. Ben pek içmezdim ama şimdi günde 2lt içiyorum zorluyorum kendimi. Tabi tuvaletten de çıkamıyorum:) Uyumadan önce gitmeme rağmen bazen gece acayip tuvaletim geliyo geri ona uyanıyorum:))
 
Kan sulandirici igne kullananlar sizde de yaparken igne zor giriyormu. Ilk hamileligimde hic zorlanmamistim ama bunda derime zor giriyor
 
Kızlat merhaba bayram tatilinden döndüm ancak yerlestim getirdiklerimi yerleştirdim valiz boşalt çamasır yıka dus al derken yeni oturdum İnsanın kendi evi gibi yok. Kızlar ben bu ara çok duygusalım durduk yere annemi özlüyorum vakit geciremediğimiz için üzülüyorum sizde de oluyor mu duygu değişimleri?
 
Kızlar benim tansiyonum da 9 a 5 olmuş geçen gün de öyleydi çok bitkinim kilometrelerce yürüyen ben iki tur atsam bayılacak gibi oluyorum bugün evimi bile tam temizleyemedim gücüm yok sizde de oluyor mu?
 
İlerleyen aylarda içmesende gidiyosunözge :))) wc ye kalkmaktan uykusuz kaldığımı biliyorum ben :)
 
Bende içmezdim aklıma geldikçe yapışıyorum bardağa ve aynı şekilde gece uyanıp çişe gidiyorum sabah uyanınca hiç kalkmamış gibi sıkışık şekilde tekrar gidiyorum

Bir de hangi folik asiti kullanıyorsunuz acaba? Ben progestana devam ediyorum hala.
Folicus plus kullanıyorum canım ben. sen doktora bugün gitmeyecek miydin yoksa karıştırdım mı
 
Kızlar benim tansiyonum da 9 a 5 olmuş geçen gün de öyleydi çok bitkinim kilometrelerce yürüyen ben iki tur atsam bayılacak gibi oluyorum bugün evimi bile tam temizleyemedim gücüm yok sizde de oluyor mu?
Geçmiş olsun canım dikkat et. Ben normalde de uyuşuk bir insanım o yüzden fark yok gibi bende Ama ayakta durunca gezince vs belim kopacak gibi ağrıyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…