2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Benim ikinci ama neden rahat değilim ben. Bizde eşim çok rahat. Bende üzülüyorum hatta neden ilki gibi heyecan yapmıyor die:/
kızım sürpriz olmuştu ve duyunca sevinçten ağlamıştı. Şimdi beklentim çok yüksekti gene ama heyecan yok beyfendi de :KK43:
Sana öyle geliyordur canım sevinmez olur mu illa ki sevinmiştir ama eski hevesi olmayabilir emin olamadım.. Biz kadınlar çok duygusal tarafından bakıyoruz malesef. Benim eşimde ilk gün sevindi sarıldı öptü ama şimdi eski günlere döndük hatırlatmasam unutacak baba olacağını :KK45:Benimki ağlamadı bile tam öküz Türk erkeği :süslü:

Kizlar ben de 5 arti 2 yim. Ama siddetli sancilardan surekli uykumdan uyaniyorum. Son 2 gundur. Dun acile gittim ve doktor kesenin cok kucuk 5mm oldugun seklinin cok iyi olmadigini soyledi beta hcgmi ise 8400 du bu seviyelerde cok daha buyuk olmasi lazim sanirim zaten vajinaldan gordu... Dis gebelik olabilirmis. Asiri stresliyim uzerinde de soguk alginligi ve boyun agrisi.. bagisiklik sistemim coktu. Pazartesi gunu kendi doktorumla randevum var. Bu ay gec yumurtlamistim 6sinda yumurta takibi de yaptirmistim insallah ondandir diye son umudum.
O kadar cok karnim agriyor ki, mide bulantisi uyku mide eksimesi goguslerdeki sislik filan hic umrumda degil...
Canım 48 saat sonra hormonlar 2 kat yükselirse dış gebelik olmadığı kesinleşir diye okumuştum senin hormon değeri de epey yüksek inşallah endişe edecek bir durum değildir.
Kızlar keseyi gördü doktor çok şükür. Gebeliğimiz başlamış dedi, herhangi bir sıkıntı görünmüyo sağlıklı görünüyor dedi. Bebek henüz görünmüyor çok erken dedi 3 hafta sonraya çağırdı. Yorgunluktan olmuştur muhtemelen dedi dinlen sağlıklı beslen folik asite devam progestona gerek görmüyorum dedi şu durumda
Çok geçmiş olsun canım dinlenince daha iyi olursun doktorun da dediği gibi. Seninle günlerimiz aynı kalp atışını duyamadınız galiba galiba kalp atışı için mi 3 hafta sonra çağırdı canım. 3 hafta sonra mı olurmuş. Birkaç gün sonra ben de gideceğim evime dönünce inşallah:)

Kızlar merhaba,

Yeni gelenler hoşgeldi. Sebogelin Sebogelin bende de sana benzer bi durum olmustu ama gecti şükür. 2 gün hafif pembe bi lekelenme oldu. Acile gittm keseyi tekrar gördük şükür. Şimdi bu hafta çarşamba 6+3 olacağım inşallah, kalp atışı gideceğiz ❤️

Ama şimdi de başka bi sorunum var kızlar. Tecrübelerinizi önerilerinizi fikirlerinizi beklerim. Bir haftadır, afedersiniz, genital bölgemde dış kısmında ve dudakların kenarlarında, bi de sanırım idrar deliğinin orada böyle minik minik sarı renkli gibi döküntüler var. Yani nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum. Sarı sarı nokta gibi. Yolculuk yapıcam diye günlük ped kullanmıstım. Belki ondan diye düşündüm ama devam ediyo.
Kaşıntı, yanma yok. Akıntı sarı oluyo ara ara. Genital bölge temizliği yapmayı düşünüyorum yarın. Sirke falan kullanan oldu mu? Benzer durumla karsılasan oldu mu?
Süt kesipi gibi mi canım? Enfeksiyon ya da mantardır muhtemelen. Bana kızıma hamileyken olmuştu doktorum sayısı az bi fitil vermişti hemen geçirmişti sonra tekrarlamadı.

Arkadaşlar merhaba:) bende yeni öğrendim hamile olduğumu tahmini Doğum 24 Nisan ama belim ve bacaklarım özellikle geceleri o kadar çok ağrıyor ki sizde de oluyor mu böyle bir sıkıntı saat kaç oldu uyuyamadım hala ağrıdan
Bende de aynı oldu bir hafta sürdü belim çok ağrıyordu doktor bebek yerleşiyor istersen ağrı kesici kullan sorun yok dedi

Canım 48 saat sonra hormonlar 2 kat yükselirse dış gebelik olmadığı kesinleşir diye okumuştum senin hormon değeri de epey yüksek inşallah endişe edecek bir durum değildir.

Çok geçmiş olsun canım dinlenince daha iyi olursun doktorun da dediği gibi. Seninle günlerimiz aynı kalp atışını duyamadınız galiba galiba kalp atışı için mi 3 hafta sonra çağırdı canım. 3 hafta sonra mı olurmuş. Birkaç gün sonra ben de gideceğim evime dönünce inşallah:)
Çok sağol canım. Evet kalp atışı için 3 hafta sonraya çağırdı şuan çok küçükmüş. Haftamız aynı ama biliyomusun şunu anladım ki adet tarihlerinin bir noktadan sonra hiçbir önemi yok çünkü aynı haftada hatta günde olanların bile kese boyutu ve durumu farklı oluyor. Önemli olan döllenme tarihi çünkü kesedir bebektir ona göre gelişiyor. Belki de sen daha erken de duyabilirsin yani canım

Çok sağol canım. Evet kalp atışı için 3 hafta sonraya çağırdı şuan çok küçükmüş. Haftamız aynı ama biliyomusun şunu anladım ki adet tarihlerinin bir noktadan sonra hiçbir önemi yok çünkü aynı haftada hatta günde olanların bile kese boyutu ve durumu farklı oluyor. Önemli olan döllenme tarihi çünkü kesedir bebektir ona göre gelişiyor. Belki de sen daha erken de duyabilirsin yani canım
Evet canım doğru söylüyorsun çünkü benim de kafam karıştı herkes farklı bir zamanda duymuş kalp atışını. Neyse geç olsun güç olmasın:)

Bol bol su içiyo musunuz arkadaşlar. Ben pek içmezdim ama şimdi günde 2lt içiyorum zorluyorum kendimi. Tabi tuvaletten de çıkamıyorum:) Uyumadan önce gitmeme rağmen bazen gece acayip tuvaletim geliyo geri ona uyanıyorum:))

Kan sulandirici igne kullananlar sizde de yaparken igne zor giriyormu. Ilk hamileligimde hic zorlanmamistim ama bunda derime zor giriyor:işsiz:

Kızlat merhaba bayram tatilinden döndüm ancak yerlestim getirdiklerimi yerleştirdim valiz boşalt çamasır yıka dus al derken yeni oturdum İnsanın kendi evi gibi yok. Kızlar ben bu ara çok duygusalım durduk yere annemi özlüyorum vakit geciremediğimiz için üzülüyorum sizde de oluyor mu duygu değişimleri?

Kızlar benim tansiyonum da 9 a 5 olmuş geçen gün de öyleydi çok bitkinim kilometrelerce yürüyen ben iki tur atsam bayılacak gibi oluyorum bugün evimi bile tam temizleyemedim gücüm yok sizde de oluyor mu?

Bol bol su içiyo musunuz arkadaşlar. Ben pek içmezdim ama şimdi günde 2lt içiyorum zorluyorum kendimi. Tabi tuvaletten de çıkamıyorum:) Uyumadan önce gitmeme rağmen bazen gece acayip tuvaletim geliyo geri ona uyanıyorum:))
İlerleyen aylarda içmesende gidiyosunözge :))) wc ye kalkmaktan uykusuz kaldığımı biliyorum ben :)

Bende içmezdim aklıma geldikçe yapışıyorum bardağa ve aynı şekilde gece uyanıp çişe gidiyorum:KK53: sabah uyanınca hiç kalkmamış gibi sıkışık şekilde tekrar gidiyorum:KK45:

Bir de hangi folik asiti kullanıyorsunuz acaba? Ben progestana devam ediyorum hala.
Folicus plus kullanıyorum canım ben. sen doktora bugün gitmeyecek miydin yoksa karıştırdım mı

Kızlar benim tansiyonum da 9 a 5 olmuş geçen gün de öyleydi çok bitkinim kilometrelerce yürüyen ben iki tur atsam bayılacak gibi oluyorum bugün evimi bile tam temizleyemedim gücüm yok sizde de oluyor mu?
Geçmiş olsun canım dikkat et. Ben normalde de uyuşuk bir insanım o yüzden fark yok gibi bende:KK53: Ama ayakta durunca gezince vs belim kopacak gibi ağrıyor.

X