Bende oluyor ailemin yanındaydım annemin bana yatak hazırlamasına duygulandım gözlerim dolduKızlat merhaba bayram tatilinden döndüm ancak yerlestim getirdiklerimi yerleştirdim valiz boşalt çamasır yıka dus al derken yeni oturdum İnsanın kendi evi gibi yok. Kızlar ben bu ara çok duygusalım durduk yere annemi özlüyorum vakit geciremediğimiz için üzülüyorum sizde de oluyor mu duygu değişimleri?
İyi günler ne zaman başladınız acaba iğneyi kullanmaya bende de var pıhtılaşma ilk gebeliğimde sıkıntı olmamıştı sonrakilerde oldu bilmiyordum kalp atışları durdu kürtaj oldum. 5+3 tahmini benim coraspirin içiyorum iki gündür Pzt doktora gidip yazdıracağım geç olmaz değil miKan sulandirici igne kullananlar sizde de yaparken igne zor giriyormu. Ilk hamileligimde hic zorlanmamistim ama bunda derime zor giriyor
Benimde 1 düşük var Rabbim hayırlı hamilelik ve doğum nasip eder inşallahTeşekkür ederim gerçekten içim rahat etti biraz olsun.. iki kere düşük yapmıştım çok tedirgin oluyorum herşeyden
Pazartesi gideceğim canım. Salı da 6 haftalık oluyoruz inşallah. Doktordan rapor istesem verir mi acaba?Bende içmezdim aklıma geldikçe yapışıyorum bardağa ve aynı şekilde gece uyanıp çişe gidiyorumsabah uyanınca hiç kalkmamış gibi sıkışık şekilde tekrar gidiyorum
Folicus plus kullanıyorum canım ben. sen doktora bugün gitmeyecek miydin yoksa karıştırdım mı
Ben de memleketteydim annemle vakit geçiremedim istediğim gibi. Duygysallastım yola cıkıncaBende oluyor ailemin yanındaydım annemin bana yatak hazırlamasına duygulandım gözlerim doldu
Teşekkürler canım :) valla eşim bile şok olduğunu söylüyor normalde hep gezerdik yürürdük asla yorulmazdım bi mercimek nelere kâdirmişGeçmiş olsun canım dikkat et. Ben normalde de uyuşuk bir insanım o yüzden fark yok gibi bendeAma ayakta durunca gezince vs belim kopacak gibi ağrıyor.
Verir gibime geliyor kuzum sorarsın yinedePazartesi gideceğim canım. Salı da 6 haftalık oluyoruz inşallah. Doktordan rapor istesem verir mi acaba?
Çok aşırı belirtim yok kuzum ara sıra midem alt üst oluyor birde dediğim gibi bel ağrısı oluyor ara sıra. Göğüsleriminde maşallahı var füze gibi oldularTeşekkürler canım :) valla eşim bile şok olduğunu söylüyor normalde hep gezerdik yürürdük asla yorulmazdım bi mercimek nelere kâdirmişsende durumlar nasıl?
Gün içinde benim de bel ağrım oluyor kendimi yormadığım halde ama biraz uzanınca geçiyorÇok aşırı belirtim yok kuzum ara sıra midem alt üst oluyor birde dediğim gibi bel ağrısı oluyor ara sıra. Göğüsleriminde maşallahı var füze gibi oldular
Merhaba;zor giriyor ve sonrasında çok yanıyor.karnım mosmor.bu morşukların çabuk geçmesi için yapılabilecek bir şey var mı?Kan sulandirici igne kullananlar sizde de yaparken igne zor giriyormu. Ilk hamileligimde hic zorlanmamistim ama bunda derime zor giriyor
6+3te gitmistim doktora ozaman basladim canim. Ilk hamileligimde 4+5te baslamistim. Ikinciyi hamile oldugumu hic dusunmemistim adet duzensizligi diye dusunmustum emzirdigim icin.oyuzden hamile oldugumu gec ogrendimİyi günler ne zaman başladınız acaba iğneyi kullanmaya bende de var pıhtılaşma ilk gebeliğimde sıkıntı olmamıştı sonrakilerde oldu bilmiyordum kalp atışları durdu kürtaj oldum. 5+3 tahmini benim coraspirin içiyorum iki gündür Pzt doktora gidip yazdıracağım geç olmaz değil mi
Bildigim kadariyla yok canim. Clexane mi kullaniyorsun sendeMerhaba;zor giriyor ve sonrasında çok yanıyor.karnım mosmor.bu morşukların çabuk geçmesi için yapılabilecek bir şey var mı?
Bende kan sulandırıcı iğne vuruluyorm kızlar ben kendim yapamıyorum ya arkadaş yaptığı zaman kolumdan yapıyor hiç acımıyor sadece biraz morarıyo oda herzaman değilMerhaba;zor giriyor ve sonrasında çok yanıyor.karnım mosmor.bu morşukların çabuk geçmesi için yapılabilecek bir şey var mı?
Bende kan sulandırıcı iğne vuruluyorm kızlar ben kendim yapamıyorum ya arkadaş yaptığı zaman kolumdan yapıyor hiç acımıyor sadece biraz morarıyo oda herzaman değil[/QUOTE.
BenBende kan sulandırıcı iğne vuruluyorm kızlar ben kendim yapamıyorum ya arkadaş yaptığı zaman kolumdan yapıyor hiç acımıyor sadece biraz morarıyo oda herzaman değil
Daha önce insülin iğnesi anneme vuruyordum o yüzden kendime bu iğneyi yapabiliyorum ama ne denediysem çok morarıyor.doktorum önce göbekten,karnım büyüyünce kolundan yaparsın dedi.ben hibor kullanıyorum belki ondan kaynaklı da olabilir.sizin vucüt sıcaklığınızda yükseklik var mı?Bende kan sulandırıcı iğne vuruluyorm kızlar ben kendim yapamıyorum ya arkadaş yaptığı zaman kolumdan yapıyor hiç acımıyor sadece biraz morarıyo oda herzaman değil
Göbekten yapınca davamı etkli oluyormuş acaba ben ilkinde hibor kullanyodm smdi cleaxne kullanyrm. Morarma geçer cnm bisey olmaz. Ben bi ara sıcak hissedydm vucudumu smdi normalimBen
Daha önce insülin iğnesi anneme vuruyordum o yüzden kendime bu iğneyi yapabiliyorum ama ne denediysem çok morarıyor.doktorum önce göbekten,karnım büyüyünce kolundan yaparsın dedi.ben hibor kullanıyorum belki ondan kaynaklı da olabilir.sizin vucüt sıcaklığınızda yükseklik var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?