- 3 Mart 2015
- 3.232
- 6.842
- 36
Yok cnm, iki hafta sonra gitsem nerde para almayacaklar.
Pazartesi devlete gideyim en iyisi.
Özel ve ya Kamu; 10 gün içinde tekrar muayeneye giderseniz ücret almazlar. Bu SGK ve SUT gereğince böyledir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok cnm, iki hafta sonra gitsem nerde para almayacaklar.
Pazartesi devlete gideyim en iyisi.
Bende 7+1 im :) Pazartesi gidicem doktora. Zaten bayram haftası kalp atışının duyulacağını, bayramdan hemen sonra gelmemi söylemişti :)Selamm. Ben hala gitmedim Doktor'a Çarşamba kesin gidiyorum tamam. 7+1 im bugün. Kızlar merak ediyor sunuz biliyorum ama acele etmeyin. Çok fazla tahlil ultrason geriyor insanı. Zaten 8. Haftada nedir ne değildir her şey belli olacak. 1-2 hafta daha bekleyin bebeğiniz de görünür kalp atışı da duyulur kendinizi strese sokmayın.
Ay ben sana neler anlatırım daha şok olursun.
Burası böyle cnm.
İyiler var ama az.
Bende 7+1 im :) Pazartesi gidicem doktora. Zaten bayram haftası kalp atışının duyulacağını, bayramdan hemen sonra gelmemi söylemişti :)
Bende 7+1 im :) Pazartesi gidicem doktora. Zaten bayram haftası kalp atışının duyulacağını, bayramdan hemen sonra gelmemi söylemişti :)
Amin hepimize inşInşallah cnm çok uğraştım Rabbim hayrlisyla kucagma almayi nasip etsin insallah
Sırf muayene ücreti değil ki yukarıda yazdım.Ben öyle dediklerinde takmıyorum bile. 10. Gün yapıyorum randevuyu bakamam mı dicek? Yoo
Doğru diyorsun aslında onu hiç düşünmemiştim. Neyse beklerim artık :)Yaa Süper Pazartesi günü kesin yazın ama olur mu?
Ben Pazartesi herkes akın eder diye gitmek istemedim güzel haberlerinizi bekliyor olacağım
Amin hepimize inş
Decaviti saglık ocagı 12 haftadan sonra ücretsiz veriyor canımİstanbul'da tamamen tavuk tüyü yolar gibi insanları yoluyorlar.
Aynen sizleri duyunca gitmemeye kadar verdim.
Bana tedbir amaçlı crinone jel yazdı 108 TL.
Dedim bu çok pahalı progestan 200 yumuşak kapsül aynı görevi yapıyor.
Aaaa doğru diyorsun diyor evet ayni dedi.
Gittim 35 TL ye aldım kullandım.
Bı de bı vitamin yazmış 200 TL gibi fiyatı decavit varmış aynisi bu Vitaminin onu alıcam.
Ah cnm işte böyle bizim buraları.
Ne güzel valla.Devaviti saglık ocagı 12 haftadan sonra ücretsiz veriyor canım
Suan kaç haftalıksın sen canım 12 haftaya kadar folik asit sonra decavitNe güzel valla.
Bana bı vitamin yazmış yalan olmasın 200 mü 250 TL mi ne.
Ebe bı arkadaşım var sağolsun o soylemisti decaviti.
Doktorun orda bozuntuya vermedim ama içimden bekle alırım dedim.
Sen bilirsin kuzum Allah 2.ciyi nasip ederse bende böyle rahat olucam inşallahKızlar ben karar verdim ya haftaya cuma gidicem 7+3 olucam toptan hepsni görürüz inşlahh daha gitmedim hiç :)
Bi fincan iç bişey olmaz :)Türk kahvesi içmeyen ben 1 haftadır istisnasız hergün aklıma kahve geliyor
Benim ikinci ama neden rahat değilim ben. Bizde eşim çok rahat. Bende üzülüyorum hatta neden ilki gibi heyecan yapmıyor die:/Sen bilirsin kuzum Allah 2.ciyi nasip ederse bende böyle rahat olucam inşallah
Amiinnn inşallahh kuzum olursun olursunSen bilirsin kuzum Allah 2.ciyi nasip ederse bende böyle rahat olucam inşallah
6+2Suan kaç haftalıksın sen canım 12 haftaya kadar folik asit sonra decavit
Hımmm anladım canım dogrudur6+2
Ben beslenemiyorum cnm.
Yumurta yemem.
Çok yemek seçerim.
Yemediğim çok şey var.
Ben normal hayatımda da sürekli B12 olurum d vitamini takviyesi alırım. Arada da vitamin kullanıyorum.