2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bende 7+1 im :) Pazartesi gidicem doktora. Zaten bayram haftası kalp atışının duyulacağını, bayramdan hemen sonra gelmemi söylemişti :)

Bende 7+1 im :) Pazartesi gidicem doktora. Zaten bayram haftası kalp atışının duyulacağını, bayramdan hemen sonra gelmemi söylemişti :)

Yaa Süper Pazartesi günü kesin yazın ama olur mu?
Ben Pazartesi herkes akın eder diye gitmek istemedim güzel haberlerinizi bekliyor olacağım

Ben öyle dediklerinde takmıyorum bile. 10. Gün yapıyorum randevuyu bakamam mı dicek? Yoo
Sırf muayene ücreti değil ki yukarıda yazdım.
Devlette herşeyi en iyi şekilde yapıyor.
Hatta çapa, bezmialem gibi hastanelerde ufak bı farkla prof / yardoç / doç lara muayene olunuyor.
Oralara giderim ilerleyen zamanlarda Rabbim nasip kısmet ederse.
Bezmialemde en son gittiğimde 60 TL vermiştim ekstra, doç yada yardoc a muayene olmuştum.

Decaviti saglık ocagı 12 haftadan sonra ücretsiz veriyor canım

Devaviti saglık ocagı 12 haftadan sonra ücretsiz veriyor canım
Ne güzel valla.
Bana bı vitamin yazmış yalan olmasın 200 mü 250 TL mi ne.
Ebe bı arkadaşım var sağolsun o soylemisti decaviti.
Doktorun orda bozuntuya vermedim ama içimden bekle alırım dedim.

Ne güzel valla.
Bana bı vitamin yazmış yalan olmasın 200 mü 250 TL mi ne.
Ebe bı arkadaşım var sağolsun o soylemisti decaviti.
Doktorun orda bozuntuya vermedim ama içimden bekle alırım dedim.
Suan kaç haftalıksın sen canım 12 haftaya kadar folik asit sonra decavit

Sen bilirsin kuzum Allah 2.ciyi nasip ederse bende böyle rahat olucam inşallah
Benim ikinci ama neden rahat değilim ben. Bizde eşim çok rahat. Bende üzülüyorum hatta neden ilki gibi heyecan yapmıyor die:/
kızım sürpriz olmuştu ve duyunca sevinçten ağlamıştı. Şimdi beklentim çok yüksekti gene ama heyecan yok beyfendi de

Kızlar merhaba,

Yeni gelenler hoşgeldi. Sebogelin bende de sana benzer bi durum olmustu ama gecti şükür. 2 gün hafif pembe bi lekelenme oldu. Acile gittm keseyi tekrar gördük şükür. Şimdi bu hafta çarşamba 6+3 olacağım inşallah, kalp atışı gideceğiz

Ama şimdi de başka bi sorunum var kızlar. Tecrübelerinizi önerilerinizi fikirlerinizi beklerim. Bir haftadır, afedersiniz, genital bölgemde dış kısmında ve dudakların kenarlarında, bi de sanırım idrar deliğinin orada böyle minik minik sarı renkli gibi döküntüler var. Yani nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum. Sarı sarı nokta gibi. Yolculuk yapıcam diye günlük ped kullanmıstım. Belki ondan diye düşündüm ama devam ediyo.
Kaşıntı, yanma yok. Akıntı sarı oluyo ara ara. Genital bölge temizliği yapmayı düşünüyorum yarın. Sirke falan kullanan oldu mu? Benzer durumla karsılasan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…