2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?


  • Ankete Katılan
    271
Çok güzel düşünüyorsunuz,aslında ben de olumlu düşünürüm ama kayıplardan sonra zor toparlanmışım için hassasım biraz.iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim,Allah hepimizin yardımcısı olsun.
 
2 kimyasal gebelik yaşadım,sonra kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim.iğne,ilaç,jel kullanıyorum tutunması için o yüzden diken üstündeyim.

İnşallah şu süreci çabucak sağlıcakla atlatırsın canım, inşallah hepimiz atlatırız. Ben ilk kez gebe kaldım ama ben de diken üzerindeyim ya yanlış bir şey olursa diye korkuyorum. Ama içimizi ferah tutmalıyız canım inşallah sağlıcakla kucağımıza aldığımızda bunların hepsini unutacağız .eminim tüm anne adayları bizim gibi hissediyordur yalnız değilsin
 
Gozun aydin insallah saglikla kucagina alirsin bebegin :)
 
Merhabalar
Ben de çarşamba günü gitmiştim doktora kese göründü 5 haftalığa uygun olarak.
2 gün sonra yani bugün tekrar başka bir doktora gittim kese hala 5 haftalık gözüküyordu.
Yani üzerinden 2 gün geçmiş oldu ama kese büyüklüğü değişmedi ilerleyen günlerde artar mı acaba:/
 
Artar artar endişe etmeyin. Doktor degisince kafa da el ayarı da değişebiliyor. Iki gün endişelenmek için çok kısa bi süre.
 
Bi arkadas sormuştu, yolculuktan sonra acık kahve akıntıyı. Sordum doktoruma, yolculuktan değil de enfeksiyondan olabileceğini söyledi. Idrarda yanma, akintida koku yoksa sorun yok; varsa idrar kültürü vermek gerekiyormuş. Takip edeceğiz.
 
Bide bunu hesaplayım
 
Benim ilk çocuğum tutmuyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…