2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?


  • Ankete Katılan
    271
Olumlu dusun canim nolur.. ben cok inanirim olumlamaya.. biz gecen ay tup bebege, asilamaya mi basvursak falan diye dusunuyorduk. Sonra dedikki hayir olumlayalim.. ben hayatimda bir cok seyi boyle yoluna koyduguma inaniyorum. Deli gibi kanamam geldi, deli gibi korkudan agladim ama biliyorum dedim kalacaksin orada.. rabbimden umit kesilmez.. lutfen guzel dusunun. Elbette ki yine olmayabilir. Sonunu bilemeyiz. Ama o zaman sen elinden geleni gercek manada yapmis olacaksin. Hem O‘na hem bebegine siginmis olacaksin..
Çok güzel düşünüyorsunuz,aslında ben de olumlu düşünürüm ama kayıplardan sonra zor toparlanmışım için hassasım biraz.iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim,Allah hepimizin yardımcısı olsun.
 
2 kimyasal gebelik yaşadım,sonra kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim.iğne,ilaç,jel kullanıyorum tutunması için o yüzden diken üstündeyim.

İnşallah şu süreci çabucak sağlıcakla atlatırsın canım, inşallah hepimiz atlatırız. Ben ilk kez gebe kaldım ama ben de diken üzerindeyim ya yanlış bir şey olursa diye korkuyorum. Ama içimizi ferah tutmalıyız canım inşallah sağlıcakla kucağımıza aldığımızda bunların hepsini unutacağız .eminim tüm anne adayları bizim gibi hissediyordur yalnız değilsin:dua::nazar::KK200::anneadayı:
 
Kızlar doktordan çıktım. Çok şükür bebek oluşumu gözleniyor yolk var dedi.Ben asla kürtaj demem dedi. Yamuk falan da değil gayet düzgün normal bir kese deri.Dünkü ultrasonu gösterdim. Bişey Diyemem ama içinde oluşum var boş gebelik değil kesinlikle bekliyoruz dedi bayramda burdayım birşey olursa ara dedi cts günü kontrole gel kalp atışlarına bakalım geç döllenme olabilir çok küçük daha dedi. Düşerse de kendi düşsün 1mküplük su alanı büyük bir düşük olmaz kürtajlık bir durum değil dedi. Allahım sana binlerce kez şükürler olsun. Sizlerden de Allah razı olsun merak edip önem verip cevap yazmışsınız Allah sizinde gönlünüze göre versin. Yinede cts kalp atışı için endişeliyim ama beklediğim için çoooook mutluyum Allahım :dua::dua:
Eki Görüntüle 2180430
Gozun aydin insallah saglikla kucagina alirsin bebegin :)
 
Merhabalar
Ben de çarşamba günü gitmiştim doktora kese göründü 5 haftalığa uygun olarak.
2 gün sonra yani bugün tekrar başka bir doktora gittim kese hala 5 haftalık gözüküyordu.
Yani üzerinden 2 gün geçmiş oldu ama kese büyüklüğü değişmedi ilerleyen günlerde artar mı acaba:/
 
Merhabalar
Ben de çarşamba günü gitmiştim doktora kese göründü 5 haftalığa uygun olarak.
2 gün sonra yani bugün tekrar başka bir doktora gittim kese hala 5 haftalık gözüküyordu.
Yani üzerinden 2 gün geçmiş oldu ama kese büyüklüğü değişmedi ilerleyen günlerde artar mı acaba:/
Artar artar endişe etmeyin. Doktor degisince kafa da el ayarı da değişebiliyor. Iki gün endişelenmek için çok kısa bi süre.
 
Bi arkadas sormuştu, yolculuktan sonra acık kahve akıntıyı. Sordum doktoruma, yolculuktan değil de enfeksiyondan olabileceğini söyledi. Idrarda yanma, akintida koku yoksa sorun yok; varsa idrar kültürü vermek gerekiyormuş. Takip edeceğiz.
 
Bende merak ettim hücre yenilenmesine göre de hesapladım. Bilmiyorsanız onuda ben anlatayım.. Hücreler kadınlarda 3, erkeklerde 4 yılda bir yenilenirmiş. Doğum tarihine göre erkeğe 4 kendinize 3 ekleyerek günümüz yılına kadar geliyorsunuz son hücre yenilenmesine bakıyorsunuz.Bizim eşimle ikiimizinde 2017de yenilenmiş :) Bu durumda ne oluyor bilmiyorum ama:KK45:
Tabi en son kimin kanı yenilendiyse onun cinsiyetinden olurmuş o bilgiyi atlamışım :) Kız kardeşimde doğru çıkmıştı bu hesap.
Bide bunu hesaplayım :halay:
 
Kızlar cinsiyet tahmini anlatıcam size hadi bi yapın bakalım neler çıkacak şimdi hamile kaldığınız yaşa hamile kaldığınız ayı ekliyorsunz sonra 9çıkarıyorsunz sonuç tekse erkek çiftse kız şöyle ben 26yaşımda temmuzda hamile kaldım (26+7-9) cevap 24 kız yani hadi sizde yapın önceki çocuklarınız içinde deneyin bakalım ne kadarı doğru çıkacak ben çocuğuma denedim doğru çıktı inş buda doğruysa kızım olacak
Yalnız doğum tarihiniz agustos eylül flnsa temmuzdaki yaşınız üzerinden hesap yapınız :anneadayı::emir_bebek::anne:
Benim ilk çocuğum tutmuyor:KK12:
 
X