Amin inşallah tatlımAminn, gözünüz aydın darısı başımıza inşallah :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah tatlımAminn, gözünüz aydın darısı başımıza inşallah :))
Ayy pardon canım ya ağzımdan kaçtı birden öyle tabi canım hayırlı sağlıklı olsunlar da cinsiyeti önemli değil :))Kiz duraydin da iki dk hayal kuraydim
Saka bir yana rabbim evladin hayirlisini versin.. hepsi bizim nasilsaa
Çok güzel düşünüyorsunuz,aslında ben de olumlu düşünürüm ama kayıplardan sonra zor toparlanmışım için hassasım biraz.iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim,Allah hepimizin yardımcısı olsun.Olumlu dusun canim nolur.. ben cok inanirim olumlamaya.. biz gecen ay tup bebege, asilamaya mi basvursak falan diye dusunuyorduk. Sonra dedikki hayir olumlayalim.. ben hayatimda bir cok seyi boyle yoluna koyduguma inaniyorum. Deli gibi kanamam geldi, deli gibi korkudan agladim ama biliyorum dedim kalacaksin orada.. rabbimden umit kesilmez.. lutfen guzel dusunun. Elbette ki yine olmayabilir. Sonunu bilemeyiz. Ama o zaman sen elinden geleni gercek manada yapmis olacaksin. Hem O‘na hem bebegine siginmis olacaksin..
2 kimyasal gebelik yaşadım,sonra kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim.iğne,ilaç,jel kullanıyorum tutunması için o yüzden diken üstündeyim.
Gozun aydin insallah saglikla kucagina alirsin bebegin :)Kızlar doktordan çıktım. Çok şükür bebek oluşumu gözleniyor yolk var dedi.Ben asla kürtaj demem dedi. Yamuk falan da değil gayet düzgün normal bir kese deri.Dünkü ultrasonu gösterdim. Bişey Diyemem ama içinde oluşum var boş gebelik değil kesinlikle bekliyoruz dedi bayramda burdayım birşey olursa ara dedi cts günü kontrole gel kalp atışlarına bakalım geç döllenme olabilir çok küçük daha dedi. Düşerse de kendi düşsün 1mküplük su alanı büyük bir düşük olmaz kürtajlık bir durum değil dedi. Allahım sana binlerce kez şükürler olsun. Sizlerden de Allah razı olsun merak edip önem verip cevap yazmışsınız Allah sizinde gönlünüze göre versin. Yinede cts kalp atışı için endişeliyim ama beklediğim için çoooook mutluyum Allahım
Eki Görüntüle 2180430
Artar artar endişe etmeyin. Doktor degisince kafa da el ayarı da değişebiliyor. Iki gün endişelenmek için çok kısa bi süre.Merhabalar
Ben de çarşamba günü gitmiştim doktora kese göründü 5 haftalığa uygun olarak.
2 gün sonra yani bugün tekrar başka bir doktora gittim kese hala 5 haftalık gözüküyordu.
Yani üzerinden 2 gün geçmiş oldu ama kese büyüklüğü değişmedi ilerleyen günlerde artar mı acaba:/
Sat canmHamile kalınan aydan kasıt son adet olduğumuz ay mı öğrendiğimiz ay mı ?
Merhaba Can'ım benim de adet sancısına benzer sancılarım oluyor gün içinde bir de sağ kasığım ağrıyor normalmiş bunlar canım
Vajinal ultrasonsa sağda erkek, karından bakılıyorsa sağda kız.Biz de ben yenilenmisim
O degilde rus takvimjne gore kiz, cin takvimine gore de kiz.. bu mantikla da kiz:) bir de sey muhabbeti duymustum ultroson goruntusune gore sagda olursa kiz solda olursa erkek.. o da kiz tutuyor ama bakalim hayirlisi
Bide bunu hesaplayımBende merak ettim hücre yenilenmesine göre de hesapladım. Bilmiyorsanız onuda ben anlatayım.. Hücreler kadınlarda 3, erkeklerde 4 yılda bir yenilenirmiş. Doğum tarihine göre erkeğe 4 kendinize 3 ekleyerek günümüz yılına kadar geliyorsunuz son hücre yenilenmesine bakıyorsunuz.Bizim eşimle ikiimizinde 2017de yenilenmiş :) Bu durumda ne oluyor bilmiyorum ama
Tabi en son kimin kanı yenilendiyse onun cinsiyetinden olurmuş o bilgiyi atlamışım :) Kız kardeşimde doğru çıkmıştı bu hesap.
Benim ilk çocuğum tutmuyorKızlar cinsiyet tahmini anlatıcam size hadi bi yapın bakalım neler çıkacak şimdi hamile kaldığınız yaşa hamile kaldığınız ayı ekliyorsunz sonra 9çıkarıyorsunz sonuç tekse erkek çiftse kız şöyle ben 26yaşımda temmuzda hamile kaldım (26+7-9) cevap 24 kız yani hadi sizde yapın önceki çocuklarınız içinde deneyin bakalım ne kadarı doğru çıkacak ben çocuğuma denedim doğru çıktı inş buda doğruysa kızım olacak
Yalnız doğum tarihiniz agustos eylül flnsa temmuzdaki yaşınız üzerinden hesap yapınız
Yaa genelde tutuyor istisna olmuşBenim ilk çocuğum tutmuyor
Sen bana bakma canım benim kızım tamamen istisna çin takvimi de tutmuyor onaYaa genelde tutuyor istisna olmuş
Ben de onu soracaktım, bende de geliyorIyi aksamlar canlar
Normalde gelen akinti hamileliktede geliyor bnde sizdede geliyormu?
Canım büyükler akıntı iyiye işarettir der. Bendede geliyor beyazımsı. Sıkıntı olmaz :)Iyi aksamlar canlar
Normalde gelen akinti hamileliktede geliyor bnde sizdede geliyormu?