- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
Haklısın canım, kendimizi biraz daha zorlamamız gerekiyor sanırım yemek konusunda :))aaa lütfen içimizdeki minnoşlar için aç durmayalım lütfen :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın canım, kendimizi biraz daha zorlamamız gerekiyor sanırım yemek konusunda :))aaa lütfen içimizdeki minnoşlar için aç durmayalım lütfen :)
Ben de öyleyim hep kahvaltı türü atıştırıyorum, bu arada hazır çorba pek önermiyorlar aklıma gelmişken söyleyim aklında bulunsun senin de :)Benimde canım hiç ev yemeği çekmiyor şaka gibi, hep kahvaltı gibi yiyesim geliyor. Bir de çorba. Canım hiiiç birşey çekmediyse yoğurt yiyorum.
paket gıda yememeye çalışın sağlıklı şeyler tüketin canımBen de öyleyim hep kahvaltı türü atıştırıyorum, bu arada hazır çorba pek önermiyorlar aklıma gelmişken söyleyim aklında bulunsun senin de :)
İyi tatiller canım :) bizim de birkaç şehir planımız var bugün doktora söyledim gidebilirsin hiç sorun değil dedi bakalım hala endişeliyim ama sık sık dinlenerek gideceğim sanırım :)veee 9 gün tatilim başlamış bulunmakta kızlar. kayınvalidemlere gideceğim :) Karadeniz turu planı vardı iptal ettim uzun yola çıkmayım diye.
Evet canım daha başka şeyler de var aslında bugün bi liste verdiler:)paket gıda yememeye çalışın sağlıklı şeyler tüketin canım
bizim yol çok uzun sürecekti o yüzden riske atmak istemedim canım.İyi tatiller canım :) bizim de birkaç şehir planımız var bugün doktora söyledim gidebilirsin hiç sorun değil dedi bakalım hala endişeliyim ama sık sık dinlenerek gideceğim sanırım :)
Hazır çorba eşim kesinlikle yemiyor zaten canım kendim yapıyorumBen de öyleyim hep kahvaltı türü atıştırıyorum, bu arada hazır çorba pek önermiyorlar aklıma gelmişken söyleyim aklında bulunsun senin de :)
Hadi bakalım :)) Bizde ailemle uzun yola çıkacaktık gitmekten vazgeçtim çokta önemli değil zaten :) Bebişlerimizle bol bol gezeriz inşallahveee 9 gün tatilim başlamış bulunmakta kızlar. kayınvalidemlere gideceğim :) Karadeniz turu planı vardı iptal ettim uzun yola çıkmayım diye.
Biz kayınvalidemlerle birlikte annemlere gidecektik bayramda çok önceden planlar yapıldı :) şimdi daha kimsenin haberi yok bişey de diyemiyoruzbizim yol çok uzun sürecekti o yüzden riske atmak istemedim canım.
Hayirli yolculuklar canim..Biz kayınvalidemlerle birlikte annemlere gidecektik bayramda çok önceden planlar yapıldı :) şimdi daha kimsenin haberi yok bişey de diyemiyoruz
Hayirli olsun diyelim o zamanGebeliğim kanda da tescillendi. Bata 1 kala 26.4 çıktı bhcg. Hoş henüz çok düşük ama olsun yahu iyi düşuneceğim. Herkese sevgiler.
Teşekkür ederiz canımm, elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum :))Hayirli yolculuklar canim..
dikkat edin kendinize
Canim sana da iyi tatiller..veee 9 gün tatilim başlamış bulunmakta kızlar. kayınvalidemlere gideceğim :) Karadeniz turu planı vardı iptal ettim uzun yola çıkmayım diye.
Tesekkur ederim:) hepimize :))canım hoşgeldin :) Hayırlı olsun
Hayırlı olsun umarım düzenli bir şekilde yükselir kan değeriniz:)Gebeliğim kanda da tescillendi. Bata 1 kala 26.4 çıktı bhcg. Hoş henüz çok düşük ama olsun yahu iyi düşuneceğim. Herkese sevgiler.
Hamile kalınan aydan kasıt son adet olduğumuz ay mı öğrendiğimiz ay mı ?Kızlar cinsiyet tahmini anlatıcam size hadi bi yapın bakalım neler çıkacak şimdi hamile kaldığınız yaşa hamile kaldığınız ayı ekliyorsunz sonra 9çıkarıyorsunz sonuç tekse erkek çiftse kız şöyle ben 26yaşımda temmuzda hamile kaldım (26+7-9) cevap 24 kız yani hadi sizde yapın önceki çocuklarınız içinde deneyin bakalım ne kadarı doğru çıkacak ben çocuğuma denedim doğru çıktı inş buda doğruysa kızım olacak
Yalnız doğum tarihiniz agustos eylül flnsa temmuzdaki yaşınız üzerinden hesap yapınız