Bugün benim oğlumda böyle canım gazdan dolayı yaaz sırt üstü ben şimdi bir kırlentin üstüne yüzüstü yatırdım uyuyor çok şükür ❤ bende işime bakıyorum

Gündüz bi şekilde halledilir de gece napicüüğğzzzzz

Ayy kıyamam ona ben. Bende de var müslin nasıl sarıcam? Bide geceleri nasıl uyuyor yani yüzüstü mü? Ben cesaret edemiyorum

Nilayyy canım sen emzirme danışmanı ni nasıl buldun, memnun kaldım mı?
Hifaa nasılsın, bebiş nasıl? Hayırlı olsun dedim mi hatırlayamadım, yine bir hayırlı olsun güle güle büyüt ins diyeyim dedim

Kizlar beni lohusalık fena vurdu, ya doya doya emzirmek istiyorum olmuyo çok canım sıkkın ya kendimi sucluyorum, başarısız,beceriksiz, emzirme ve süt olayının üstesinden gelemeyen ,mana veren yetersiz bir anne ve aciz biri olarak görüyorum, sütüm 20-30 cikiyo ve bu süt bebeğe yetmiyo , çok agliyo ben illa süt vermek için çaba sarfettigimde, yani kafayı yedim artık. Emzirme danışmanlığı almayı düşündüm artık bugün, çok bunaldım içime atıyorum bu emzirme olayını,alıp başımı kimsenin olmadığı biterse gidip bir daha gelmeyesim var,herşey üstüme üstüme geliyo sanki.
Nasıl aşicam bunu bilmiyorum. Çok kotuyum , oğluma bile yaklasmak istemiyorum ona yetemedigimi dusunuyorum

Ayy kıyamam ona ben. Bende de var müslin nasıl sarıcam? Bide geceleri nasıl uyuyor yani yüzüstü mü? Ben cesaret edemiyorum

karnına sarıyorum. geceleri de yan yatıyOR. yüzmüstü yatırmadım. emzirme yastığımız var hala çıkaracağım , onda çok.rahat yüz üstü uyur bebekler.

kıyamam sana. olumlu düşün gececek bu günler. sütün az da olsa emsin, o emdikçe artacak ve senn stres oldukça herşey sarasarpıyor. sakin ol , çok inişli çıkışlı dönmdesin. benim 3.olmasına ragmen benn bile bunaldım sıkıldım. yanimda kimse yok. eşim ile başlayacak yarın. çok üzülüyor elimde değil. seni anlıyorum. en azından geniş düşünmen kendini motive etmen lazım. mama yesin nolacak. azda olsa emiyor bu devamı güzel gelecek demek. inşallah kısa zamanda toparlarsın.

Canım bende aynıyım sarılık var bi de mama veriyorum aynı senin gibi hissediyorum yetememek... Eşimde kursa git diyor emzirme ve bebek bakımı ile ilgili bende istiyorum emzirme danışmanı inşallah bu günleri sağ salim atlatırız

İns canım ya, amin, çok sağol, valla ikinci üçüncü diye bişey yok artık bende, Allah olmayana versin, duygusal olarak kaldıramıyorum ben, süreç çok etkiledi

Ben kursa gittim ama ordakiyle bu farklı oluyo. Bebek bambaşka bir karakter, öğrendiklerimi uygulayamiyorum çünkü kendi istediği gibi yaptiriyo bebek olmasına ragmen

Duygularımı tam olarak ifade etmişsin süt sağarken saatler geçiyor ağlıyorum sürekli bebeğim daha hiç emmedi ve herkes bir yorum yapıyor nefret ettim

Duygularımı tam olarak ifade etmişsin süt sağarken saatler geçiyor ağlıyorum sürekli bebeğim daha hiç emmedi ve herkes bir yorum yapıyor nefret ettim

Allahtan eşim ve annem dışında kimse yok muhatap olduğum.kv eşime telde emiyomu çocuk falan biseyler soruyo kadın gayet normal soruyo, ona bile tahammulum yok valla

Allahtan eşim ve annem dışında kimse yok muhatap olduğum.kv eşime telde emiyomu çocuk falan biseyler soruyo kadın gayet normal soruyo, ona bile tahammulum yok valla
Ben devlet hastanesine gittim emzirme hemşirelerine ,arkadaşlarım komşularım herkes denetmeye çalıştı kendimi aptal gibi hissediyorum bebeğimi yalnızken alıyorum denemek için almıyor zaten 5 sn sürüyor baktım yapamıyorum hemen pes ediyorum internetten şimdi eds ile bilgi okudum sanırım onu da deniycem çok çaresizim herşeyi denedim sen de eds ye bir araştır istersen (emzirme destek sistemi )belki bir faydasını görürüz günde 5/6 kez süt sağıyorum göğüslerim tahriş oldu resmen

Canım aynı şeyleri yaşıyoruz başlarda aynı şekilde emzirme ve süt problemi yaşıyordum. Şimdi ben emzirmeye başladım sütüm de yavaş yavaş geliyor ama bu sefer kendimi lohusa depresyonunun en dibinde buldum evet danışmanımın tavsiyeleri işe yaradı.. Bir de ben promalt malt içeceğinin ve bestlak damlanın faydasını gördüm sen de bir bak istersen. Doğum, sarılık, göğüs yaraları, emzirememe, sütün gelmemesi derken bütün psikolojim bozuldu. Oğlumdan uzaklaşmaktan onu sevmemekten çok korkuyorum ama ağladığı anda içim sıkılıyor tahammül edemiyorum. Sürekli ağlıyorum.İçimde tarifsiz bir acı var. Neden böyle oldum bilmiyorum ne kadar mutlu ve heyecanlıydım halbuki... Hiç böyle düşünmemiştim ama dayanmaya çalışıyorum. Olmadı psikoloğa gideceğim her şeyin üst üste gelmesi benim sinirlerimi yıprattı. Sen de danışmandan yardım alabilirsin ama benim gibi yapma nolur mama da versem büyür diye düşün ben bunları dert ettikçe daha kötü oldum önemli olan senin psikolojin o iyiyse çocuğun neyle beslenirse beslensin önemli değilmiş onu anladım.Yine de istersen özelden benim danışmanımın ismini veririm instagramdan iletişim kurabilirsin.

Son düzenleme:

Bir bakayım dediğine canım.
Peki hastanedeki hemşireler fayda vermedi mi?
Zaten onlar gosteriyo ama sen yalnızken yapabiliyomusun o önemli malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…