Hayırlı sabahlar canım
Benim zeynom da aynı devamlı bir kucağına istiyor öpmek istiyor aynı şekilde gözümüz üstlerinde Allah'ım beterinden esirgesin
Gece uykumuz bölünüyor ama şükür yine de doyuyorum uykuya
Benim karnımın içi çok acıyor öksürükten mi acaba ???

karnının içi derken barsak mı acaba ?

korse takıyormusun?

Selam hanımlar. Günaydın :) her güne yeni bir sorun :) şimdi ki sorum da şudur bebeğim iki gündür sırt üstü uyumak istemiyor. normalde eller havada fosur fosur uyurdu sırt üstü. Ama iki gündür Kucakta uyuyor, yüzüstü uyuyor ama yatağına yatırınca sırt üstü mızırdanmaya başlıyor ağlıyor. Sırtına baktık bişey de yok. Dokunduk acıyan bi yeri mi var diye o da yok. Neden yatmıyor olabilir sırt üstü ve nasıl çözebiliriz bunu bilen var mı????

gaz sancısından uyumaz sırt üstü.. bizim kızımızda 3 gün yakın bu şekilde. hep karnı ağrıyor ne sırt üstü ne yalnız uyumuyor. masaj yapıyorum az rahatlıyor. gün aşırı yıkamaya başladım havalar az ısındı. ilk günler gibi Serin değil. banyoda iyi geliyor. .Ha birde müslin bezler var bende orta boy. onları karnına sarıyorum sıcak tutması için.

Selam kızlar bende 7 Mayıs’ta kızımla kavuştum. Spinal sezaryen ile doğum yaptım bebiş sürekli emmek istiyor memede uyuyor yatağa koyunca uyanıyor gece de sadece 3-4 saat uyuyor kalanında beni de uyutmuyor tabi sürekli ağlıyor çok gazı oluyor alttan sürekli atıyor ama sancıdan da uyuyamıyor yavrum ne yapacağımı şaşırdım

canım gaz olmasa bile bizi istiyorlar. ten teması onları çok rahatlatıyor. benim 3.bebeğim ve artık stres yapmıyorum. .düşün biraz dişini sıkıp sürekli kucağında yanında tutacaksın sonra zaten senden aldığı güven ile kendi kendime yatmayı yatağında uyumayıda öğrenecek.
ilk evladımda neden uyumuyor uyusun yeter bende uyuyayım Die çok ağladığım olmuştu. ama sonra öğrendim ki benimle olmak istiyor. tel istediği anne kokusu.

ben. 2 .sezeryanda kullandım. çok rahat ettim. neden korkuyorsun?
karın boşluğuda gazdan ağrıyabilir .
Sezeryan korsesi diye almıştım ilk dogumumda kullandım canım da şimdi böyle aciyinca korktum kullanmaya zaten eğilip kalkarken hala çok canım yanıyor ilkinde böyle değildim yarın kontrol var sorcam bakalım doktora

Bugün benim oğlumda böyle canım gazdan dolayı yaaz sırt üstü ben şimdi bir kırlentin üstüne yüzüstü yatırdım uyuyor çok şükür bende işime bakıyorum

sezeryan sonrası oluor ya maalesef. sen kendini sıcak tutmaya bak. sıcak şeyler ye iç..inşallah kısa zamanda geçer .

Haklısın canım, benimde ikinci bebeğim, ilki emmediği için bu emsin diye çok uğraşıyorum...sağlıklı olsunlar tek isteğim, şu an en önemli işim annelik

Haklısın canım, benimde ikinci bebeğim, ilki emmediği için bu emsin diye çok uğraşıyorum...sağlıklı olsunlar tek isteğim, şu an en önemli işim annelik
inşallah emer annesi.
şifa olsun minnoşa.
Hifaa ya maalesef öyle bir durum var. 2.ler daha zor oluyor. toparlanma süresi uzun oluyor. ama topalryaınca eskisi gibi oluyorsun emin ol

Kızlar bebeğin gazı için önerileriniz var mı ?
Masaj yap canım ayaklarını karnına doğru itti sonra çek yavaş yavaş yap bunu bide doktora danışın acı elma yağı ile karnına ayak altına masaj yapmak çok iyi geliyor ama yağı çok az kullanmak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…