Benimki acikinca yada altına yapınca uyaniyo, valla bazen 1 bazen 2 bazen 3 saatte bir kalkiyo, ben akışına bıraktım, 3 buçuk saati gecirmiyorum en fazla okadar bekledim, o da karnı çok iyi doyup ta uyuduysa. Az yiyip çok uyuduğu da kaldiriyorum

Benim oglumda ilk gunler bir turlu tutamiyordu. Hep 3. Kisinin yardimiyla dakikalarca ugrasiyordum ama 15. Gunden sonra bebek daha kolay tutmaya basladi zamanla alisiyorlar
ben henüz hiç emziremedim 11 günlük o kadar yıprandım ki umudumu kaybetmek istemiyorum ama sanki hiç yapamayacakmışım gibi dua edin bana lütfen

ben henüz hiç emziremedim 11 günlük o kadar yıprandım ki umudumu kaybetmek istemiyorum ama sanki hiç yapamayacakmışım gibi dua edin bana lütfen

benim ilk bebeğim 20 günlük olana kadar emmedi. sağIP verdim. silikon gögüs ucu ile tuttu ilk ve sonra memeyi de tuttu. inşallah emer annesi . sen umudunu yitirme.

benim ilk bebeğim 20 günlük olana kadar emmedi. sağIP verdim. silikon gögüs ucu ile tuttu ilk ve sonra memeyi de tuttu. inşallah emer annesi . sen umudunu yitirme.
İnşallah canım Allahım hepimizin miniklerine şifa versin sağlık versin mübarek günlerin hürmetine korusun inş Allahım sana da kolaylıklar versin kuzucuklarınla

İnşallah canım Allahım hepimizin miniklerine şifa versin sağlık versin mübarek günlerin hürmetine korusun inş Allahım sana da kolaylıklar versin kuzucuklarınla

amin canım benim amin hepimize kolayalrıkalr versin Rabbim.

Hayırlı sabahlar kızlar.

dün oğlumun okulunda iftar yaptık.

güzel geçti çok şükür.

oğlum tam olarak 5.5 yaşında.

okulda uzaman tarafından test yapıldı dün.

ilk okul hazırmı değilmi diye ?

oğlum testi tamamlayamamış.

eğer başlarsa eksik başladığı için yaş olrakta küçük. hep zorlanır yetişme çabası içinde olur. Zorlanır demiş açıkçası

A asitane161719 sende eşinde eğitimcisiniz ne dersin ?

okullar açıldığında 5 yaş 9 aylık olacak ama gene küçük diyorlar.
sınıfında şuan en küçük benim oğlum. boy pos olarakta öyle maşallah hepsi bir yaşa yakın bük olduğu için benimki.minik kalıyor.

hepsi 2013 ocak doğumlu bir tane ekim doğumlu var. annesi ilk okul için küçük diyor yollamyı düşünmüyor...

benim oğlum 2013 aralık doğumlu.

aslında 5 yaşında, 6 yaşa uyum sağladı dedim belki ilk okula hazırdır. şaşırdım ve üzüldüm. .bir yıl daha özel okula yollamak bizi daralacak. çok stres yaptım inan. bilmiyorum kafam karışık

Hayırlı sabahlar canım. İftarınız güzel geçmiş sevindim

Ben şahsi kanaatimi ifade edeceğim ebeveyn olarak en doğru kararı siz verirsiniz canım annesi olarak oğlunu en iyi gözlemleyen sensin. Eğer 1.sınıf için oğlunu hazır görmüyorsun bir yıl daha okul öncesi eğitim alacak olmasını kayıp olarak görme. Eğer okula başladığında sınıf arkadaşlarından geri kalırsa öğretmenin verdiği sorumlulukları hazır olmadığı için yerine getiremezse bu onun bütün okul hayatını etkiler hem siz hem o yıpranırsınız. Kaba ve ince motor gelişimi 1.sinif için yeterli olmalı mesela. Bu konudaki bir eksiklik 5.5 yaşındaki bir çocuğu okul hayatında çok olumsuz etkiler diye düşünüyorum. Bir de ana sınıfı öğretmeniyle de görüştünüz mü ? Onlar daha iyi gözlem yapıyorlar genellikle. Sadece bir sınav sonucuna bağlı olarak karar vermemek lazım sınav esnasında heyecanlanip kendini doğru ifade edememiş olabilir çünkü.

Bu arada 2010 Aralık doğumlu bir kardeşim var. 2011lilerle başladı okula öncesinde ana okuluna da gitti anaokulu öğretmenine sorduk öyle 1.sinifa başladı. Hiç sorun yaşamadık çok şükür.

aslında ben kendime güvenmiyorum.
bebekle nasıl yaparım endişem var.
yoksa motoru gelişimi güzel. .öğretmeni de yapar demişti bir ara konuşmuştuk. bilemiyorum işte kararsız kalmak çok stresli zor.

Kızlar bebeğimin göbeği düştü ama kanama var normal mi yoksa sürdüğünüz bişey var mı
Tam ben de bu soruyu sormak için gelmiştim. Sabahtan beri Ağlıyorum. Dün göbeği düştü ama her alt acisimda kurumuş kan görüyorum. Ben mi birseyleri yanlış yapiyorum yoksa bu durum normal mi. Bi de sanki halsizlesti yavrum. Nolur bi akil verin

Bizde de oldu hafif kanama normal dedi doktor birazcık akıntı da vardı pansuman yaptı şimdi toparlandı hafif kanama çoğunda oluyormus endişelencek bişey yok kabuk ora hala sonucta

aslında ben kendime güvenmiyorum.
bebekle nasıl yaparım endişem var.
yoksa motoru gelişimi güzel. .öğretmeni de yapar demişti bir ara konuşmuştuk. bilemiyorum işte kararsız kalmak çok stresli zor.
Canım iş başa düşünce halloluyor her şey emin ol. Hele ki şimdiden düşünmeye başlamışsan çözümler de üretmeye hazırlanıyorsun demektir. Kriz yönetimi kısaca hem bilemezsin belki de bebişin çok uyumlu düzenli ve sakin olur yormaz seni eğer oğluşuna güveniyorsan öğretmeni de onay verdiyse neden olmasın. Bir de seveceği bir öğretmene düşerse nûrun alâ nûr olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…