Tam ben de bu soruyu sormak için gelmiştim. Sabahtan beri Ağlıyorum. Dün göbeği düştü ama her alt acisimda kurumuş kan görüyorum. Ben mi birseyleri yanlış yapiyorum yoksa bu durum normal mi. Bi de sanki halsizlesti yavrum. Nolur bi akil verin
Canım iş başa düşünce halloluyor her şey emin ol. Hele ki şimdiden düşünmeye başlamışsan çözümler de üretmeye hazırlanıyorsun demektir.Kriz yönetimi kısaca hem bilemezsin belki de bebişin çok uyumlu düzenli ve sakin olur yormaz seni eğer oğluşuna güveniyorsan öğretmeni de onay verdiyse neden olmasın. Bir de seveceği bir öğretmene düşerse nûrun alâ nûr olur
Ebe pudra verdi surmem için ama bildiğimi pudralardan farklı kuruttu bayağıKızlar bebeğimin göbeği düştü ama kanama var normal mi yoksa sürdüğünüz bişey var mı
Oda sıcaklığında ısıtmaya gerek yok da buzdolabından çıktıysa benmari usulü ısıtıyoruz bildiğim kadarıyla canimKızlar sütü sağdım diyelim Bebek uyuyor Bebek uyanınca sütü verebilir miyim ısıtmam mı lazım ?
Evet canım cok uğraşıyorm inşallah cocukda duzgun alıcak küçük daha tam tutamıyorkızlar gögüs yarasının iyileşmeme sebebi yanlış emzirme oluyor genelde.
bebek sadece meme ucunu alınca yara oluyor.
Ne bileyim Oda sıcaklığında da karnı ağrır sancı yapar dediler ama bana mantıksız geldiOda sıcaklığında ısıtmaya gerek yok da buzdolabından çıktıysa benmari usulü ısıtıyoruz bildiğim kadarıyla canim
Soğuk zarar verir canım oda sıcaklığında ne olsun ? Bilemedim vallaNe bileyim Oda sıcaklığında da karnı ağrır sancı yapar dediler ama bana mantıksız geldi
Çocuk doktoruna sordum düşünce bişey sürmene gerek yok dedi eve geldik kanama oldu canım pazartesi sorucam bende...Ebe pudra verdi surmem için ama bildiğimi pudralardan farklı kuruttu bayağı
Kizlar hayırlı akşamlar nasılsınızbebisler nasıl kaldı mı doğurmayan
Pisikedii naptın kuzum yazdın da kaçırdım mi ben ?
karapisso A asitane161719 ne güzel tatil planları yapılmış
Aileni görmek çok iyi gelir canım insan değişik yüzler de görmek istiyor inşallah gönlüne göre olur herşeykuzum hoşgeldin.
valla ya kaldımı doğurmayan bilmiyorum.
şükürler olsun daha iyiyim iyiyiz. kızımla emişip duruyoruz maşallah yeni yeni öğreniyor hanımefendi
baya minik ağzı var. 15 kez alıp bırakıyor en sonunda kavrıyor.
sende durumlar nasıl.
annendemisin hala ?
kv KP geldilermi sizi görmeye.
zeynep nasıl hele.
bizim Aişe uçtu Uçtu ay bizi.çok. fena yoruyor.
evettt kuzum tatil diyelim de hadi
ailemi görmek iyi gelir inşallah.
evde olurum büyük ihtimalle. ama gene bi kaç akraba eş dostu görürüm inşallah.
asıl tatil ağustosta inşallah bayramdan sonra nasip ederse Mevlam.
Ensar paşa ne alemde. ?
Aileni görmek çok iyi gelir canım insan değişik yüzler de görmek istiyor inşallah gönlüne göre olur herşey
Bende hala annemdeyim eşimin işi yoğun olduğu için eve gecemiyorum ameliyat yerimin sancısı oluyor bide öksürük var öksürdükce daha çok canım yanıyor hareket edemiyorum
Zeynep iki gündür baya yormustu ama bugün daha sakindi çok şükür daha da iyi olur inşallahAişe daha küçük annesi oda kavrayamamıştir daha nasıl davranacağını şaşırıyor ablalar bide ilk kumalari kardeşleri olacak bunlar
Kayinailem hastaneye geldi doğum yaptığımın ertesi akşamı daha da gelmedi kv bı defa aradı doğru düzgün konuşmadı bile napiyonuz dedi iyi anne ensar uyandı bezine bakacam dedim o an öyleydi çünkü iyi hadi dedi kapattı telefonu bende uzatmaya çalışmadım hiç konuşmayı o kadar belliydi ki uydurmasyon aradığı sırf eşimin gönlü olsun diye yani takmıyorum artık bende
Seninkiler napti ya ağrıları geçince geldi mi
Ensar paşam da mememle oyun oynuyor yara yaptı sıpa uykusuna çok düşkün keyfi yetince uyanıyor sadece uyandiramiyorum ugrasmayla felan gazı var baya oda rahatsız ediyor .
ayyy inşallah ya inşallah
Allah razı olsn ne güzel yazdın ya. işte annelik böyle, bitmiyor hiç düşünceler stresler .
Hamdolsun canım iyiyiz güne başladık çok şükürKizlar hayırlı akşamlar nasılsınızbebisler nasıl kaldı mı doğurmayan
Pisikedii naptın kuzum yazdın da kaçırdım mi ben ?
karapisso A asitane161719 ne güzel tatil planları yapılmış
Esim doktor ablam cocuk doktoru, onlar da bizey surmemem gerektigini iyilesme surecini uzatacagini soylediler. Gobek dustu, gobegin ici siyah kurumus kan idi. Sonra zaman zaman body sine kan bulasti oglumun bi kac gun sonra da o kurumus kan da dustu.. eger gozle gorulur sislik ve kizariklik yoksa o bolgede sorun yokmus bence rahat olabilirsin:)Çocuk doktoruna sordum düşünce bişey sürmene gerek yok dedi eve geldik kanama oldu canım pazartesi sorucam bende...
Sağol canım şişlik yok içinde koyu kan kurumuş ama badisine bulaşıyor dün daha fazlaydı endişe ettim ama içimi rahatlattınızEsim doktor ablam cocuk doktoru, onlar da bizey surmemem gerektigini iyilesme surecini uzatacagini soylediler. Gobek dustu, gobegin ici siyah kurumus kan idi. Sonra zaman zaman body sine kan bulasti oglumun bi kac gun sonra da o kurumus kan da dustu.. eger gozle gorulur sislik ve kizariklik yoksa o bolgede sorun yokmus bence rahat olabilirsin:)
istanbulda nerde babanlar?Al benden de o kadar canım. O kadar çok şeyi aynı anda düşünüyoruz ki... Rahatlamak mümkün değil bazen. Ama kesinlikle çok şükür bugünümüze... Evlatlarımızın geleceğiyle dertleniyoruz
Hamdolsun canım iyiyiz güne başladık çok şükürİnşallah bakalım biz planları yaptık Mevlam hayırlısı ile oldursun. Baba evi özleniyor. Onlar da heyecanla bizi bekliyorlar planlar yapıyorlar sen nasılsın Ensâr bebişi nasıl
benim bebğiminde aynıydı. kuru kan geçti ama hala tam kurumadı göbeği..badisine halâ ıslaklık değiyor ara ara. çok geçmiş olsun. tez vakitte toparlarsınız inşallah tatlımSağol canım şişlik yok içinde koyu kan kurumuş ama badisine bulaşıyor dün daha fazlaydı endişe ettim ama içimi rahatlattınız
Kızlar hepiniz iyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?