ah acemi anneler ah. yavrum niye ağlıyorsun çok nomal. ben dezenfekte ediyorum , önce güzelce banyosunu yaptır o arada kurumuş kabuklar düşecek. sonra z.yağı veya en iyisi kantaron yağı sür bak çok kısa sürede iyileşecek. benimki yeni yeni iletiyor 15 günlük olduk. halsizlik benim kızımda derin uyuyunca olur, uyak iken uyumak yok..uyuduğunda uyandırmaya güç yetmez

ayyy inşallah ya inşallah

Allah razı olsn ne güzel yazdın ya. işte annelik böyle, bitmiyor hiç düşünceler stresler .

Kızlar sütü sağdım diyelim Bebek uyuyor Bebek uyanınca sütü verebilir miyim ısıtmam mı lazım ?
Oda sıcaklığında ısıtmaya gerek yok da buzdolabından çıktıysa benmari usulü ısıtıyoruz bildiğim kadarıyla canim

kuzum hoşgeldin.
valla ya kaldımı doğurmayan bilmiyorum.
şükürler olsun daha iyiyim iyiyiz. kızımla emişip duruyoruz maşallah yeni yeni öğreniyor hanımefendi
baya minik ağzı var. 15 kez alıp bırakıyor en sonunda kavrıyor.
sende durumlar nasıl.
annendemisin hala ?

kv KP geldilermi sizi görmeye.
zeynep nasıl hele.
bizim Aişe uçtu Uçtu ay bizi.çok. fena yoruyor.

evettt kuzum tatil diyelim de hadi

ailemi görmek iyi gelir inşallah.

evde olurum büyük ihtimalle. ama gene bi kaç akraba eş dostu görürüm inşallah.

asıl tatil ağustosta inşallah bayramdan sonra nasip ederse Mevlam.
Ensar paşa ne alemde. ?

Aileni görmek çok iyi gelir canım insan değişik yüzler de görmek istiyor inşallah gönlüne göre olur herşey
Bende hala annemdeyim eşimin işi yoğun olduğu için eve gecemiyorum ameliyat yerimin sancısı oluyor bide öksürük var öksürdükce daha çok canım yanıyor hareket edemiyorum
Zeynep iki gündür baya yormustu ama bugün daha sakindi çok şükür daha da iyi olur inşallah Aişe daha küçük annesi oda kavrayamamıştir daha nasıl davranacağını şaşırıyor ablalar bide ilk kumalari kardeşleri olacak bunlar
Kayinailem hastaneye geldi doğum yaptığımın ertesi akşamı daha da gelmedi kv bı defa aradı doğru düzgün konuşmadı bile napiyonuz dedi iyi anne ensar uyandı bezine bakacam dedim o an öyleydi çünkü iyi hadi dedi kapattı telefonu bende uzatmaya çalışmadım hiç konuşmayı o kadar belliydi ki uydurmasyon aradığı sırf eşimin gönlü olsun diye yani takmıyorum artık bende
Seninkiler napti ya ağrıları geçince geldi mi
Ensar paşam da mememle oyun oynuyor yara yaptı sıpa uykusuna çok düşkün keyfi yetince uyanıyor sadece uyandiramiyorum ugrasmayla felan gazı var baya oda rahatsız ediyor .

az daha zamanı var desene. , ama sen uyandırmaya bolca emzirmeye dikkat et. benimki gibi 3.gün sarılık yükselmesi yaşama Allah korusun. ben uyandıramadım öyle böyle uzun süre aç.kaldı. sonra çok uğraştırdı bizi.

inşallah geçer, öksürük için taze zencefil birebir. ben bir kupa sıcak suya yarım limon baya zencefil suyu bal katıp içtim sürekli ama..yeni yeni yapmıyorum, aklıma geldi sabah gene içtim aç karnına.. sütüde kaliteli hale getiriyor. dene inşallah bırakmadan bir iki hafta. ben doğumdan evvel başladım nerden baksan 3 hafta içtim.

aman be , bir haftalık iken geldiler , gelir gelmez attı kendini koltuğa. hastayım bayılıyorum Vs... ne desem ki ne fayda eder. hepsi boş. Allah bizi muhtaç etmesin.
böyle gelmiş böyle gider. Senin dediğin gibi takmamayı öğreniyor insan zamanla.
en iyiside bu..yoksa insan hazmedemiyor.
evdeyim yalnızız eşim ve ben. kafamız rahat canımız sağ olsun..
inşallah bayram ertesi az kendimize geliriz. herşeyn başı sağlık. Allah bizi hayırlı güzel kaynana eylesin. bunlar gibi olmayı nasip etmesin.

ayyy inşallah ya inşallah

Allah razı olsn ne güzel yazdın ya. işte annelik böyle, bitmiyor hiç düşünceler stresler .

Al benden de o kadar canım. O kadar çok şeyi aynı anda düşünüyoruz ki... Rahatlamak mümkün değil bazen. Ama kesinlikle çok şükür bugünümüze... Evlatlarımızın geleceğiyle dertleniyoruz
Hamdolsun canım iyiyiz güne başladık çok şükür İnşallah bakalım biz planları yaptık Mevlam hayırlısı ile oldursun. Baba evi özleniyor. Onlar da heyecanla bizi bekliyorlar planlar yapıyorlar sen nasılsın Ensâr bebişi nasıl

Çocuk doktoruna sordum düşünce bişey sürmene gerek yok dedi eve geldik kanama oldu canım pazartesi sorucam bende...
Esim doktor ablam cocuk doktoru, onlar da bizey surmemem gerektigini iyilesme surecini uzatacagini soylediler. Gobek dustu, gobegin ici siyah kurumus kan idi. Sonra zaman zaman body sine kan bulasti oglumun bi kac gun sonra da o kurumus kan da dustu.. eger gozle gorulur sislik ve kizariklik yoksa o bolgede sorun yokmus bence rahat olabilirsin:)

Sağol canım şişlik yok içinde koyu kan kurumuş ama badisine bulaşıyor dün daha fazlaydı endişe ettim ama içimi rahatlattınız
Kızlar hepiniz iyi ki varsınız

istanbulda nerde babanlar?
kız belki bize yakına geliyorsun. ben dönersem Zeynep'leri buluştururuz

Sağol canım şişlik yok içinde koyu kan kurumuş ama badisine bulaşıyor dün daha fazlaydı endişe ettim ama içimi rahatlattınız
Kızlar hepiniz iyi ki varsınız
benim bebğiminde aynıydı. kuru kan geçti ama hala tam kurumadı göbeği..badisine halâ ıslaklık değiyor ara ara. çok geçmiş olsun. tez vakitte toparlarsınız inşallah tatlım

hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız
bebişler nasıllar

Benim 5.5 yaşındaki oğlum ve 3 yaşına yakın iki evladım bebeği rahat birakmıyorlar
sürekli elleri bebeğin yüzünde öpücükler havada. çok seviyorlar
her anım bebeği kollamakla geçiyor. .valla yoruldum. dün gece iyi uyudum şükürler olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…