Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geçmiş olsun canım Allah'ım hayırlı evlat etsin kızını analı babalı sağlıkla büyüsün inşallahKızlar bende doğurdum :)
Dünya kadar kitap ve Doğum hikayesi okumuştum ama çalışmadığım yerden geldi. Önce suyum geldi. Şırıl şırıl ve uzun süren bir şey bu gelmesi haberiniz olsun. Saat 11 den 19:30 a kadar herşey çok kolaydı. 19:30 da açılmam olmadığı için vajina içine bir hap koydular. Sonra kelimenin tam anlamıyla dehşeti yaşadım diyebilirim. Hiç kesilmeyen çok şiddetli bir sancıydı 10 sn bile sürmüyordu aralıkları böyle geçen 1 saatin ardından epidurali de reddettikleri için çığlık çığlığa sezeryan istedim ve ne söyledilerse ikna olmadım. Sonuçta kızım 21:25 de genel anestezili sezeryan ile doğdu. Ve sonrasında iyiki sezaryan yapmışız demiş doktorum. Kızıma kordon dolanmış meğer. Annelerin içine doğarmış meğer. Ben anneler günü hediyemi aldım kızlar darısı başınıza.
Not: asla normal doğum önermiyorum ben dayanamadım.
Canım gözün aydın sonunda normal doğumu da tattin hosgelmis zeynebrana mız hayırlı evlat olsun inşallah yerim o köfte burnunu onun kokla benim için o miss kokusunukızlar hayırlı geceler.
sizlere güzel haberlerle geldim.
2 gün durmaksızın çektiğim sancılar sonucunda 11 mayıs gece 23:40 da kızımı 2 sezeryan sonrası normal doğum ile kucakladım. çok zor meşakkatli bir yolculuğun sonuna geldim. .çok yogun bitkinim kızım kendi çıkarken yırttı doktor epizyo açmadan doğumu doğal seyrinde yaptırdı . şükürler olsun. birde kimseye benzemiyor bu kız ağzı burnu köfte gibi.3 kg doğdu 49 Cm. Emme sorunu ortadan kalkınca birde tuvaletini yapınca eve geçeceğiz.
Gözünüz aydın. En sona kalirim derken ilkerden oldunuz. Sizin adınıza çok sevindim. Herşey istediğiniz gibi yolunda gitmiş ne güzel. Bundan sonrasında bol sütlü ve gazsiz günleriniz olsun inşallah sağlıcakla kalın.kızlar hayırlı geceler.
sizlere güzel haberlerle geldim.
2 gün durmaksızın çektiğim sancılar sonucunda 11 mayıs gece 23:40 da kızımı 2 sezeryan sonrası normal doğum ile kucakladım. çok zor meşakkatli bir yolculuğun sonuna geldim. .çok yogun bitkinim kızım kendi çıkarken yırttı doktor epizyo açmadan doğumu doğal seyrinde yaptırdı . şükürler olsun. birde kimseye benzemiyor bu kız ağzı burnu köfte gibi.3 kg doğdu 49 Cm. Emme sorunu ortadan kalkınca birde tuvaletini yapınca eve geçeceğiz.
Canım bebeğin emmek istemese bile memeyi ona sun süt üretimini sağlarsın böylece. Bir de emzirmenin yanında sağ ki tekrar süt üretilsin. Bunların yanında en ama en önemlisi sıvı tüketimi. Ne yaparsam yapayım suyu az içtiğim gün sütüm de az oluyor malesef. Uyku da ikinci sırada. Yorgunluk ve susuzluk süt azlığının en temel nedeni.Bişey sorucam çok üzgünüm sanki sütüm az gibi bebeğime yetmiyo arada mama veriyorum bugün sezaryenin 6.günü sizce bundan sonra sütüm artarmı..bide bugün meme ucunun yanında bi sertlik oluşmuş acaba sütümmü kuruyor
Merhaba kızlar ne çok kişi meleğine kavuşmuş meğer 2 gün girmeyince ben de dün sabah sezeryanla yavruma kavuştum. Nst değerlerinden aynı gün sezeryan kararı aldı doktorum. Anneler günü hediyesi olarak geldi oğlum. Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.
Hadi inşallah sağlıkla kavuşursun yakın zamanda canımcanlarrr benimde sabah nisanim geldi. askam kasik kasilmalarim olmustu yine bel sirt agrim her daim var ama az. adet agrisi kadar. Duzenli agrilar degil. bebisime kavusmak istiyorummmm. Herkesin anneler gununu kutlarimmm.. Dogum yapan arkadaslarim tebrik ederim
Hayırlı olsun canım... Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah...Merhaba kızlar ne çok kişi meleğine kavuşmuş meğer 2 gün girmeyince ben de dün sabah sezeryanla yavruma kavuştum. Nst değerlerinden aynı gün sezeryan kararı aldı doktorum. Anneler günü hediyesi olarak geldi oğlum. Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.
Canım çok teşekkür ederimMerhaba hanımlar nasılsınız ?? rkndmt doğum yaptınmı?? Nilayycım gözün aydın..karapisso hayırla doğur artık inş.
Canım güzel haberlerini alırız inşallah buradan bir avazda kurtarsın Allah. İnşallah en güzel hediyeni sağlıkla alırsın böyle bir gündecanlarrr benimde sabah nisanim geldi. askam kasik kasilmalarim olmustu yine bel sirt agrim her daim var ama az. adet agrisi kadar. Duzenli agrilar degil. bebisime kavusmak istiyorummmm. Herkesin anneler gununu kutlarimmm.. Dogum yapan arkadaslarim tebrik ederim
banaozel hastanede sezeryan icin 2 gun normal dogum icin 1 gun dediler devlette bilmiyorum.Kızlar sezeryanda hastanede kaç gün kalınıyor yoksa kişiden kişiye değişiyor mu...
Sağol canım tıp fakültesinde nasıl acaba...banaozel hastanede sezeryan icin 2 gun normal dogum icin 1 gun dediler devlette bilmiyorum.
Allah'ım sağlıkla kavuştursun canım hayırlı haberlerle gel inşallahMaşallah topigimiz bebiş kokuyor.
Bende 1 haftadir hastanedeyim.
Yarın 41e gireceğiz.
Bı haftadır günde 2defa alttan sancı veriyorlr.
Suyum bile azar azar geldi ama bende sancı ve açılma olmadı.
Akşam 5gibi sezeryana alacak doktor artık bebek de bende yiprandik.
Tüm anne adaylarının taze annelerimizin kendi anne hisseden tüm kadınlarımızın anneler gününü kutluyorum.
Bebekleriyle huzurlu mutlu günler diliyorum.
Şuan zaman geçmiyor resmen bebeğimi kucağıma almama saatler kaldı.
Sağlıkla sıhhatle alırım inşaallah
Sezeryanda gaz çıkarmanı beklerler canım genellikle 2 gece kalırsın tıp fakültesine ben doğum yaptım 4 yıl önce böyleydiKızlar sezeryanda hastanede kaç gün kalınıyor yoksa kişiden kişiye değişiyor mu...
Sağol canımSezeryanda gaz çıkarmanı beklerler canım genellikle 2 gece kalırsın tıp fakültesine ben doğum yaptım 4 yıl önce böyleydi