Kızlar ben geldim şükürler olsun sağ salim evimize geldik.
Nilayyy seninde tekrar gözün aydın.
dua eden herkese teşekkür ediyorum.
leylunehar kuzum inan benim için hayaldi gerçek oldu. şükürler olsun. her doğum şeklinin acı dolu olduğunu anladım. kızım çıkarken içten yırttı. .dikişler çok zor atıldı iç olduğu için. her türlü can sağlığı ile kucakladık evlatlarımızı önemli olan bu... şükürler olsun.
darısı kalan kızlara olsun...

Ayy inşallah benim iki günde bir kontrolüm var artık sancım filan hiç yok. Kanala filan birden girer öyle günlerce süren sancı olmaz zaten diyorlar bakalım beklemedeyim.

Sezaryen olan arkadaşlar sırt ağrısı yaşıyormusunuz....benim korkunç bir sırt ağrım var otursamda ayakta olsamda..acaba sezaryendenmi diye düşünüyorum

evet soğuk almış olabilirsin veya gaz sancısıdır sırta vurur
en güzel şifası kupa kapattır. internette sırt ağrısı için su bardağı ile kupa nadılmyağılır yaz. inan nerdeyse biter ağrın
ağrıyan yerin etrafına yapılacak

Hifaa nasılsın kuzum. seninde tarih belli olur inşallah en kisa zamanda.
Oy canım inşallah hayırlısı ile siz kavustunuz bende kavusurum inşallah çok yoğunum iki gündür çok yoruldum evime yeni donebiliyorum çok şükür siz nasılsınız son kararınız ne oldu isimde

Arkadaşlar bebek hareket ettikçe kssıklarım sızlıyor ama hareketiyle sızlıyor. Bu mu doğum sancısı?

Kızlar merhaba

Aranızda bebek gelişimi 2 hafta önden giden var mı

Eğer varsa doğumunuz kaçıncı hafta oldu ?

Kızlar bugün tam 38 haftalık olduk ağır bi grip geçirdim öksüre öksüre artık bebek içerde naptı bilmiyorum. Öksürük halen geçmedi ama ben dunden beri okadar sık idrara çıkıyorum ki. Afedersiniz sanki idrar torbası kaybolmuş bi damla için bile sıkışıp çıkıyorum zor yetişiyorum wcye. kaynanam bebek aşağıya inmiş olabilir felan dedi. Ama erkek sen gününü doldurursun dedi. Doğumum yakın mı ki sizce ilk hamileliğimde hiç böyle bişey olmadı. Gelen su felan olsa öyle olmaz sanirim dimi?

Merhabaaaa arkadaşlar ben doktordan geliyorum
Nst de 8 dakikada bir sancım çıktı ama ben hiç birini hissetmediğimi söyledim. Ağrı eşiğin çok yüksek o zaman bu hem iyi hem kötü bişey dedi. Henüz açılmam yok bebek doğum kanalında değil. Rahim muayenesinde de yumuşama başlamamış. Ama bebek normal doğum için pozisyonu almış başını filan yan olarak çevirmiş her an doğum kanalına girebilir dedi. Sancı hissetmediğim için de şöyle dedi bebek hareketinde azalma, su gelmesi, en ufak bir pembelik gibi kanama görürsen hemen haber ver ve hastaneye geç dedi. Bide bol bol hurma ye ve yürüyüş yap dedi. Sizce ne zaman girer bebeğim doğum kanalına :) 39+3 üz

Kızlar merhaba

Aranızda bebek gelişimi 2 hafta önden giden var mı

Eğer varsa doğumunuz kaçıncı hafta oldu ?

Merhaba benim bebeğim 37 haftalık olana kadar hep 6-9 gün önde gidiyordu ama sonra normal olması gerekene döndü. Şuan hep gününde gösteriyor

Canım doktorum bana bebeğin suyunun pembemsi olacağını söyledi öyle su gibi olmaz bende öyleyim bebek aşağıya baskı yapıyor yürürken felan kafası sanki altimda gibi dibim düşecek gibi yuruyemiyorum benim kontrolüm de cuma günü inşallah dayanirim o zaman a kadar sezeryan günü vercek doktor

Ay hadi hayırlısı canım az kalmış bol bol egzersiz yap netten bakarak inşallah kendi isteğiyle gelir bu hafta hemen sağlıkla

Kizlar mutlu herşeyin yolunda gideceği bir hafta olsun inşallah aldınız çoğunuz mis kokulularinizi kucağınıza unuttunuz bizi dua edin bize de sağ selamet sağlıkla kavusalim inşallah
Amin canım inşallah ne unutması kız düzene girince döner herkes merak etme mesela ilk günler telefonun yerini bile unutuyordum şimdi emzirirken yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…