Gözün aydın canım maşallah normal mi sezaryen mi derken ikisini de tatmış oldun önemli olan evladına sağlıkla kavuşmandı çok şükür ikinizin de güzel haberini aldık Allah hayırlı güzel ömürler ihsan etsin size

Kız ne alemdesin hala yazabildiğine göre yolun yarısında falansın sanırım senin kız nazlı çıktı bak Nilayyy ın oğlu koşa koşa gelmiş seninki yüz görümlüğü istiyor sanırım şaka bir yana sağlıkla gelsin güzellikle gelsin de isterse nazlansin geç gelsin. Güzel haberlerini bekliyoruz

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah... Doğum haberi aldıkça ben çok heyecanlanıyorum ya Allah’ım darısı başımıza inşallah

Nilayyy cim hadi hayirli olsun . cok sevindim senin adina bitti hamilelikartikbebisinizle guzel gunler varrr

Hayırlı olsun darısı bize olsun :)) bi şey sorucamm kemiğim basık derken nasıl bişi bana da bugü. Çatı muayenesinde üst kemiği. Olması gerekenden uzun dedi de doktor. Sadece bebeğin kafasının geçeceği zaman kuvvetli ıkınman lazım dedi. Sizin de öyle bi şey miydi acaba

Merhabalar yeni uye oldum ben. Benimde ilk gebeligim 39. Haftanin icindeyim bebegim 3900 müs doktor haftasi dolana kadar daha da alir dedi. O yuzden sezeryana yonlendirmek istedi henuz dogum kanalina da girmemis benim gibi olan var mi

Kızlar bende doğurdum :)
Dünya kadar kitap ve Doğum hikayesi okumuştum ama çalışmadığım yerden geldi. Önce suyum geldi. Şırıl şırıl ve uzun süren bir şey bu gelmesi haberiniz olsun. Saat 11 den 19:30 a kadar herşey çok kolaydı. 19:30 da açılmam olmadığı için vajina içine bir hap koydular. Sonra kelimenin tam anlamıyla dehşeti yaşadım diyebilirim. Hiç kesilmeyen çok şiddetli bir sancıydı 10 sn bile sürmüyordu aralıkları böyle geçen 1 saatin ardından epidurali de reddettikleri için çığlık çığlığa sezeryan istedim ve ne söyledilerse ikna olmadım. Sonuçta kızım 21:25 de genel anestezili sezeryan ile doğdu. Ve sonrasında iyiki sezaryan yapmışız demiş doktorum. Kızıma kordon dolanmış meğer. Annelerin içine doğarmış meğer. Ben anneler günü hediyemi aldım kızlar darısı başınıza.
Not: asla normal doğum önermiyorum ben dayanamadım.

kızlar hayırlı geceler.
sizlere güzel haberlerle geldim.
2 gün durmaksızın çektiğim sancılar sonucunda 11 mayıs gece 23:40 da kızımı 2 sezeryan sonrası normal doğum ile kucakladım. çok zor meşakkatli bir yolculuğun sonuna geldim. .çok yogun bitkinim kızım kendi çıkarken yırttı doktor epizyo açmadan doğumu doğal seyrinde yaptırdı . şükürler olsun. birde kimseye benzemiyor bu kız ağzı burnu köfte gibi.3 kg doğdu 49 Cm. Emme sorunu ortadan kalkınca birde tuvaletini yapınca eve geçeceğiz.

Kuzum kuzummm hamdolsun tebrik ederim canı gönülden . Hoş gelmiş Zeynep Rana. Her şey gönlüne göre oldu bak çok şükür. Kavuştunuz hem de bir zoru başararak. Rabbim iki cihanda göz aydınlığı eylesin inşallah.

Bazılarının doğumu zor oluyor sen de onlardansın demek. Benim de ilki normaldi ve doğum yapmaktan nefret ettirmişti beni. İkincisini kesinlikle sezaryen istiyordum ve yine seninle aynı sebepten kordon dolanması nedeniyle zaten sezaryen oldum çok şükür kavuştuk meleklerimize. Gözün aydın olsun Allah analı babalı büyütsün

Hayırlı olsun canım... Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah Darısı başımıza...

Gözün aydın canım... Allah gönlüne göre doğum nasip etti... Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim

Çok teşekkür ederim canım evet çok yoruldum yıprandım hayırlısı buymuş diyorum çok şükür iyiyim. Amin hepimize evlatlarıyla birlikte sağlıklı ömürler nasip etsin rabbim. Anneler günümüz kutlu olsun.

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah... Doğum haberi aldıkça ben çok heyecanlanıyorum ya Allah’ım darısı başımıza inşallah
Canım çok teşekkür ederim amin. İnşallah güzel haberlerini alırız senin de en kısa zamanda kolay bir doğum olur seninki.

Evet içe doğru eğim mi ne varmış kafasının geçmesi zor ama iyi ıkınırsan çıkar bence deneyelim dedi. Denedik çok denedik gelmedi ben ıkınırken o ellerini sokup çekmeye çalıştı olmadı. Vakumu düşünmedi senin için travmatik olur zorlamayalım dedi kalp atışları düşmeden sezaryene alındım bu yüzden.Ama benimki uzunluktan değil içe doğru eğimli olmasından. Umarım senin kolay geçer ben doğuma kadar o kadar rahattım ki doğum sancısı bu kadar olamaz diye düşünmüştüm. Beni zorlayan doğum safhası oldu. Çok çabuk açıldım çok şaşırmıştım ama olmadı en azından oğlum kanala girdi normal doğumun etkilerini de yaşamış olduk böylece. Darısı başına inşallah umarım güzel ve kolay bir doğum olur seninki.

Nilayyy cim hadi hayirli olsun . cok sevindim senin adina bitti hamilelikartikbebisinizle guzel gunler varrr
Çok teşekkür ederim canım evet bitti gerçekten bazen inanamıyorum. Bu kadar mıydı diye. Oğluma bakıp benim mi bu şimdi diyorum Allah ım isteyen herkese nasip etsin.

karapisso canım çok sevindim seninle aynı günü bekliyorduk biraz erken oldu ama aynı gün doğurduk. Sen normal yapmayı da başardın çok şükür. Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. Bundan sonra bebek muhabbetleri var desene.

Maşallah barekallah size. Canım benim gözlerin aydın Rabbim analı babalı büyütsün bir ömür sizi ayırmasın inşallah. Bu arada helal olsunn!!En başından beri yapacağına inandın ve başardın.Onun içinde ayrıca tebrik ediyorum seni.Allaha emanetsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…