• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım nişanım geldi az önce. Sancılarımın şiddeti arttı. Nst ye girdim saat 4 gibi 3 defa sancı çıktı 95 lerde ebe bunlar doğuma hazırlık ağrıları evde çek sabah doktoruna git dedi. Açılmaya baktırmadım öyle diyince. Şimdi doktoruma haber verdim 8 buçukta gel, bakalım dedi.
Hadi gözün aydın canım kavuşuyorsun meleğine inşallah. Çok kolay bir doğum olsun inşallah . 👍💕

bende hazırlandı çıkıyorum kontrole 🤗
Allahım bizlere kolay kucaklamak nasip etsin.
Nilayyy Nilayyy haydi bakalım hanımlar çok kısa zamanda en güzel haberlerinizi bekliyoruz Rabbim yâr ve yardımcınız olsun su gibi duru kolaycacık doğurup gelin Allah'ın izniyle 💗😍

kuzum şükür herşey yolunda beklemedeyim. senle ben bugun kucakalrız gibime geliyor hadi bismillah. Sümmesebileyesserah
Kızlar bizde hastanedeyiz dün 1.5 saat sancı çektim. Ara ara suyum geldi.
Ama sonrasında bişey olmadı.
Şimdi ntsye bagladilar sancı falan yok.
Kızkar doktora gittiö 4 cm açılma var hastaneye yolladı beni şimdi odadayım nst ye bağladılar yatışım yapıldı.

Kızlar dualarımız sizinle Allah evlatlarınızın sağlık haberlerini duyursun size acısını kederini göstermesin. Hepinize sağlık selamet versin. 💗💗💗 Bir avazda kavuşun inşallah hepiniz 💗

Sizde de var mı bilmiyorum.
40i doldurdugumdan beri bekliyorum....
Artık acaba gelmeyecek mi diyorum

Evet ben de görmüştüm hala doğmadı mı😢 Benim de mi öyle olacak acaba bu kadar uzun süre sancı çekmesi bebek için iyi mi bilemedim. En kısa zamanda o da alır inşallah bebeğini kucağına.
Yok canım hastane gitti dün eve gönderdiler sıklaşınca tekrar gitti dün akşam 7 de mesaj yazdı en son hastanede mi evde mi bilmiyorum 😊 berlin8982 berlin8982
llahim sağlıkla kavuştursun inşallah hepimizi

Kizlar merhaba .
Bugün kasiklarimdan bacaklarıma doğru ince ince bi sızı girdi ve gün asiri çok hareketliydi oğlum. Bazen alt tarafta iyi bi ağrı hissettim gelecek gibiydi sanki keşke gelse şuan karnimdaki ve belim deki ağrıdan uyuyamıyorum. Zorlanıyorum artık sağa sola dönmekte. .
Gün daraldikca sabrımız ve dayanma gücümüz de daraliyor canım az kaldı ama çok şükür ❤️

kızlardan R rkndmt galiba doğurdu sesi çıkmadı çünkü .
bende iyiyim çok şükür minik kızımın eli kulağında geldi gelecek . can sağlığı ile gelsinler. sizin adınıza çok sevindim maşallah kuzum riskli dönem geçti gitti. daHa iyi olursunuz kısa zamanda toparlarsınız inşallah. yokluğun çok belli.
inşallah en kisa vé hayırlı zamandà bizlerde bebekli hayatımızı yazarız mutlu sonla 😍🤗😘
Sağlıkla gelsin kuzun inşallah canım.İnşallah bi iki aya tam kadro yazışmalarımıza devam ederiz.Allah yardımcımız olsun.Allaha emanet olun..
. 😅artık ne kadar sabrımız kalmadıysa nst bile batmıyor yeterli bı doğuma yaklaşma emareai görelim 😅😅😅 en yakın zamanda hayırla sağlıkla gelir inşallah Zeynep Rana ❤😍

Oh çok şükür canım ❤ Allah'ım sağlık sıhhat versin herşey yoluna giriyor şükür ❤
Çook şükür canım💜

Son düzenleme:
Back