Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi gözün aydın canım kavuşuyorsun meleğine inşallah. Çok kolay bir doğum olsun inşallah .Canım nişanım geldi az önce. Sancılarımın şiddeti arttı. Nst ye girdim saat 4 gibi 3 defa sancı çıktı 95 lerde ebe bunlar doğuma hazırlık ağrıları evde çek sabah doktoruna git dedi. Açılmaya baktırmadım öyle diyince. Şimdi doktoruma haber verdim 8 buçukta gel, bakalım dedi.
karapisso sende durumlar nasıl?
Nilayyy haydi bakalım hanımlar çok kısa zamanda en güzel haberlerinizi bekliyoruz Rabbim yâr ve yardımcınız olsun su gibi duru kolaycacık doğurup gelin Allah'ın izniylebende hazırlandı çıkıyorum kontrole
Allahım bizlere kolay kucaklamak nasip etsin.
karapisso sende durumlar nasıl?
kuzum şükür herşey yolunda beklemedeyim. senle ben bugun kucakalrız gibime geliyor hadi bismillah. Sümmesebileyesserah
Kızlar bizde hastanedeyiz dün 1.5 saat sancı çektim. Ara ara suyum geldi.
Ama sonrasında bişey olmadı.
Şimdi ntsye bagladilar sancı falan yok.
Kızkar doktora gittiö 4 cm açılma var hastaneye yolladı beni şimdi odadayım nst ye bağladılar yatışım yapıldı.
Allah bı Avaz da kurtarsin.Kızkar doktora gittiö 4 cm açılma var hastaneye yolladı beni şimdi odadayım nst ye bağladılar yatışım yapıldı.
Sen ne yaptın?kuzum şükür herşey yolunda beklemedeyim. senle ben bugun kucakalrız gibime geliyor hadi bismillah. Sümmesebileyesserah
Yok canım hastane gitti dün eve gönderdiler sıklaşınca tekrar gitti dün akşam 7 de mesaj yazdı en son hastanede mi evde mi bilmiyorum berlin8982Evet ben de görmüştüm hala doğmadı mı Benim de mi öyle olacak acaba bu kadar uzun süre sancı çekmesi bebek için iyi mi bilemedim. En kısa zamanda o da alır inşallah bebeğini kucağına.
Gün daraldikca sabrımız ve dayanma gücümüz de daraliyor canım az kaldı ama çok şükürKizlar merhaba .
Bugün kasiklarimdan bacaklarıma doğru ince ince bi sızı girdi ve gün asiri çok hareketliydi oğlum. Bazen alt tarafta iyi bi ağrı hissettim gelecek gibiydi sanki keşke gelse şuan karnimdaki ve belim deki ağrıdan uyuyamıyorum. Zorlanıyorum artık sağa sola dönmekte. .
Sağlıkla gelsin kuzun inşallah canım.İnşallah bi iki aya tam kadro yazışmalarımıza devam ederiz.Allah yardımcımız olsun.Allaha emanet olun..kızlardan R rkndmt galiba doğurdu sesi çıkmadı çünkü .
bende iyiyim çok şükür minik kızımın eli kulağında geldi gelecek . can sağlığı ile gelsinler. sizin adınıza çok sevindim maşallah kuzum riskli dönem geçti gitti. daHa iyi olursunuz kısa zamanda toparlarsınız inşallah. yokluğun çok belli.
inşallah en kisa vé hayırlı zamandà bizlerde bebekli hayatımızı yazarız mutlu sonla
Çook şükür canım. artık ne kadar sabrımız kalmadıysa nst bile batmıyor yeterli bı doğuma yaklaşma emareai görelim en yakın zamanda hayırla sağlıkla gelir inşallah Zeynep Rana ❤
Oh çok şükür canım ❤ Allah'ım sağlık sıhhat versin herşey yoluna giriyor şükür ❤
Canım tam bakamadım geçmişe.Hayırdır sancın mı başladı.Rabbim kolaylıklar versin inşallah Nilayyy suspushanimcim Allah sizlere de kolaylık versin inşallahkolayca gelsin bebeğin Nilayyy benimde yatışım yapıldı ama durumum aktif değil. Allah yardımcımız olsun..kolay eylesin işimizi.