Kızlar benim bugün afedersiniz sürekli idrarım varmış gibi oluyor ama tuvalete gittiğimde hiç gelmiyor. O kadar ki 5 dk da bir tuvalete koşuyorum. Niye böyle oldu acaba? Yanma filan da yok ağrı mağrı. Böyle olan var mı?
benimde oluyor hatta dün gün boyu ateşler içinde kasılmalar arttı arttı , çok zor bir durum. az daha bekleyecek kızım inşallah. 3 5 gün daha iyileşeyim öyle gelsin. ne tadım var ne tuzum
Saglikla yasarsiniz insallh.Allhima sonsuz sukurler olsun ilk iki gunu atlattim insallh ilerisi daha iyi olur.evde beni bekleyen yaramaz bi kizim var ikisyle napcam bakalm
MMeraycan
iğne için doktorun ne dedi benimki pazar günü erken yap dedi 13 Mayıs günüm netleşti bugünkü kontrolümde Allahım tamamına erdirsin inş sağlıkla hepimizinkini sezaryen olan anneler önerileriniz var mı ?
Canım benimde Pazartesi Allah’ın izniyle cuma yapıcam bende en son endişeliyim 2 gün var doktorum iğnenin süresi 6 saat zaten dedi ama pazar yap demedi... Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah...
Saglikla yasarsiniz insallh.Allhima sonsuz sukurler olsun ilk iki gunu atlattim insallh ilerisi daha iyi olur.evde beni bekleyen yaramaz bi kizim var ikisyle napcam bakalm
Kizlar yeni dogum yapanlara sorum var bebegim bacaklarini surekli havada tutuyorr uyurken bile duzeltmeye calisincada cok agliyo normal mi bu durum????
Evet 1 gün aramız varmış ama bende açılma yoktu en son. Sancı dün gece 1 kere olur gibi oldu devamı gelmedi yalancıydı sanırım. Bebek en son kontrolde doğum kanalına inmemiştiama dün ve bugün çok sık idrara çıkmaya başladım bilemiyorum. Doğum kanalına son dakika da inebilir çok takılmamak gerek bol bol hareket ve yürüyüş gerekli.
evet öncekiler sezeryan. ama onlarda doğumum başladıktan sonra mecburi sezeryan oldu. bunada zamanını bekliyoruz kıymete varsa normal olur , herşey yolunda elhamdülillah çok şükür. .beklemedeyiz.
tam iyi olmadım maalesef, ama en azından öksürürken içim yanmıyor , o acı geçti.
sen nasılsın. Allah kolaylık versin.
Kizlar yeni dogum yapanlara sorum var bebegim bacaklarini surekli havada tutuyorr uyurken bile duzeltmeye calisincada cok agliyo normal mi bu durum????
canım benim sürekli derken nasıl yani?
ayaklarını anne karnındaki gibi yukarda tutar . ama indirince ağlaması tuhaf. ayaklarında sertleşme oluyor mu indirince veya rahatını bozuyorsn diyemi ağlıyor. hiç yaşamadım o nedenle soruyorum.
Canım ben de süt olup olmadığıyla ilgili bir şey anlayamayız diye düşünüyorum.Doğumdan sonra belli olacaktır bebeğinin karnının doymasına emme sıklığına vs bağlı olarak. Dün emzirme eğitiminde bundan bahsettim göğüs ucuna lansinoh vs kremler sürerek o tabakaları yumuşatabilir sonrasında ılık suyla temizleyebilirsin. Hatta bebeğin emeceği zaman göğüs ucunda bir tabaka olmaması iyi olur dedi emzirme danışmanı. Ben gümüş kapak sayesinde kurtuldum o tabakadan tavsiye ederim.
merhaba bişey sorabilir miyim? ben de o gümüş kapaklardan aldım fakat henüz kullanmaya başlamadım. Web sitesinde doğumdan 1-2 hafta önce kullanmaya başlayabilirsiniz yazıyor. Siz öncesinde başladınız mı acaba?
Benim de uçlarda hafif sarımsı bir kabuk var, 1-2 kere duşta kaldırdım tırnağımla ama tekrar oluştu...
canım benim sürekli derken nasıl yani?
ayaklarını anne karnındaki gibi yukarda tutar . ama indirince ağlaması tuhaf. ayaklarında sertleşme oluyor mu indirince veya rahatını bozuyorsn diyemi ağlıyor. hiç yaşamadım o nedenle soruyorum.
[/QUOTE
Ilk baslarda anne karnindaki gibi kendine cekikti sonra havada tutmaya basladi ben bacaklarini ovup duz yapip yere yapistirmaya calistikca o kafasini kaldiriyodu aglayarak bilmiyorum anlatabildimmi
Arkadaslar bu arada dogumdan sonraki iyiki almisim dedigim kurtaricilar silverette gumus kapaklar ve depend.. gogus ucunda en ufak bi sikinti bike yasamadm depend sayesinde de kanamalar kismini rahat atlattim.tavsiye ederim:)
Selamün aleykum kızlar..kimler ne yaptı?? Doğum yapan varmı...ben 3 gündür doğum yaptım rabbime şükür..daha eve çıkamadık ben bir gece yoğun bakımda kaldım halende yakın takip altındayım.bebeğim sezaryen gününden birgün önce gelmek istedi :) 2400 gram doğdu maalesef dua edin..darısı en güzel şekilde sizlere osun inş..