• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ahhh demi ya. senin oğlanda bebek üstelik daha çok bez çıkar.
Allah Sizede bereket versin.
ya bende öyle düşünüyorum inşallah sonrasında hastalık gelmez bize.
Allah razı olsun kuzum. Havalar tam ısınmadı daha ben de tetikteyim çocuklar üşüyor mu diye kontrol ediyorum sürekli. Bir de kendimizi korumamız lazım hele lohusalıkta bir bakıyorum ateş basıyor tepemden alevler fışkırıyor sanki bir de bakıyorum buz kesiyorum. Çok dikkat etmek lazım gerçekten.

Selamün aleykum kızlar..kimler ne yaptı?? Doğum yapan varmı...ben 3 gündür doğum yaptım rabbime şükür..daha eve çıkamadık ben bir gece yoğun bakımda kaldım halende yakın takip altındayım.bebeğim sezaryen gününden birgün önce gelmek istedi :) 2400 gram doğdu maalesef dua edin..darısı en güzel şekilde sizlere osun inş..
Hayırlı olsun canım... Sana da çok geçmiş olsun... Rabbim en kısa zamanda sağlıkla eve gitmenizi nasip etsin...

Ruhum sıkılıyor ömrüm boyunca hiç düşünmediğim kadar ev işlerini düşünüyorum düşünmekten yoruldum yahu ben galesiz bir insandim ne ara bu hale geldim ki 🙄
Sen nasıl oldun canım daha iyisindir inşallah ❤️

sana gelirim burdan heee :D
boya badana yapmış kadın hala ev işi düşünüyorum diyor.
yapabildiğini yap az az ama düşünüp ne diye ruhunu sıkıyorsun.
bende eşime rica ettim evi Süpürdü az az bende toparladım.
hele küçük ev daha zor her an dağınık.

halılar kaldı bizim. ramazan başında yoğunluk olur iste yollamadım.

akşam yemek yaptım şükür. ama hala ara ara ateş ter soğukluk yaşıyorum.
sık sık ılık su adaçayı içiyorum.
düne göre çok iyiyim inşallah yarınn daha iyi olurum.
kızım yatmama müsade etmiyor yoksa gün içinde uyuyunca sanki az gücüm yerine geliyor. hayatımda bu kadar yatak döşek olmadım.. tekrarı olmasın Allahım amin. ..

sana gelirim burdan heee :KK70:
boya badana yapmış kadın hala ev işi düşünüyorum diyor.
yapabildiğini yap az az ama düşünüp ne diye ruhunu sıkıyorsun.
bende eşime rica ettim evi Süpürdü az az bende toparladım.
hele küçük ev daha zor her an dağınık.

halılar kaldı bizim. ramazan başında yoğunluk olur iste yollamadım.

akşam yemek yaptım şükür. ama hala ara ara ateş ter soğukluk yaşıyorum.
sık sık ılık su adaçayı içiyorum.
düne göre çok iyiyim inşallah yarınn daha iyi olurum.
kızım yatmama müsade etmiyor yoksa gün içinde uyuyunca sanki az gücüm yerine geliyor. hayatımda bu kadar yatak döşek olmadım.. tekrarı olmasın Allahım amin. ..
Hamileyken insanin direnci daha fazla düşüyor canım yatak döşek olman o yüzden daha küçük kızında annesi oda korkuyordur yazık bişey oldu zannedip benim kızım da uyusam hemen anne noldu anne kalk gündüz oldu diye tepemde dikiliyor senin kız da korkuyordur kuzum 😘 Allah'ım sana da en yakın zamanda şifa versin inşallah dualarimdasin ❤️
Bende buna takılıyorum ya ben hiç temizlik sevmeyen önemsemeyen bir insandim ne ara bu hale geldim bilmiyorum ama sanki aniden doğuma gitcem de ev dağınık kalacak gibi bir his oluştu ev devamlı böyle düzgün dursun diye hirpaliyorum kendimi 🙄

Hamileyken insanin direnci daha fazla düşüyor canım yatak döşek olman o yüzden daha küçük kızında annesi oda korkuyordur yazık bişey oldu zannedip benim kızım da uyusam hemen anne noldu anne kalk gündüz oldu diye tepemde dikiliyor senin kız da korkuyordur kuzum 😘 Allah'ım sana da en yakın zamanda şifa versin inşallah dualarimdasin ❤️
Bende buna takılıyorum ya ben hiç temizlik sevmeyen önemsemeyen bir insandim ne ara bu hale geldim bilmiyorum ama sanki aniden doğuma gitcem de ev dağınık kalacak gibi bir his oluştu ev devamlı böyle düzgün dursun diye hirpaliyorum kendimi 🙄

Ev düzgün durmaz , dursa o ev yaşanan canlı ev olmaz . bizikiler kendi odalarında oynasa dağınıklık sorun değil herşeyi salona toplayıp dağıtırlar. oğlumun dili uzun ne herşeye sinirlenip duruyorsun diyor bana. dağınık kalsın istiyor ve minik minik legolar.
dağınıklığı takma düzen olmuyor maalesef.
ama kir pas olmasa daha iyi tabi :D

bende mutfağı ve gardropları sürekli düzenleme içindeyim ennçok dağılan yerler.
senin bebek gelince daha relaks olman lazım tabi benimde. dağınık olacağız bir müddet. şükürler olsun dağınıklık sebeplerimize 🤗😍😘

Ev düzgün durmaz , dursa o ev yaşanan canlı ev olmaz . bizikiler kendi odalarında oynasa dağınıklık sorun değil herşeyi salona toplayıp dağıtırlar. oğlumun dili uzun ne herşeye sinirlenip duruyorsun diyor bana. dağınık kalsın istiyor ve minik minik legolar.
dağınıklığı takma düzen olmuyor maalesef.
ama kir pas olmasa daha iyi tabi :KK70:

bende mutfağı ve gardropları sürekli düzenleme içindeyim ennçok dağılan yerler.
senin bebek gelince daha relaks olman lazım tabi benimde. dağınık olacağız bir müddet. şükürler olsun dağınıklık sebeplerimize 🤗😍😘
Aynen canım çok şükür ❤️ ben dağınıklık hiç önemsemezdim bu temizliğe kadar şimdi ev yeni temizlendi boyandı ya halılar yıkandı geldi felan bı süre en azından bayrama kadar böyle kalsın istiyorum ama ne mümkün dün kızım halıya bir bardak süt döktü için çekildi resmen 🙊 ama bitti artık eski ben olcam dagilirsa dagilsin napiim hayatın sonu mu dicem yoluma bakcam benim bu galesizligim kayınvalidemin sevdiği tek huyum sanırsam oda çocuklarin yaptığı dağınıklığa karşı 😅😅😅

Masallah. Rabbim tez zaman da kavuşturur inşallah. Benimde haftaya cuma kontrolüm var. Nts ye gireceğim sanırım. Tek sıkıntılı yanım midem aşırı derece de bulanıyor sizinde oyle oluyor mu acaba ?
aynen bende de midge bulantisi ve yanmasi var..Hatta dun gece iki defaf kustum.Basimi yastiga koyunca basliyio midge bulantisi ki iki yastikla yatmama ragmen..Neyse ki son 5 gunum kaldi.Allah hepimizi saglikla kavustursun bebeklerimize

Aynen canım çok şükür ❤️ ben dağınıklık hiç önemsemezdim bu temizliğe kadar şimdi ev yeni temizlendi boyandı ya halılar yıkandı geldi felan bı süre en azından bayrama kadar böyle kalsın istiyorum ama ne mümkün dün kızım halıya bir bardak süt döktü için çekildi resmen 🙊 ama bitti artık eski ben olcam dagilirsa dagilsin napiim hayatın sonu mu dicem yoluma bakcam benim bu galesizligim kayınvalidemin sevdiği tek huyum sanırsam oda çocuklarin yaptığı dağınıklığa karşı 😅😅😅

ay çok alemsin kız :D

seviyordur kız niye sevmesin seni.
benim ev büyük olsa inan bu kadar çok dağılmaz , Salon oturma odası aynı. çocuk odası desen hem çok uk odası hem çalışma. mutfak dolaplarımı yaptırmak istiyorum kiracıyız ev sahibi yapmaz akarı kokarı yok diye . her halimize bn şükür. konu komşu muhitim iyi diye çıkmıyorum burdan. kışın iyi ısınıyor yazın serin. bahçesi var çocuklar güvanl ortamda. yoksa sığmıyoruz eve özellikle mutfak :D
dua ediyorum daha güzel komşular ve büyük ev ver Allahım diye.

ay çok alemsin kız :KK70:

seviyordur kız niye sevmesin seni.
benim ev büyük olsa inan bu kadar çok dağılmaz , Salon oturma odası aynı. çocuk odası desen hem çok uk odası hem çalışma. mutfak dolaplarımı yaptırmak istiyorum kiracıyız ev sahibi yapmaz akarı kokarı yok diye . her halimize bn şükür. konu komşu muhitim iyi diye çıkmıyorum burdan. kışın iyi ısınıyor yazın serin. bahçesi var çocuklar güvanl ortamda. yoksa sığmıyoruz eve özellikle mutfak :KK70:
dua ediyorum daha güzel komşular ve büyük ev ver Allahım diye.
Ya aynı ben gibi desene canım 😉 Allah'ım gönlüne göre versin en yakın zamanda inşallah ❤️

Günaydın kızlar bu sabah kasılmalarla uyandım. Belimden kasıklarıma karnımın altına basınç gibi bir şeyler oluyor ara ara. Yalancı kasılma dedikleri bu sanırım. Dakikasını takip edeyim dedim ama düzenli değil. Karnım da top gibi oldu iyice.

Merhaba iki gündür bebeğin hareketlerini yavaşlamıs hissediyordum yeri daraldı heralde ondan diye endişe etmemiştim bugün de sezeryan öncesi son kontrolüm vardı nst de çok hareket etmedi. Normalde çok hareketli bir bebek. Doktor bu sonuç çok iyi değil dedi öğleden sonra bir daha çağırdı. Eğer değişmezse yarın sezeryana alacakms pazartesi olacaktı normalde:( iyi olsun da önemli değil çok morelim bozuldu ama anne olmak ne zormus😕

Günaydın kızlar bu sabah kasılmalarla uyandım. Belimden kasıklarıma karnımın altına basınç gibi bir şeyler oluyor ara ara. Yalancı kasılma dedikleri bu sanırım. Dakikasını takip edeyim dedim ama düzenli değil. Karnım da top gibi oldu iyice.

maşallah çok güzel. benimde geceden beri var. kızımın hareketleri düzenli değil ve canım kontrol olmak istiyor :D
hallam hallam :D
2 ayda bir zor muayene olan ben 3 gün sabredemiyom. kahvaltı yapıp gideceğim.
bi nst'ye gireyim en azından.
sende z.yağı sürüyormusun bana önerdi. çok iyi geliyor. birde bebek alttan baskı yaparken dua ediyorum hadi kızım gel artık diye ;)
çıkmak iste yani yerin daraldı durmaya gerek yok.

Merhaba iki gündür bebeğin hareketlerini yavaşlamıs hissediyordum yeri daraldı heralde ondan diye endişe etmemiştim bugün de sezeryan öncesi son kontrolüm vardı nst de çok hareket etmedi. Normalde çok hareketli bir bebek. Doktor bu sonuç çok iyi değil dedi öğleden sonra bir daha çağırdı. Eğer değişmezse yarın sezeryana alacakms pazartesi olacaktı normalde:( iyi olsun da önemli değil çok morelim bozuldu ama anne olmak ne zormus😕

aaa benimde aynısı iki kez girdim geçenlerde. bugünde bu nedenle tekrar gideceğim. haraketleri iyi ama az az sanki yorgun
.gerçi ben hastayım bebekte etkileniyor galiba. hiç üzülme gitmeden hurma ye. bitter çiklata ye. can sağlığı ile bakarsın p tesi alırız bebeği der , hem nasip yarın olsa daha iyi.iki.gün erken kavuşursun bebeğine yeterki canınız sağ olsun.

Merhaba iki gündür bebeğin hareketlerini yavaşlamıs hissediyordum yeri daraldı heralde ondan diye endişe etmemiştim bugün de sezeryan öncesi son kontrolüm vardı nst de çok hareket etmedi. Normalde çok hareketli bir bebek. Doktor bu sonuç çok iyi değil dedi öğleden sonra bir daha çağırdı. Eğer değişmezse yarın sezeryana alacakms pazartesi olacaktı normalde:KK43: iyi olsun da önemli değil çok morelim bozuldu ama anne olmak ne zormus😕
Canım hakkınızda hayırlısı olsun rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah ❤️ üzme tatlı canını her şeyde vardır bir hayır 🤗

Back