- 22 Mart 2019
- 56
- 96
- 38
- 32
Tıp fakültesine kontrol oluyorum canım ilk doğumun 38+5de oldu bunda da öyle söyledi daha gün vermedi
Bende tıp fakültesine gidiyorum şuan kaç haftalik hamilesiniz acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tıp fakültesine kontrol oluyorum canım ilk doğumun 38+5de oldu bunda da öyle söyledi daha gün vermedi
37 olduk 10 gün sonra kontrol dedi haftaya cuma gitcem bir ümit inşallah tarih verir diyorumBende tıp fakültesine gidiyorum şuan kaç haftalik hamilesiniz acaba?
37 olduk 10 gün sonra kontrol dedi haftaya cuma gitcem bir ümit inşallah tarih verir diyorum
Oh ne güzel ayaklanmışsın canım çok geçmiş olsun Allah'ım analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallahArkadaslar ben de bir turlu yazamadim bugun 8 gunluk olduk.Sezaryen dogum yaptigim icin 2 gun hastanede kaldik ilk bebegim oldugu icin uyum surecindeyiz.gunun tamami emzirmekle geciyor. Ameliyat gununden beri hep ayaktayim sikinti yasamadim agrim tamamen gecti diyebilirim. Simdilik tek sorunum uykusuzluk. Insallah herkes bebegini sag salim kucagina alir
Ben bulantı yaşamadım çok şükür ama aşırı derecede mide yanması yaşıyorum kızıma hamileyken de böyleydi şimdi de böyle maalesef nst ye kesin girersin ilk defa mı alacak doktor nst ye ben 30. Haftadan beri giriyorum mide bulantisina doktor ne dedi ilaç veriyor muMasallah. Rabbim tez zaman da kavuşturur inşallah. Benimde haftaya cuma kontrolüm var. Nts ye gireceğim sanırım. Tek sıkıntılı yanım midem aşırı derece de bulanıyor sizinde oyle oluyor mu acaba ?
Ben bulantı yaşamadım çok şükür ama aşırı derecede mide yanması yaşıyorum kızıma hamileyken de böyleydi şimdi de böyle maalesef nst ye kesin girersin ilk defa mı alacak doktor nst ye ben 30. Haftadan beri giriyorum mide bulantisina doktor ne dedi ilaç veriyor mu
Ya Allah'ım sağlıkla kavuştursun mide bulantısı yoruyor insanı sırt ağrısı bende de yoğunlaştı bu hafta yürüyemez oldum bide çok aşırı baskı hissediyorum Allah'ım hayırla kavuştursun inşallah bebeklerimizeYok geçen hafta da girmiştim. Bulantim da yeni başladı 3 gun falan olacak benim de çok fazla mide yanmam var. Benimde oğlum olacak inşallah sadece sırt ağrım ve mide bulantim asirilasti haliyle endişeliyim.
Ya Allah'ım sağlıkla kavuştursun ❤ mide bulantısı yoruyor insanı sırt ağrısı bende de yoğunlaştı bu hafta yürüyemez oldum bide çok aşırı baskı hissediyorum Allah'ım hayırla kavuştursun inşallah bebeklerimize
Günaydın karapisso geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun çok zor gerçekten. Bugün daha iyisindir inşallah. Ben de gece çok uyuyamadım bir ara kalçamdan karnıma doğru bir ağrı girdi yoğun bir baskıyla beraber takip ettim ama tekrarı olmadı. Kasılma böyle bir şey sanırım çok garipti.Hayırlı sağlıklı günler kızlar.
Zorlu bir geceden sonra elhamdülillah ara ara iyiyim. Eşimi bekliyorum işlerini bitirip gelsin yatayım tekrar. çoçuklarla hasta olmaya hakkım bile yok!!!
sizler nasılsınız ?
Günaydın karapisso geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun çok zor gerçekten. Bugün daha iyisindir inşallah. Ben de gece çok uyuyamadım bir ara kalçamdan karnıma doğru bir ağrı girdi yoğun bir baskıyla beraber takip ettim ama tekrarı olmadı. Kasılma böyle bir şey sanırım çok garipti.
Allah'ım şifa versin tez vakitte canım inşallah çocuklarla çok zor cidden Allah'ım kolaylık versinHayırlı sağlıklı günler kızlar.
Zorlu bir geceden sonra elhamdülillah ara ara iyiyim. Eşimi bekliyorum işlerini bitirip gelsin yatayım tekrar. çoçuklarla hasta olmaya hakkım bile yok!!!
sizler nasılsınız ?
Alalh sağlıkla analı babalı büyütsün. Ne güzel hemen ayaklanmışsınız darısı başımıza :)Arkadaslar ben de bir turlu yazamadim bugun 8 gunluk olduk.Sezaryen dogum yaptigim icin 2 gun hastanede kaldik ilk bebegim oldugu icin uyum surecindeyiz.gunun tamami emzirmekle geciyor. Ameliyat gununden beri hep ayaktayim sikinti yasamadim agrim tamamen gecti diyebilirim. Simdilik tek sorunum uykusuzluk. Insallah herkes bebegini sag salim kucagina alir
çok geçmiş olsunn ya bu son dönemde hastalık zor ... inşallah hızlıca toparlarsınız.benimde oluyor hatta dün gün boyu ateşler içinde kasılmalar arttı arttı , çok zor bir durum. az daha bekleyecek kızım inşallah. 3 5 gün daha iyileşeyim öyle gelsin. ne tadım var ne tuzum
Canım ben de süt olup olmadığıyla ilgili bir şey anlayamayız diye düşünüyorum.Doğumdan sonra belli olacaktır bebeğinin karnının doymasına emme sıklığına vs bağlı olarak. Dün emzirme eğitiminde bundan bahsettim göğüs ucuna lansinoh vs kremler sürerek o tabakaları yumuşatabilir sonrasında ılık suyla temizleyebilirsin. Hatta bebeğin emeceği zaman göğüs ucunda bir tabaka olmaması iyi olur dedi emzirme danışmanı. Ben gümüş kapak sayesinde kurtuldum o tabakadan tavsiye ederim.Günaydınnn hanımlar. Ben de ha doğurdum doğuracam tetikte bekliyorum valla. İlk doğumum olacağı için bir şey sormak istiyorum acaba benim sütüm var mı nerden anlicam? Göğüs ucunda tıkaç gibi duran katı beyaz şeyleri temizleyim mi napayım tıkıyorsa ya sütüm gelmezse nasıl olcak ben anlamadım.
Canım ben de süt olup olmadığıyla ilgili bir şey anlayamayız diye düşünüyorum.Doğumdan sonra belli olacaktır bebeğinin karnının doymasına emme sıklığına vs bağlı olarak. Dün emzirme eğitiminde bundan bahsettim göğüs ucuna lansinoh vs kremler sürerek o tabakaları yumuşatabilir sonrasında ılık suyla temizleyebilirsin. Hatta bebeğin emeceği zaman göğüs ucunda bir tabaka olmaması iyi olur dedi emzirme danışmanı. Ben gümüş kapak sayesinde kurtuldum o tabakadan tavsiye ederim.
Saol cnm amn insallh.darisi sizlerin basina.yaa oyle guzel kokuyorki ozlemisim bebek kokusunu resmenHayırlı olsun canım... Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah... Geçmiş olsun sana da kısa zamanda toparlanırsın inşallah...