- 25 Aralık 2015
- 1.321
- 1.610
- 133
Coksaol cnm benm.saglikla darisi sizlere olsun insallh.takip edemiyorum bska kimler dogm yaptisermed güzel haberini gördüm bebeğini kucağına almışsın gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Coksaol cnm benm.saglikla darisi sizlere olsun insallh.takip edemiyorum bska kimler dogm yaptisermed güzel haberini gördüm bebeğini kucağına almışsın gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Takip et cnm sivi akintin olursa suyundurKızlar benim bugün afedersiniz sürekli idrarım varmış gibi oluyor ama tuvalete gittiğimde hiç gelmiyor. O kadar ki 5 dk da bir tuvalete koşuyorum. Niye böyle oldu acaba? Yanma filan da yok ağrı mağrı. Böyle olan var mı?
Nasil.oldun cnm.daha iyi misin dogum oncesi pek iyi olmadi bu hastalik inslalh cabuk atlatrsnbak bunu bi arkadaş daha dedi yapacağım yatmadan teşekkür ederim
Amin Canım bende o anı düşünüyorum sürekli Rabbim bize de nasip etsin inşallah heyecanla beklioruzSaol cnm amn insallh.darisi sizlerin basina.yaa oyle guzel kokuyorki ozlemisim bebek kokusunu resmen
Senin oncekiler Sezeryan mi bu normalmi olzk cnmbenimde oluyor hatta dün gün boyu ateşler içinde kasılmalar arttı arttı , çok zor bir durum. az daha bekleyecek kızım inşallah. 3 5 gün daha iyileşeyim öyle gelsin. ne tadım var ne tuzum
Saglikla yasarsiniz insallh.Allhima sonsuz sukurler olsun ilk iki gunu atlattim insallh ilerisi daha iyi olur.evde beni bekleyen yaramaz bi kizim var ikisyle napcam bakalmAmin Canım bende o anı düşünüyorum sürekli Rabbim bize de nasip etsin inşallah heyecanla beklioruz
Canım benimde Pazartesi Allah’ın izniyle cuma yapıcam bende en son endişeliyim 2 gün var doktorum iğnenin süresi 6 saat zaten dedi ama pazar yap demedi... Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah...
Amin Canım Allah sana da kolaylık versin canım inşallah bundan sonrası içinSaglikla yasarsiniz insallh.Allhima sonsuz sukurler olsun ilk iki gunu atlattim insallh ilerisi daha iyi olur.evde beni bekleyen yaramaz bi kizim var ikisyle napcam bakalm
Evet 1 gün aramız varmış ama bende açılma yoktu en son. Sancı dün gece 1 kere olur gibi oldu devamı gelmedi yalancıydı sanırım. Bebek en son kontrolde doğum kanalına inmemiştiama dün ve bugün çok sık idrara çıkmaya başladım bilemiyorum. Doğum kanalına son dakika da inebilir çok takılmamak gerek bol bol hareket ve yürüyüş gerekli.Ayy biz aynı zamanda doğum yapıcaz sizle. Açılmanız sancınız filan var mı ? Bebeğin kafası doğum kanalına girmiş mi durum nedir sizde?
Senin oncekiler Sezeryan mi bu normalmi olzk cnm
Alalh sağlıkla analı babalı büyütsün. Ne güzel hemen ayaklanmışsınız darısı başımıza :)
Kizlar yeni dogum yapanlara sorum var bebegim bacaklarini surekli havada tutuyorr uyurken bile duzeltmeye calisincada cok agliyo normal mi bu durum????
merhaba bişey sorabilir miyim? ben de o gümüş kapaklardan aldım fakat henüz kullanmaya başlamadım. Web sitesinde doğumdan 1-2 hafta önce kullanmaya başlayabilirsiniz yazıyor. Siz öncesinde başladınız mı acaba?Canım ben de süt olup olmadığıyla ilgili bir şey anlayamayız diye düşünüyorum.Doğumdan sonra belli olacaktır bebeğinin karnının doymasına emme sıklığına vs bağlı olarak. Dün emzirme eğitiminde bundan bahsettim göğüs ucuna lansinoh vs kremler sürerek o tabakaları yumuşatabilir sonrasında ılık suyla temizleyebilirsin. Hatta bebeğin emeceği zaman göğüs ucunda bir tabaka olmaması iyi olur dedi emzirme danışmanı. Ben gümüş kapak sayesinde kurtuldum o tabakadan tavsiye ederim.
canım benim sürekli derken nasıl yani?
ayaklarını anne karnındaki gibi yukarda tutar . ama indirince ağlaması tuhaf. ayaklarında sertleşme oluyor mu indirince veya rahatını bozuyorsn diyemi ağlıyor. hiç yaşamadım o nedenle soruyorum.
[/QUOTE
Ilk baslarda anne karnindaki gibi kendine cekikti sonra havada tutmaya basladi ben bacaklarini ovup duz yapip yere yapistirmaya calistikca o kafasini kaldiriyodu aglayarak bilmiyorum anlatabildimmi
Benimde eller ve ayaklar hep ayakta.bende endiselendim ama esim hekim normal oldugunu soylediKizlar yeni dogum yapanlara sorum var bebegim bacaklarini surekli havada tutuyorr uyurken bile duzeltmeye calisincada cok agliyo normal mi bu durum????
Normalden fazla agladigi icin bende endiselendim kontrolede cok var ins normaldirBenimde eller ve ayaklar hep ayakta.bende endiselendim ama esim hekim normal oldugunu soyledi