• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selamün aleykum kızlar..kimler ne yaptı?? Doğum yapan varmı...ben 3 gündür doğum yaptım rabbime şükür..daha eve çıkamadık ben bir gece yoğun bakımda kaldım halende yakın takip altındayım.bebeğim sezaryen gününden birgün önce gelmek istedi :) 2400 gram doğdu maalesef dua edin..darısı en güzel şekilde sizlere osun inş..
Geçmiş olsun canım Allah'ım sağlık sıhhat versin ❤️ bol bol sütün olsun minik bebeğin sağlıkla kilo alsın inşallah 🤗

Evet 1 gün aramız varmış ama bende açılma yoktu en son. Sancı dün gece 1 kere olur gibi oldu devamı gelmedi yalancıydı sanırım. Bebek en son kontrolde doğum kanalına inmemiştiama dün ve bugün çok sık idrara çıkmaya başladım bilemiyorum. Doğum kanalına son dakika da inebilir çok takılmamak gerek bol bol hareket ve yürüyüş gerekli.

Bende de aynı. Açılma yok. sancı yok. Bebek doğum kanalına girmemiş. Erkek benimki erkekler geç gelir diyorlar

merhaba bişey sorabilir miyim? ben de o gümüş kapaklardan aldım fakat henüz kullanmaya başlamadım. Web sitesinde doğumdan 1-2 hafta önce kullanmaya başlayabilirsiniz yazıyor. Siz öncesinde başladınız mı acaba?

Benim de uçlarda hafif sarımsı bir kabuk var, 1-2 kere duşta kaldırdım tırnağımla ama tekrar oluştu...
Evet kullanmaya başladım kuzenim öncesinde mutlaka kullan dedi o emzirirken kullanıyor neredeyse hiç çıkarmıyor ben gün içinde kullandım geceleri çıkardım. Göğüs uçlarım yumuşadı sonra sirkeli su yaptım pamukla uçlarını sildiğimde o sarımsı tabaka kendiliğinden kalktı. Çok memnunum. Kullanmakta bir sakınca yok. Yumuşayınca bırakırsın olmazsa.

Selamün aleykum kızlar..kimler ne yaptı?? Doğum yapan varmı...ben 3 gündür doğum yaptım rabbime şükür..daha eve çıkamadık ben bir gece yoğun bakımda kaldım halende yakın takip altındayım.bebeğim sezaryen gününden birgün önce gelmek istedi :) 2400 gram doğdu maalesef dua edin..darısı en güzel şekilde sizlere osun inş..
Hayırlı olsun gözün aydın dualarım seninle sağlıkla büyüsün bebeğin inşallah. 💕

Bende de aynı. Açılma yok. sancı yok. Bebek doğum kanalına girmemiş. Erkek benimki erkekler geç gelir diyorlar
Hayırlısı neyse o olsun sağlıkla gelsinler bebeklerimiz inşallah çok takılma kanala girmesine vs benim de ilk gebeliğim bende de arada endişeler oluyor onun hareketi yerinde olsun iyi olduğunu bileyim yeter diyerek sakinleştiriyorum kendimi. Sen de hayırlısını iste çok panik yapma bebekler nasıl geleceğini kendi belirliyor biz ne kadar uğraşsak da. Bugünlerin tadını çıkar. 😊

Arkadaslar bu arada dogumdan sonraki iyiki almisim dedigim kurtaricilar silverette gumus kapaklar ve depend.. gogus ucunda en ufak bi sikinti bike yasamadm depend sayesinde de kanamalar kismini rahat atlattim.tavsiye ederim:)
Canım gümüş kapakları emzirdikten hemen sonra mı takıyorsun nasıl kullanıyorsun

Kızlar ne kapak mapak uğraşıyonuz ya :D
her banyoda iyice yıkayın ne kabuk kalıyor ne bişey. birde bebek memeden ne nedir bilinmez.
baktım birde baya pahalı şeyler :D
benimde oluyor kabuk hatta vucudum çok kurudur , her banyoda kese yapıyorum o kadar kuru . 200 lira falan diyor o kapaklara. tabi sizlerin ilk olunca heveste fazla. ;)

Kızlar ne kapak mapak uğraşıyonuz ya :KK70:
her banyoda iyice yıkayın ne kabuk kalıyor ne bişey. birde bebek memeden ne nedir bilinmez.
baktım birde baya pahalı şeyler :KK70:
benimde oluyor kabuk hatta vucudum çok kurudur , her banyoda kese yapıyorum o kadar kuru . 200 lira falan diyor o kapaklara. tabi sizlerin ilk olunca heveste fazla. :KK66:
He vallah kız 😂 bir ara ben de niyet ettiydim almaya sonra hele dur dedim bir doğum yapayım belki de gerek kalmaz. İyi ki almamışım. Bebek memeyi doğru tutarsa bir de meme ucu iyi hava alıp kurursa yara olma olasılığı çok düşük bence. İlkinde neler çekmiştim sağmak zorunda kaldığım için. O makinalar telef ediyor memeyi. Ama bu kez çok rahat ettim inan 😂

Kızlar ne kapak mapak uğraşıyonuz ya :D
baktım birde baya pahalı şeyler :D
benimde oluyor kabuk hatta vucudum çok kurudur , her banyoda kese yapıyorum o kadar kuru . 200 lira falan diyor o kapaklara. tabi sizlerin ilk olunca heveste fazla. ;)
Canım öyle banyoda çıkan bir şey değildi benimkiler. Çok denedim sıcak su kese filan bi türlü koparmadan geçmiyordu o kabuklar koparmayı da önermedi doktorum. Kapakları zaten doğum sonrası göğüs yaraları için almıştım hazır almışken bir deneyeyim dedim gerçekten çok iyi. 😍

ay hakkaten hiç gaz aklıma gelmedi kız
iyiki yazdın, annesinin içi rahat eder.
Nilayyy Nilayyy de hayde can sağlığı ile kullan gümüşlerini 😍🤗

Doğumdan sonra her şey aklına gelir canım şimdi ne de olsa iki yıldan fazladır ara verdin bazı şeylerin unutulması normal. ;) 😁

Doğumdan sonra her şey aklına gelir canım şimdi ne de olsa iki yıldan fazladır ara verdin bazı şeylerin unutulması normal. ;) 😁

ara vermediğim tek şey popo temizlemek :D
babalarının kesesine bereket çifte bez alacak. hastalıklardan fırsat bulup meleğime wc eğitimi veremedim halbuki hazır :(

elhamdülillah bugun daha iyiyim. eşim öğleden sonra 2 gibi geldi inan 7 ye kadar yatakta dinlendim. bulaşmasın diye geceleri salonda uyuyorum. can sağlığı ah can sağlığı. Allahım hepimize sağlık afiyet versin.
leylunehar leylunehar nasılsın canım benim. 3 erkek sahibi oldun artık 😌
herşey yolundadır inşallah.

ara vermediğim tek şey popo temizlemek :KK70:
babalarının kesesine bereket çifte bez alacak. hastalıklardan fırsat bulup meleğime wc eğitimi veremedim halbuki hazır :KK43:

elhamdülillah bugun daha iyiyim. eşim öğleden sonra 2 gibi geldi inan 7 ye kadar yatakta dinlendim. bulaşmasın diye geceleri salonda uyuyorum. can sağlığı ah can sağlığı. Allahım hepimize sağlık afiyet versin.
leylunehar leylunehar nasılsın canım benim. 3 erkek sahibi oldun artık 😌
herşey yolundadır inşallah.
Bez dedin yaramı deştin 😪 sabahtan geceye kadar yaklaşık 15 kere bez değiştiriyorum iki çocuk olunca mesai de uzun oluyor tabiki. Bezlerden kat çıkacağım bizim eve günlük atmak bile yetmiyor çöpe sabah akşam atmak lazım artık 😂

Kuzum can sağlığı büyük nimet ama vardır bir hayr de doğumdan sonra hastalık inan daha çekilmez olurdu. El kadar bebek geride iki çocuk üstelik yeni doğum yapmışsın zaten sağlığın tam yerinde olmayacak vs inşallah bugünlerde atlatırsın da uğramaz bir daha bebeğin sağlıklı bir ortama gelir 👍😍

Bez dedin yaramı deştin 😪 sabahtan geceye kadar yaklaşık 15 kere bez değiştiriyorum iki çocuk olunca mesai de uzun oluyor tabiki. Bezlerden kat çıkacağım bizim eve günlük atmak bile yetmiyor çöpe sabah akşam atmak lazım artık 😂

Kuzum can sağlığı büyük nimet ama vardır bir hayr de doğumdan sonra hastalık inan daha çekilmez olurdu. El kadar bebek geride iki çocuk üstelik yeni doğum yapmışsın zaten sağlığın tam yerinde olmayacak vs inşallah bugünlerde atlatırsın da uğramaz bir daha bebeğin sağlıklı bir ortama gelir 👍😍

ahhh demi ya. senin oğlanda bebek üstelik daha çok bez çıkar.
Allah Sizede bereket versin.
ya bende öyle düşünüyorum inşallah sonrasında hastalık gelmez bize.

Back