Canım öksürük için ılık suya balla limon dene iyi gelir inşallah...

Aminn Allah razı olsun canım güzel duaların için.Rabbim seni ve diğer arkadaşlarımızı da sağ salim kavuştursun inşallah bebeklerine.Aynen canım çok güzel tarifsiz duygular.Rabbime şükürler olsun.Sen nasılsın canım?Bebişin nasıl??
Darısı başınıza olsun inşallah canım.Sağlıkla hayırla..Evet bi dönem bitti ama daha zorlu bir dönem başladı..Her zorluğa değer Rabbime şükürler olsun..

Amin canım bizde iyiyiz elhamdülillah ben en son sıradayım sıramı bekliyorum doğurmak için Allah'ım nasip ederse inşallah sen nasıl oldun paşa oğullarin nasıl alıştıniz mi kardeşe iki çocuklu olmak nasıl

Kızlar benim bugün afedersiniz sürekli idrarım varmış gibi oluyor ama tuvalete gittiğimde hiç gelmiyor. O kadar ki 5 dk da bir tuvalete koşuyorum. Niye böyle oldu acaba? Yanma filan da yok ağrı mağrı. Böyle olan var mı?

Kızlar mesajları tek tek okuyup alıntı yapamadım herkese teşekkür ederim Ela hanımdan fırsat bulup pek giremedim bugün 13 günlük olduk sezeryan Doğum olduğu için 2 gün hastanede yattık taburcu olduk 4 günü sarılıktan dolayı tekrar yatış verildi 1 gece fototerapi gördü bu süreç beni baya yıprattı göğüs ucu yaraları lohusalık sendromu falan sürekli bi ağlama hali falan şükür bir kaç gündür iyim sizlerde durumlar nasıl kimler Doğum yaptı bebişler nasıl

yavrum ağlarsın tabi sni çok iyi anlıyorum. geçti gitti Allah Size bağışlasın. .şimdi nasılsın?
ben üşüyorum çok fena oldum . ateş öksürük inşallah doğumdan önce geçer baya yıprandım

banada arada oluyor. çok fena. çünkü başı tam aşağıda bastırınca hissediyorumwc ya gidince fos

Arkadaslar ben de bir turlu yazamadim bugun 8 gunluk olduk.Sezaryen dogum yaptigim icin 2 gun hastanede kaldik ilk bebegim oldugu icin uyum surecindeyiz.gunun tamami emzirmekle geciyor. Ameliyat gununden beri hep ayaktayim sikinti yasamadim agrim tamamen gecti diyebilirim. Simdilik tek sorunum uykusuzluk. Insallah herkes bebegini sag salim kucagina alir

Hayırlı olsun canım Allahım kolaylıklar versin ömrü uzun olsun minnoşun

İyi akşamlar hanımlar. Ben de ha doğurdum doğuracam tetikte bekliyorum valla. İlk doğumum olacağı için bir şey sormak istiyorum acaba benim sütüm var mı nerden anlicam? Göğüs ucunda tıkaç gibi duran katı beyaz şeyleri temizleyim mi napayım tıkıyorsa ya sütüm gelmezse nasıl olcak ben anlamadım.

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah... Darısı başımıza

Allah Size bağışlasın maşallah Size ne güzel ayaklanmılşsın. uykusuzluk zamanla oturur yerine . bebeğin gece gündüz ayrımı yapmaya başlayınca
oda muhtemelen 40 veya 2 ayı bulur . inşallah daha kısa süre tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…