A Aynenkiz sermed tebrik ederim ikinizi de . Allah analı babalı büyütsün. Benim kontrolümde bugün öğlen. Bakalım ne durumdayız çok merak ediyorum. Sizler galiba 38 + birkaç günlükken doğum yaptınız. Benimde haftaya öyle olacaka ama önümüzdeki hafta eşim yok...hayırlısı artık.. o yokken sezaryen olmak zorunda kalırsam tek başıma olucam kısmet... neyse düşünmenin faydası yok yaşayıp görücez. Herkese güzel bir gün olsun.

Canım gözün aydın hayırlı evlat olsun analı babalı büyüsün evladın da
O gaz zaten insanı öldürüyor ya Allah'ım kolaylaştırsın inşallah

Canım çok geçmiş olsun mutlaka git ihmal etme

Hayırlı olsun canım Allahım analı babalı büyütsün inş

Daha iyi olur alternatif birşeyler canım bide insanın canı yanıyor öksürürken
.hemen nasıl. çok eğilim gögüs kemiğim çenem bile , kol bileklerim . Allah büyük ,dua ediyorum iyi.olup öyle kucağıma alayım kızımı . zeynep Rana

leylunehar guzel dıleklerın ıcın teşekkür ederim Allah analı babalı büyüsün ne güzel sağ salim bebeğinizi kucağınıza aldığınız onunla birlikte yaşamaya başladınız. Hamilelik dönemini de atlattın

.hemen nasıl. çok eğilim gögüs kemiğim çenem bile , kol bileklerim . Allah büyük ,dua ediyorum iyi.olup öyle kucağıma alayım kızımı . zeynep Rana
Bak son kararın mi zeyneb rana
Şaka şaka bende geçen gün hemen doğuma alırsa ucuklu ucuklu opemem çocuğumu diye korkmuştum sağlıkla kavusalim inşallah

Esin nerde cnm.yalnz olmk cok kotu boyle bi durumda.allh yardmcn olsun.ewet 38+3 de geldi.persembeyw gun vermisti ama bekleyemedi suyla nisan geldi eli kulagnda hemen alalm dedi

Kızlar hepinize merhaba yine yoğun bir gün geçirdim anca buraya bakabildim. Emzirme eğitimine gittim bugün de. Eğitimlerden eğitim beğeniyorum ama içimden bir his ne kadar eğitime de gitsem nihayetinde bebeğimin beni yönlendireceğini söylüyor hayırlısı bakalım.
karapisso çok geçmiş olsun doktora gitmekle iyi yapmışsın. Göğsü yumuşatmak için kayınvalidem eşime nişasta yapar ve onu kaşık kaşık yedirir az süt az nişasta pişir sıcakken ye belki işe yarar.

Allahim kolaylık versin canım benim bu hafta biraz sakin geçiyor çok şükür
Dediğin gibi eğitimler iyide bebek seni yönlendirecek buna emin ol o nasıl isterse onun suyuna gitcen yok canım öyle değil böyle diyemeyecen oluruna bırakmak en güzeli o yüzden

Sağolasın canım. Yok ya bir daha eğitim meğitim almayayım zaten bütün günümü aldı bir pazar market yaptım eve geldim saat 4. Bilince de farkeden bir şey olmuyor zaten uygulama lazımOnu da doğurunca göreceğiz bakalım.

Hayırlı olsun canım... Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah... Geçmiş olsun sana da kısa zamanda toparlanırsın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…