- 25 Aralık 2015
- 1.321
- 1.610
- 133
Aynn oyle.cok saol cnm.sen ne durumdasindemi kuzum, insan kucağına alana kadar inanamıyor sağlıklımı nasıl olacak diye. maşallah Size tekrar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynn oyle.cok saol cnm.sen ne durumdasindemi kuzum, insan kucağına alana kadar inanamıyor sağlıklımı nasıl olacak diye. maşallah Size tekrar.
Aynn oyle.cok saol cnm.sen ne durumdasin
Canım gözün aydın hayırlı evlat olsun analı babalı büyüsün evladın daKizlar ben dogum yaptim.p.tesi muaneden sonra su gibi akinti oluyodu tekrar muane oldum bugun.yani sali olmus oluyo.alttan bakti eli kulaginda dedi hemen alalim dedi 15 00 de ameliyata girdim.spinal anestezi oldum 15 30 da oglum dunyaya geldi.cok sukur hersey yolunda sagli yerinde.Ikinci olmasina ragmen ilk gibi heyecanli ve sevincliyoz.benmde agrilarim var.hala gazi atamadim.onun disinda cok sukur.Allhm herkesi bi nefeste kurtarsin insallh.
Canım çok geçmiş olsun mutlaka git ihmal etmeKızlar çok fena ciğerlerimi üşütmüşüm boğazım ağrıyor bi uyandım mahvoldum.
öksürük başladı ama yanıyor cayır cayır öksürürken. iniyorum ağrısından. doktoruma gideyim bugün. Çok zor bişey bide Allah korusun doğum öncesi olmaması gereken bişey yani
sermed Allah Size bağışlasın gözünüz aydın. Rabbim hep güzel günlerini görmenizi nasip etsin. can sağlığıyla
Canım çok geçmiş olsun mutlaka git ihmal etme
Hayırlı olsun canım Allahım analı babalı büyütsün inşKizlar ben dogum yaptim.p.tesi muaneden sonra su gibi akinti oluyodu tekrar muane oldum bugun.yani sali olmus oluyo.alttan bakti eli kulaginda dedi hemen alalim dedi 15 00 de ameliyata girdim.spinal anestezi oldum 15 30 da oglum dunyaya geldi.cok sukur hersey yolunda sagli yerinde.Ikinci olmasina ragmen ilk gibi heyecanli ve sevincliyoz.benmde agrilarim var.hala gazi atamadim.onun disinda cok sukur.Allhm herkesi bi nefeste kurtarsin insallh.
Daha iyi olur alternatif birşeyler canım bide insanın canı yanıyor öksürürkenevde durulacak gibi değildimki, gittimöksürük ilacı verdi ama pek tavsiye etmem sen alternatif şeylere dayan dedi . bişeyler söyledi.
.hemen nasıl. çok eğilim gögüs kemiğim çenem bile , kol bileklerim . Allah büyük ,dua ediyorum iyi.olup öyle kucağıma alayım kızımı . zeynep RanaDaha iyi olur alternatif birşeyler canım bide insanın canı yanıyor öksürürken
leylunehar guzel dıleklerın ıcın teşekkür ederim Allah analı babalı büyüsün ne güzel sağ salim bebeğinizi kucağınıza aldığınız onunla birlikte yaşamaya başladınız. Hamilelik dönemini de atlattınMerhaba arkadaşlar.Öncelikle soran yazan herkese tek tek teşekkür ederim.Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın.Daha kavuşmamış olanları sağ salim kavuştursun inşallah.Biz iyiyiz,sezeryanımız iyi geçti çok şükür.Ali kerem 3300 kg 50 cm doğdu.Binlerce şükür bi sıkıntımız yok.Şuan sütün gelmesi emzirme alışma dönemindeyiz.Yoğun geçiyo hiç birşey yapacak fırsat yok.E tabi bide ağrı sızı var rahat hareket edemiyosun.Hepinizi tek tek etiketleyemedim.Bi kaç kez denedim yarım kaldı dedim fırsat bulmuşken merakta bırakmayayım sizi.Hepiniz iyi ki varsınız..Çok çok güzel bir duygu.Rabbim isteyen herkese tez zamanda versin bu nimeti.Eşim,ben, oğlum,kayınvalidemler annem falan bi oyuncak bulmuş gibiyiz.Rabbim mutluluğumuzu daim etsin.Allaha emanet olun hepimiz
Bak son kararın mi zeyneb rana.hemen nasıl. çok eğilim gögüs kemiğim çenem bile , kol bileklerim . Allah büyük ,dua ediyorum iyi.olup öyle kucağıma alayım kızımı . zeynep Rana
Esin nerde cnm.yalnz olmk cok kotu boyle bi durumda.allh yardmcn olsun.ewet 38+3 de geldi.persembeyw gun vermisti ama bekleyemedi suyla nisan geldi eli kulagnda hemen alalm dediA Aynenkiz sermed tebrik ederim ikinizi de . Allah analı babalı büyütsün. Benim kontrolümde bugün öğlen. Bakalım ne durumdayız çok merak ediyorum. Sizler galiba 38 + birkaç günlükken doğum yaptınız. Benimde haftaya öyle olacaka ama önümüzdeki hafta eşim yok...hayırlısı artık.. o yokken sezaryen olmak zorunda kalırsam tek başıma olucam kısmet... neyse düşünmenin faydası yok yaşayıp görücez. Herkese güzel bir gün olsun.
Cok saol cnm bnm.Darisi bekleyenlerin basinaHayırlı olsun canım Allahım analı babalı büyütsün inş
sermed güzel haberini gördüm bebeğini kucağına almışsın gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah.Esin nerde cnm.yalnz olmk cok kotu boyle bi durumda.allh yardmcn olsun.ewet 38+3 de geldi.persembeyw gun vermisti ama bekleyemedi suyla nisan geldi eli kulagnda hemen alalm dedi
Allahim kolaylık versin canım benim bu hafta biraz sakin geçiyor çok şükürKızlar hepinize merhaba yine yoğun bir gün geçirdim anca buraya bakabildim. Emzirme eğitimine gittim bugün de. Eğitimlerden eğitim beğeniyorum ama içimden bir his ne kadar eğitime de gitsem nihayetinde bebeğimin beni yönlendireceğini söylüyor hayırlısı bakalım.
karapisso çok geçmiş olsun doktora gitmekle iyi yapmışsın. Göğsü yumuşatmak için kayınvalidem eşime nişasta yapar ve onu kaşık kaşık yedirir az süt az nişasta pişir sıcakken ye belki işe yarar.
Sağolasın canım. Yok ya bir daha eğitim meğitim almayayım zaten bütün günümü aldı bir pazar market yaptım eve geldim saat 4. Bilince de farkeden bir şey olmuyor zaten uygulama lazımOnu da doğurunca göreceğiz bakalım.Allahim kolaylık versin canım benim bu hafta biraz sakin geçiyor çok şükür
Dediğin gibi eğitimler iyide bebek seni yönlendirecek buna emin ol o nasıl isterse onun suyuna gitcen yok canım öyle değil böyle diyemeyecen oluruna bırakmak en güzeli o yüzden
Hayırlı olsun canım... Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah... Geçmiş olsun sana da kısa zamanda toparlanırsın inşallah...Kizlar ben dogum yaptim.p.tesi muaneden sonra su gibi akinti oluyodu tekrar muane oldum bugun.yani sali olmus oluyo.alttan bakti eli kulaginda dedi hemen alalim dedi 15 00 de ameliyata girdim.spinal anestezi oldum 15 30 da oglum dunyaya geldi.cok sukur hersey yolunda sagli yerinde.Ikinci olmasina ragmen ilk gibi heyecanli ve sevincliyoz.benmde agrilarim var.hala gazi atamadim.onun disinda cok sukur.Allhm herkesi bi nefeste kurtarsin insallh.