• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de sana katılabilirim zira hiçbir belirti olmaz mı bir insanda ya ne bileyim bi kasılma masılma. Bence bıraksam ilkokula kadar karnımda takılabilir. Boğa burçları böyleymiş rahatına düşkün olurlarmış. Göreceğiz bakalım. Şunun şurasında ne kaldı. 😀

süPriz orası. ben yaşadım iki kez, nasıl desem hooopp diye başlıyor. bi bakıyorsun bitmiş ;) kasılmalar bende ara ara var hatta dün baya sancı çıktı nst'de ama doğumà var daha . bol bol dua ediyorum. zamanında can sağlığı ile gelsinler inşallah.

Adaçayı ve 3 hurma yiyorum günlük.
sizlerde durumlar nasıl ?
Hifaa Hifaa kuzum sezeryan olsak bile hurma çok iyi. yemek lazım sende ihmal etme.

süPriz orası. ben yaşadım iki kez, nasıl desem hooopp diye başlıyor. bi bakıyorsun bitmiş ;) kasılmalar bende ara ara var hatta dün baya sancı çıktı nst'de ama doğumà var daha . bol bol dua ediyorum. zamanında can sağlığı ile gelsinler inşallah.
Nst de sancı olduğu nasıl anlaşılıyor. Ben geçen çektirdim 10 dk. Altta 100 e kadar olan değer mi oluyor? Benimki hep 80 civarıydı ama dalgalanma şeklinde değil sonuna kadar düz bir çizgi halinde son dakika 30 lara düşmüştü. Ne demek acaba?

Nst de sancı olduğu nasıl anlaşılıyor. Ben geçen çektirdim 10 dk. Altta 100 e kadar olan değer mi oluyor? Benimki hep 80 civarıydı ama dalgalanma şeklinde değil sonuna kadar düz bir çizgi halinde son dakika 30 lara düşmüştü. Ne demek acaba?
evet alttaki. benimde 3 kez kasılma oldu zaten o ara sancı olmuş demek. net hatırlamamakla birlikte 80 60 civarıydı. hatta doktorum 2.nst de bak kendi sancın bile başlamış sen kendi sancınlâ geleceksin müdehalesiz dedi. birşey yapma bekle dedi. yani bi öneride bulunmadı. hakkımızda hayırlısı olsun.

Ben de sana katılabilirim zira hiçbir belirti olmaz mı bir insanda ya ne bileyim bi kasılma masılma. Bence bıraksam ilkokula kadar karnımda takılabilir. Boğa burçları böyleymiş rahatına düşkün olurlarmış. Göreceğiz bakalım. Şunun şurasında ne kaldı. 😀
Ay eşim boğa burcu 15 Mayıs li eniştem 5 Mayıs li cidden oyleler oğlum ikizler olacak gibi onları hiç tanımıyorum nasip kısmet 😅

Benimde bugun kontrolum vardi yarin doktor alalim dedi suyum azalmis ikinci sezaryanim olacak Allah nasip ederse cok karisik duygular icerisindeyim Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin hepimize :anne:

evet ya aniden tarihin belli olmasıda insanı etkiliyor. güzel bir süpriz olmuş sana.
benim ikinci doğumumdan aniden sezeryana girecektim kalp Ritmi bozukluğundan . nasıl heyecan yapmıştım. maşallah senin hafatanda güzel. can sağlığı ile kavuşursun inşallah annesi :)

Benimde bugun kontrolum vardi yarin doktor alalim dedi suyum azalmis ikinci sezaryanim olacak Allah nasip ederse cok karisik duygular icerisindeyim Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin hepimize :anne:
Ay sağ salim alırsın inşallah bebeğini kucağına canım ❤️ hayırlı haberlerle dön inşallah 🤗

Çok nadir cikar uçuk bende şaşırdım yani çıkmasına hiç vücut direncime bağlamadım olabilir bu ara epey yoruldum 😊 yarın pazar var oradan alır kullanırım artık sarımsağı markettekiler içime sinmiyordu 😅

Canım bir arkadaşımda uçuk tarzı birşey çıkmıştı dudağında değildi yüzünün bı yerinde,sarmısak sürünce geçer demişlerdi , sürdü yarası çok büyüdü yayıldı uzun süre onunla uğraştı., dene tabi de aklıma gelince yazayım dedim. Kullanan arkadaşların nasıl uyguladığını öğren farklı farklı olabiliyor

Canım bence kasılma belirti falan olmasın, direkt sancim gelsin git hastaneye daha iyi. Ben ağrılardan kasilmalardan ağlar oldum , 4 haftadır belirti çok ama gelen giden yok. İnan yalancı ağrıları önceden yaşamakta zor, bugün dermanim yoktu akşama kadar, ara ara ağrılar olduğundan sersem gibiydim, hafta sonu da öyle , hasta gibi yüz bembeyaz oluyo.annem bugün dogurucaksin galiba ruh gibisin dedi mesela. Şu ana kadar ağrısız geçirip bir anda sancı gelip yada nişan gelip hastaneye gitmeyi yeglerdim. Kolay değil WC ye girip yuruyemeyip kapının önüne uzanıp ağrı geçsin diye çok bekledim 4 haftadır sayısız . Ama benim oğlum baya nazlı on hazırlık yaptırarak gelmeyi tercih ediyor😀 ağrın yoksa pek keyfini çıkar sürecin

afiyet olsun.
benim minikler yemek yemez oldular herşeyi seçiyorlar , hiç gelemiyorum nazlarına valla ya. içerim içmemmm yerim yememmmm. he bide kızımla ikiz gibi yapışığız... hey Allahım şükürler olsn.
benim kızım da parmakla gösterilir di yemek yerken derli toplu düzgünce yer sofradan kalkardı resmen göze geldi cocuum yemek yemez oldu bir öğün yerse yer yoksa sofra toplanmasına yakın yemekle oynar felan tam cinnetlik yani 🙄 ama buna da şükür ❤️
Canım bir arkadaşımda uçuk tarzı birşey çıkmıştı dudağında değildi yüzünün bı yerinde,sarmısak sürünce geçer demişlerdi , sürdü yarası çok büyüdü yayıldı uzun süre onunla uğraştı., dene tabi de aklıma gelince yazayım dedim. Kullanan arkadaşların nasıl uyguladığını öğren farklı farklı olabiliyor
Ben daha önce sarımsağı kullandım canım ucukta bu hafta evde kalmadı ondan kullanamadim dudağımın dibinde uçuk belki arkadaşının ki enfeksiyonlu yara felanmiydi ki işte biri birini tutmuyor ki 🙄

Kizlar ben dogum yaptim.p.tesi muaneden sonra su gibi akinti oluyodu tekrar muane oldum bugun.yani sali olmus oluyo.alttan bakti eli kulaginda dedi hemen alalim dedi 15 00 de ameliyata girdim.spinal anestezi oldum 15 30 da oglum dunyaya geldi.cok sukur hersey yolunda sagli yerinde.Ikinci olmasina ragmen ilk gibi heyecanli ve sevincliyoz.benmde agrilarim var.hala gazi atamadim.onun disinda cok sukur.Allhm herkesi bi nefeste kurtarsin insallh.

Kizlar ben dogum yaptim.p.tesi muaneden sonra su gibi akinti oluyodu tekrar muane oldum bugun.yani sali olmus oluyo.alttan bakti eli kulaginda dedi hemen alalim dedi 15 00 de ameliyata girdim.spinal anestezi oldum 15 30 da oglum dunyaya geldi.cok sukur hersey yolunda sagli yerinde.Ikinci olmasina ragmen ilk gibi heyecanli ve sevincliyoz.benmde agrilarim var.hala gazi atamadim.onun disinda cok sukur.Allhm herkesi bi nefeste kurtarsin insallh.
Hayırlı olsun canım gözün aydın ömrü bereketli olsun. Güzel ahlak sahibi olsun inşallah. İlk gün normaldir gaz sorunu iki güne kadar çok çok daha iyi hissedersin kendini Allah'ın izniyle ;)

Kızlar çok fena ciğerlerimi üşütmüşüm boğazım ağrıyor bi uyandım mahvoldum.
öksürük başladı ama yanıyor cayır cayır öksürürken. iniyorum ağrısından. doktoruma gideyim bugün. Çok zor bişey bide Allah korusun doğum öncesi olmaması gereken bişey yani :(
sermed sermed Allah Size bağışlasın gözünüz aydın. Rabbim hep güzel günlerini görmenizi nasip etsin. can sağlığıyla 💞💖💗

Kızlar çok fena ciğerlerimi üşütmüşüm boğazım ağrıyor bi uyandım mahvoldum.
öksürük başladı ama yanıyor cayır cayır öksürürken. iniyorum ağrısından. doktoruma gideyim bugün. Çok zor bişey bide Allah korusun doğum öncesi olmaması gereken bişey yani :(
sermed sermed Allah Size bağışlasın gözünüz aydın. Rabbim hep güzel günlerini görmenizi nasip etsin. can sağlığıyla 💞💖💗
Amin cnm cok saol.darisi sizlerin basina insallh.tek dusundugum eli ayagi duzgun olsun saglikli olsun yeter diyodum Allhima sonsuz sukurler olsun ki saglikli bi bebegim oldu.Allhim herkese sag salim saglikli bir sekilde dogurmayi nasip etsin insallh

Hayırlı olsun canım gözün aydın ömrü bereketli olsun. Güzel ahlak sahibi olsun inşallah. İlk gün normaldir gaz sorunu iki güne kadar çok çok daha iyi hissedersin kendini Allah'ın izniyle ;)
Cok saol cnm bnm.Hic uyuyamadim sirtim cok agriuo.iskence cekiyo gibiyim yatakta.iki gun sonra insalh hersey yoluna girer ama bu iki gunde gecmez😀

Amin cnm cok saol.darisi sizlerin basina insallh.tek dusundugum eli ayagi duzgun olsun saglikli olsun yeter diyodum Allhima sonsuz sukurler olsun ki saglikli bi bebegim oldu.Allhim herkese sag salim saglikli bir sekilde dogurmayi nasip etsin insallh

demi kuzum, insan kucağına alana kadar inanamıyor sağlıklımı nasıl olacak diye. maşallah Size tekrar.

Back