Kızlar iftarlık hazırlığı nasıl gidiyor. ben dün ne yaptıysam kaldı öyle.
yedim öğlen afiyetle
iftara ne yapayım diye düşünüyorum.

Canım sarımsak direkt antibiyotik en faydalısı o bence ,sıcak kaşık dağıtıyor limonu denemedim hiç geçer inş hemen kendini çok yordun demek ki vücut direncini düşürdün
Çok nadir cikar uçuk bende şaşırdım yani çıkmasına hiç vücut direncime bağlamadım olabilir bu ara epey yoruldum yarın pazar var oradan alır kullanırım artık sarımsağı markettekiler içime sinmiyordu

Kızlar iftarlık hazırlığı nasıl gidiyor. ben dün ne yaptıysam kaldı öyle.
yedim öğlen afiyetle
iftara ne yapayım diye düşünüyorum.
Bende aynı börek sarmaya oturdum artık fazla fazla yapayım akşam beyim iftar yapsın fazlasını da buzluğa attım mi bir eksigim daha tamam oluyür

Bende aynı börek sarmaya oturdum artık fazla fazla yapayım akşam beyim iftar yapsın fazlasını da buzluğa attım mi bir eksigim daha tamam oluyür

afiyet olsun.
benim minikler yemek yemez oldular herşeyi seçiyorlar , hiç gelemiyorum nazlarına valla ya. içerim içmemmm yerim yememmmm. he bide kızımla ikiz gibi yapışığız... hey Allahım şükürler olsn.

ay ben varya hamileliğimin en başlarında alttan üstten sürekli sürekli uçukla uğraştım. ne zordu. ama benim bünye yapıyor. stres olunca veya yorulma üzülünce oldum olası çıkar. çok zor bişey helal abdest hususunda

Kızlar bu yalancı doğum kasılmaları denen sey sadece karında olabilir mi genelde adet sancısı gibi kasıktan gelir diyolar ya benim karnıma giriyor bir anda sancı gözümden yaş geliyor 2 gündür ara ara oluyor .düzensiz Doğum sancısı mı sizce?

Benim bildiğim yalancı kasıkta oluyor da doğum sancısı bildiğin karında ve belde oluyor. Doğum sancısı olabilir seninki takip et bakalım. Hayırlısı olsun inşallah.

En sona ben kalcam ya benden önce haziran anneleri doğurmaya baslicak bu ara iyice bir sabırsızlık var bende artık
Ben de sana katılabilirim zira hiçbir belirti olmaz mı bir insanda ya ne bileyim bi kasılma masılma. Bence bıraksam ilkokula kadar karnımda takılabilir. Boğa burçları böyleymiş rahatına düşkün olurlarmış. Göreceğiz bakalım. Şunun şurasında ne kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…