Hayrlisi olsun cnm senn adina.bnmki de 3400 dedi kilosuna.persembe gunu sezeryana alacak

maşallah , sağ salim inşallah annesi

Canım iyi olmasına sevindim bebişinin daha zaman var gelmesine. İnşallah kendi sancınla gelir bebeğin. Bu kadar sabrettik biraz daha bekleyebilir bir sıkıntı olmadığı sürece içini ferah tut. Her şey yolunda olur inşallah. Bu uyarı dediğin nasıl bir şey oluyor bu arada, alttan çatı muayenesi gibi bir muayeneyi mi kastediyorsun?

Uyarı dediğin nasıl oluyo, uyarı veriyodur doktor, cunku kanaman olabilir, nisan gelebilir su gelebilir bunlardan sonra diyo, rahim ağzına baskı gibi bişey yapiyo onu oluyo uyari

@karapissocum çok sağol canım ben toparlanmaya minik büyümeye çalışıyor.Abisi çok mutlu,sevindirik bi halde geziyo ortalarda.Ağlamasına falan dayanmıyo hiç.Şimdilik durumlar böyle bizde.Sen nasılsın canım??
Ya ne güzel evde bebek kokulariyla nasıl guzeldir o sahur ❤
Hifacımm tarifi yokÇok şükür veren Allaha

ekzıalr tekrar nstye girdim bebeğin hareketleri çok zayıf diye.
R rkndmt Nilayyy uyarı demek rahim sıyırmak demek. sancıyı nişanı başlatıyor sonra açılma oluyor işte. 40 hafta dolmadan yapmıyor doktorum.

Canım benimde bugün yine bebek hareketleri zayıf sabahta şimdide serum verdiler hareketlensin diye..korkuyorum yaa hayırlısıyla şu iki geceyide bi atlatsam

Kizlar iyi akşamlar işlerimi bitirdim geldim artık hazırım
karapisso nasılsın canım ikinci nst nasıl çıktı oruç tutmuşmuydun ?
leylunehar A asitane161719 Allah'ım evlatlarınızı size bağışlasın canım en güzel zamanlarında şimdi o tertemiz miss kokulu bebisler böyle konuştukça icim çekiyor resmen Allah'ım nazardan esirgesin onları

yok kız ne orucu. Allah kazasını sağ salim tutmayı nasip etsin. dünkü mide ağrısından sonra cesaret edemedim.

kızlar nst sonucu iyiydi 2.de
birde suyum en üst seviyede baya çok dedi. bebeğim aynı kiloda 2.900
haftaya p.tesi kontrol.
Allahım hepimize sağ salim kucaklamayı nasip etsin. doktora gidince içim rahatlıyor nasıl bekleyeceğim bir hafta

buarada doğum fiyatı değişmiş ya laaaaaaaa
4 bin olmuş ya laaaaaaa
ilk haftalarda beri buraya gidiyorum. 2.700 flayat vermişlerdi , can sağlığı ile gelsin veririz napalım. Ha ben eski.hastayım diye bana bin lira indirim yapacaklar hey Allahım hey.

Canım senin de hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsınız inşallah. Bende bugün kontrole gittim cuma suni sancı demişti bana da ama bugünki kontrolde bebeğin başı 38, vücudu 41 çıktı. Kilosu 4200 çıktı. Normal doğum esnasında omzunun takılma riski var dedi doktor. Yarın sezaryene giriyorum. İçim bir tuhaf oldu.

ölçümlere pek güvenim yok başla bir doktora görünsen?
benim 3.bebeğim hiçbir ölçüm %100 olmadı.

Oh maşallah Hümeyra sultana bende aynı 10 gün sonra kontrol dedi az daha uzatayım dedim ama dayanabilecegimi zannetmiyorum hayırlısı inşallah

Oyh maşallah kız o değilde tıp fakültesi iyi güzel rahat da ! Birde ssvd ye cesaret edebilseler tadından yenmicek ama oda yok
Allah'ım enişteye bol kazanç versin bacım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…