Kızlar sezeryan günü belli olanlar ve daha önce planlı sezeryan olanlar kaçıncı haftada olacak ya da oldu tam 39+0 mı daha erken mi daha geç mi?
Benim ilk doğumum 39 + 3de zorunlu sezaryen oldu. Bunda da 15 mayista 39 + 0 iken planli sezaryen olacak. Ben de geç bir tarihmi ikinci sezaryen için diye tedirginim. Doktor ne derse o artık bekleyip gorucez

Benim ilk bebegimde eve gidince yikayin dedi cocuk doktoru,bende bebegimde yikandik gobek bagini da doktorun eczaneden aldirdigi gobek bagi bakim urunuyle hergun sildik sorunsuz bir sekilde dustu

Benim ilk doğumum 39 + 3de zorunlu sezaryen oldu. Bunda da 15 mayista 39 + 0 iken planli sezaryen olacak. Ben de geç bir tarihmi ikinci sezaryen için diye tedirginim. Doktor ne derse o artık bekleyip gorucez
Benim de bebeğim dönmediği için sezeryan olacak 39+0 dedi doktor sonra 39+1 39+2 bu günlerde olabilir hangisi uygunsa size dedi de bana ne kadar dursa anne karnında okadar kar mı 39+0 yeter mi bilemedim. Çok geç olursa da doğum başlarsa sezeryan saha zor olur falan dedi.

Ben oğlumda göbek düşene kadar hep banyo yaptırdım .
Hatta 3 4 güne bı yaptırıyorum.
Öncesinde badem yağıyla masaj yapıyordum.
Ama şimdi bunda doğal Hindistan cevizi yağı aldım onu kullanacağım.
Burda ebeler süt ve suyla banyo yaptırın diyorlar ben de kimyasal degdirmeden süt ve suyla banyo yaptiricam.

Ne kadar doğru bilmiyorum ama biz yikadik hastaneden çıkınca hiç bir sorun yaşamadık ıslak bezle silebilirsin galiba çıkmadan çocuk doktoru bilgi verir zaten

Kızlar sezeryan günü belli olanlar ve daha önce planlı sezeryan olanlar kaçıncı haftada olacak ya da oldu tam 39+0 mı daha erken mi daha geç mi?
Ben 38+5 de acil alınsın şimdi 39+0 a tarih vereceğini söyledi yarın belli olur inşallah

Al benden de o kadar seninle aynı gidiyor herşeyimiz

Vücudunun dışı verniks ile kaplı oluyor ama ilk üç dört gün içinde verniks kendi kendine temizleniyor bebeğin vucudundan zaten. Biz dördüncü gün kontrole gittiğimiz zaman doktor göbeği düştükten sonra yıkamamız gerektiğini o vakte kadar da bebeği silebileceğimizi söyledi. Biz yine de bekledik zaten 6.gün düştü göbeği ondan sonra yıkadık.

Amin canım inşallah
Amin hepimize inşallah sağolasın kuzum.
sanada kolay gelsin.
aktif gebiş maşallah gelenin gidenin var devamlı. memelektte olunca tabi güzel oluyor.
Evet canım normalde çok şükür bu ara daha bı yoğunum şükür bu günümüze

Peki bu göğüs ucundaki katı beyaz şeyler nedir nasıl temizlemem gerekiyor

Benim ilk sezaryende normal doğum başlamıştı nişan gelmişti.sanci da vardi. Ama açılma olmadığı için bebek hareketleri de azalınca amelitata aldılar benim açımdan zorluk yoktu doktorlari zorluyordur belki. Birisi kanala giren bebegin sezaryeni zor olur yazmıştı. Tibbi bilgi midir bilmiyorum. Içini ferah tut. Rabbim en uygun zaman ve şekilde kavuşmayı nasip etsin.

Bende hiç olmadı ilk hamilelikte de bunda da bilmiyorum nasıl bişey ki merak ediyorum cidden doktora sordun mu hic

Yoo sormadım da kurumuş süt gibi. Temizlesikçe yenisi oluşuyor

Bende hiç olmadı ilk hamilelikte de bunda da bilmiyorum nasıl bişey ki merak ediyorum cidden doktora sordun mu hic

Yoo sormadım da kurumuş süt gibi. Temizlesikçe yenisi oluşuyor

Yoo sormadım da kurumuş süt gibi temizledikçe yenisi oluşuyor

Amin canım, Allah bu güzel ayda hepimize güzel doğumlar nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…