- 26 Eylül 2018
- 17
- 30
- 3
- 35
Benim 38+5 de olcak sanirim sali gunu kesinlesicekKızlar sezeryan günü belli olanlar ve daha önce planlı sezeryan olanlar kaçıncı haftada olacak ya da oldu tam 39+0 mı daha erken mi daha geç mi?
Benim ilk doğumum 39 + 3de zorunlu sezaryen oldu. Bunda da 15 mayista 39 + 0 iken planli sezaryen olacak. Ben de geç bir tarihmi ikinci sezaryen için diye tedirginim. Doktor ne derse o artık bekleyip gorucezKızlar sezeryan günü belli olanlar ve daha önce planlı sezeryan olanlar kaçıncı haftada olacak ya da oldu tam 39+0 mı daha erken mi daha geç mi?
Benim ilk bebegimde eve gidince yikayin dedi cocuk doktoru,bende bebegimde yikandik gobek bagini da doktorun eczaneden aldirdigi gobek bagi bakim urunuyle hergun sildik sorunsuz bir sekilde dustuİyi akşamlar hanımlar henüz kimse doğurup gitmeden buralar ıssız kalmadan bana bide şeyi anlatsanıza, bebek doğcak göbek bağı düşene kadar banyo yaptırmicaz ya hani, vücudunu filan suyla pamukla silicez mi yoksa hiç mi silmicez bazıları da diyor ki sadece mustelanın losyonunu sürceksin su değdirmiceksin bazısı da hiç bişey sürmiceksin vücudunun dışı bi tabakayla kaplı oluyor göbeği düşene kadar o şekilde kalıcak diyor. Sizce hangisi?????
Neden 39 u beklemiyor doktor 2. Doğumda daha erken mi oluyor?İlk sezeryanım zorunlu oldu 39+0da bebegimin kalp atışları yüzünden . Bu doğumum da 38+4te planlı olarak olacak Rabbim nasip ederse inşallah
Benim de bebeğim dönmediği için sezeryan olacak 39+0 dedi doktor sonra 39+1 39+2 bu günlerde olabilir hangisi uygunsa size dedi de bana ne kadar dursa anne karnında okadar kar mı 39+0 yeter mi bilemedim. Çok geç olursa da doğum başlarsa sezeryan saha zor olur falan dedi.Benim ilk doğumum 39 + 3de zorunlu sezaryen oldu. Bunda da 15 mayista 39 + 0 iken planli sezaryen olacak. Ben de geç bir tarihmi ikinci sezaryen için diye tedirginim. Doktor ne derse o artık bekleyip gorucez
Ben oğlumda göbek düşene kadar hep banyo yaptırdım .İyi akşamlar hanımlar henüz kimse doğurup gitmeden buralar ıssız kalmadan bana bide şeyi anlatsanıza, bebek doğcak göbek bağı düşene kadar banyo yaptırmicaz ya hani, vücudunu filan suyla pamukla silicez mi yoksa hiç mi silmicez bazıları da diyor ki sadece mustelanın losyonunu sürceksin su değdirmiceksin bazısı da hiç bişey sürmiceksin vücudunun dışı bi tabakayla kaplı oluyor göbeği düşene kadar o şekilde kalıcak diyor. Sizce hangisi?????
Ne kadar doğru bilmiyorum ama biz yikadik hastaneden çıkınca hiç bir sorun yaşamadık ıslak bezle silebilirsin galiba çıkmadan çocuk doktoru bilgi verir zatenİyi akşamlar hanımlar henüz kimse doğurup gitmeden buralar ıssız kalmadan bana bide şeyi anlatsanıza, bebek doğcak göbek bağı düşene kadar banyo yaptırmicaz ya hani, vücudunu filan suyla pamukla silicez mi yoksa hiç mi silmicez bazıları da diyor ki sadece mustelanın losyonunu sürceksin su değdirmiceksin bazısı da hiç bişey sürmiceksin vücudunun dışı bi tabakayla kaplı oluyor göbeği düşene kadar o şekilde kalıcak diyor. Sizce hangisi?????
Ben 38+5 de acil alınsın şimdi 39+0 a tarih vereceğini söyledi yarın belli olur inşallahKızlar sezeryan günü belli olanlar ve daha önce planlı sezeryan olanlar kaçıncı haftada olacak ya da oldu tam 39+0 mı daha erken mi daha geç mi?
Al benden de o kadar seninle aynı gidiyor herşeyimizCanım bol bol yürüyüş ,merdiven çıkma yapıyorum iki gündür, hiç acilmam yok ve nst de sancı da cikmiyo artık, hafta içi suni sanciyla vajinal doğumu baslatacak doktor eğer ki bebek hala içerde rahat rahat takılmaya devam ederse. 40 hafta bitti 41. Haftaya girdim , bende o yüzden bol bol yürüyüp merdiven çıkıyorum. Bebegimle konuşuyorum kendi isteginle gel diyorum belki bana cevap verir:) doktor sıkıntı görmediğinden bir hafta daha durabilir şuan, ama iki güne bir kontrol olucak ona göre bir yol izleyecek. Ya okadar hareket ediyordum şaştım kaldım, valla bugüncok ağrı yaşadım daha önce böylesi olmamıştı , şiddeti fazlaydı , okadar sevindim ki doğmaya karar verdi diye, ağrılar esnasında yürüdüm iki büklüm, çömelerek kalkarak hareketler yaptım, ama bir saat sonra gitti ağrılar:) ağrıya sevinecegim, mutlu olacağım aklıma gelmezdi, arada sancı vuruyor okadar seviniyorum ki gelecekmisin yavruşum diyorum, her ağrı her adım beni oğluma kavustaracak, nişan su sancı gelip hastaneye gidersem sanırım güle oynaya giden ilk insan olucam:)
Senin de artık az kaldi
İyi akşamlar hanımlar henüz kimse doğurup gitmeden buralar ıssız kalmadan bana bide şeyi anlatsanıza, bebek doğcak göbek bağı düşene kadar banyo yaptırmicaz ya hani, vücudunu filan suyla pamukla silicez mi yoksa hiç mi silmicez bazıları da diyor ki sadece mustelanın losyonunu sürceksin su değdirmiceksin bazısı da hiç bişey sürmiceksin vücudunun dışı bi tabakayla kaplı oluyor göbeği düşene kadar o şekilde kalıcak diyor. Sizce hangisi?????
Amin canım inşallahMübarek Ramazan ayının feyzi keremİ rahmeti hepimizin üzerine olsun canlar.
Rabbim hakkıyla kul olmayı nasip etsin.
içimize ümmeti muhammede bütün insanlığa bir ferahlık huzur versin.
inşallah hepimiz bu güzel ayda bebeklerimizi kucağımıza alacağız, bu güzel rahmet bereket ayının hürmetine kolayca can sağlığı ile gelsinler. Rabbim hepimizi esirgesin emin eylesin zorluklardan.
açsın Fettah ismiyle yollarımızı...
Evet canım normalde çok şükürAmin hepimize inşallah sağolasın kuzum.
sanada kolay gelsin.
aktif gebiş maşallah gelenin gidenin var devamlı. memelektte olunca tabi güzel oluyor.
Benim ilk sezaryende normal doğum başlamıştı nişan gelmişti.sanci da vardi. Ama açılma olmadığı için bebek hareketleri de azalınca amelitata aldılar benim açımdan zorluk yoktu doktorlari zorluyordur belki. Birisi kanala giren bebegin sezaryeni zor olur yazmıştı. Tibbi bilgi midir bilmiyorum. Içini ferah tut. Rabbim en uygun zaman ve şekilde kavuşmayı nasip etsin.Benim de bebeğim dönmediği için sezeryan olacak 39+0 dedi doktor sonra 39+1 39+2 bu günlerde olabilir hangisi uygunsa size dedi de bana ne kadar dursa anne karnında okadar kar mı 39+0 yeter mi bilemedim. Çok geç olursa da doğum başlarsa sezeryan saha zor olur falan dedi.
Bende hiç olmadı ilk hamilelikte de bunda da bilmiyorum nasıl bişey kiPeki bu göğüs ucundaki katı beyaz şeyler nedir nasıl temizlemem gerekiyor
Bende hiç olmadı ilk hamilelikte de bunda da bilmiyorum nasıl bişey kimerak ediyorum cidden doktora sordun mu hic
Bende hiç olmadı ilk hamilelikte de bunda da bilmiyorum nasıl bişey kimerak ediyorum cidden doktora sordun mu hic
Doğrudur canım o zaman süt akiyordur ucunda kuruyordur hani ilk anne sütü ağız gibi katı sarı yapıda oluyor belki o kuruyordurYoo sormadım da kurumuş süt gibi. Temizlesikçe yenisi oluşuyor
Yoo sormadım da kurumuş süt gibi. Temizlesikçe yenisi oluşuyor
Canım bendede var hemde 4.aydan beri ama hiç kaldırmadım..şimdi artık krem sürünce heralde kendi düşer diye düşünüyorumPeki bu göğüs ucundaki katı beyaz şeyler nedir nasıl temizlemem gerekiyor
Mübarek Ramazan ayının feyzi keremİ rahmeti hepimizin üzerine olsun canlar.
Rabbim hakkıyla kul olmayı nasip etsin.
içimize ümmeti muhammede bütün insanlığa bir ferahlık huzur versin.
inşallah hepimiz bu güzel ayda bebeklerimizi kucağımıza alacağız, bu güzel rahmet bereket ayının hürmetine kolayca can sağlığı ile gelsinler. Rabbim hepimizi esirgesin emin eylesin zorluklardan.
açsın Fettah ismiyle yollarımızı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?