Canım çok gecmiş olsun..inş iyi olursundaKızlar herkese sağlıklı yıllar ömür diliyorum.
midem ağrıyor saat belki 11 den beri.
yatak döşek kalkamadım bi türlü..6 yaşındaki oğlum cumadan beri ateşli hasta. eşim mesaideydi sabah 6 den beri 5 gibi geldi. yarın ramazan mübarek gün. iş güç var halletmem gereken ben yatıyorum. çok zormuş ilk kez yaşıyorum mide ağrısını. ağlayacaktım, kırılıp uyumuşum. dua bekliyorum. doğurana kadar oruç tutmaktı niyetim.
borcum sonraya daha az olur diye. niyetim sağlam İnşallahiyi olurumda tutarım kaç gün.
sizler nasılsınız.
Canım çok gecmiş olsun..inş iyi olursunda
cocuklarına bakarsın tek kişi olmak zor..bende daha hastanedeyim bazen beneğin hareketleri yavaşlıyor ödüm kopuyor biran önce sezaryen olsamda sağlıkla kavuşsam diyorum..rabbim hepimizin yardımcısı olsun şu mübarek ramazan arefesi amin
Geçmiş olsun canım,Allah şifa versin mübarek günKızlar herkese sağlıklı yıllar ömür diliyorum.
yatak döşek kalkamadım bi türlü..6 yaşındaki oğlum cumadan beri ateşli hasta. eşim mesaideydi sabah 6 den beri 5 gibi geldi. yarın ramazan mübarek gün. iş güç var halletmem gereken ben yatıyorum. çok zormuş ilk kez yaşıyorum mide ağrısını. ağlayacaktım, kırılıp uyumuşum. dua bekliyorum. doğurana kadar oruç tutmaktı niyetim.
borcum sonraya daha az olur diye. niyetim sağlam İnşallahiyi olurumda tutarım kaç gün.
sizler nasılsınız.
Canım çok gecmiş olsun..inş iyi olursunda
cocuklarına bakarsın tek kişi olmak zor..bende daha hastanedeyim bazen beneğin hareketleri yavaşlıyor ödüm kopuyor biran önce sezaryen olsamda sağlıkla kavuşsam diyorum..rabbim hepimizin yardımcısı olsun şu mübarek ramazan arefesi amin
37 den iki gün aldık çok şükürCanım kaç haftalık oldu bebis
Ağrının yeri tam olarak neresi.Kızlar herkese sağlıklı yıllar ömür diliyorum.
sizler nasılsınız.
Sağsalim alırsın inşaallah kucağına.Benimde riskli gebelik 37 den iki gün aldık çok şükür çarşambaya sezaryenim..ama ben korkuyorum işte böyle hareketleri nst de yavaş çıkınca
Canım geçmiştir inşallah nasıl oldun ? Allah'ım gönlümüzdekini hakkımızda hayırlısı eylesin inşallahKızlar herkese sağlıklı yıllar ömür diliyorum.
sizler nasılsınız.
Canım geçmiştir inşallah nasıl oldun ? Allah'ım gönlümüzdekini hakkımızda hayırlısı eylesin inşallah
mide ağrısı biliyorum. hatta dün akşam yemek yerken sızı girdi mideme. Rabbim bütün hastalara şifa versinAğrının yeri tam olarak neresi.
Bende de olmuştu oğlumda .
Meğer karın ağrısı değil safra kesesinden imiş.
Bence bı doktora git.
Ağrı kaburgaların kesişim yerinde mi 2 göğsün ortasında ?
Genelde gebeliklerde oluyor çünkü safra kesesi.
Doğumdan sonra aldirdik biz
Allah'ım yüreğine ferahlık versin canımsağolasın canım benim. amin hepimizin inşallah .
geçti ama moralim yok nedense.
keyfim yerinde değil iki gündür
sen nasılsın ?
İyi akşamlar hanımlar henüz kimse doğurup gitmeden buralar ıssız kalmadan bana bide şeyi anlatsanıza, bebek doğcak göbek bağı düşene kadar banyo yaptırmicaz ya hani, vücudunu filan suyla pamukla silicez mi yoksa hiç mi silmicez bazıları da diyor ki sadece mustelanın losyonunu sürceksin su değdirmiceksin bazısı da hiç bişey sürmiceksin vücudunun dışı bi tabakayla kaplı oluyor göbeği düşene kadar o şekilde kalıcak diyor. Sizce hangisi?????
Allah'ım yüreğine ferahlık versin canım ❤ oluyor böyle moralimizde dalgalanmalar normal herhalde arada bende de oluyor hayırlısı Allah'tan
Benim de misafirim vardı geçirdim de apartmanı yikaycaz Allah nasip ederse ona cikacam
Bende heyecanlıyım yarın kontrolün var dua edin inşallah ❤
Kızlar sezeryan günü belli olanlar ve daha önce planlı sezeryan olanlar kaçıncı haftada olacak ya da oldu tam 39+0 mı daha erken mi daha geç mi?
Benim ilk bebegim sezaryenle dunyaya geldi belden uyusturmayi hic hissetmiyosun icin rahat olsun Allah sabrini ve kuvvetini veriyor dunyaya yeni bir canli getiriyorsun illa acili yerleri oluyor ama ustesinden gelinmeyecek acilar degil icini ferah tut benimde ikinci gebeligim haftaya sezaryen olcam nasipse Allah hayirli dogumlar nasip etsinGünaydın kızlar, epeydir yazamadım. Doğum yaklaştıkça çok değişik duygular içine girmeye başladım. Korkuyorum sanırım biraz hem doğumun kendisinden hem de sonrasından. Benim ilk çocuğum, acaba bakabilecek miyiz nasıl olacak, emzirmek nasıl bişey falan.. Bir de eşim önümüzdeki hafta iş için yurtdışında olacak 6 gün boyunca. Ya o arada birşey olursa doğum başlarsa falan diye endişelenmeye başladım çok. Onsuz kalmak zor geliyor çünkü beni sakinleştiriyor hep ve evde çok yardımcı oluyor herseye.
Bebeğim hala makat gelişli ve cuma günü 2700 kg dı. Artık sezaryen olacağım kesin gibi bu gidişle. Doktorum en son 20-25 mayıs arası alabiliriz demişti. Bakalım bir dahaki kontrolümüz çarşamba günü. İnşallah eşim gelmeden acil bir durum olmaz... Bu arada benim de doğumgünüm 22 Mayıs, belki kızım da aynı gün gelir dünyaya...
Sezeryanden de çok korkuyorum. Epidüral yapılırken çok acıyor mu mesela? yada makat gelişi olması sezeryanı zorlaştırıyor mu? bir de ameliyathanede uyanık oluyorsun ya paniklersem falan diye korkuyorum... Kızımın sesini duyunca rahatlarım inşallah... Olsa bitse çok rahatlayacağım. Son zamanlar zor gelmeye başladı. Sağlıkla gelsin de aslında tek önemli olan o...
Galiba stresten bacaklarımın üst kısmı bütün egzama oldu çok kaşınmaya başladılar. İlaç da süremiyorum..
Bir de ya doğum sezaryen gününü beklemeden başlarsa diye korkuyorum çok şükür bir belirti yok şimdilik...
@leylunehar ve diğer doğum yapan arkadaşları tebrik ederim, allah analı babalı büyüsün. Darısı başımıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?