Günaydın kızlar, epeydir yazamadım. Doğum yaklaştıkça çok değişik duygular içine girmeye başladım. Korkuyorum sanırım biraz hem doğumun kendisinden hem de sonrasından. Benim ilk çocuğum, acaba bakabilecek miyiz nasıl olacak, emzirmek nasıl bişey falan.. Bir de eşim önümüzdeki hafta iş için yurtdışında olacak 6 gün boyunca. Ya o arada birşey olursa doğum başlarsa falan diye endişelenmeye başladım çok. Onsuz kalmak zor geliyor çünkü beni sakinleştiriyor hep ve evde çok yardımcı oluyor herseye.
Bebeğim hala makat gelişli ve cuma günü 2700 kg dı. Artık sezaryen olacağım kesin gibi bu gidişle. Doktorum en son 20-25 mayıs arası alabiliriz demişti. Bakalım bir dahaki kontrolümüz çarşamba günü. İnşallah eşim gelmeden acil bir durum olmaz... Bu arada benim de doğumgünüm 22 Mayıs, belki kızım da aynı gün gelir dünyaya...
Sezeryanden de çok korkuyorum. Epidüral yapılırken çok acıyor mu mesela? yada makat gelişi olması sezeryanı zorlaştırıyor mu? bir de ameliyathanede uyanık oluyorsun ya paniklersem falan diye korkuyorum... Kızımın sesini duyunca rahatlarım inşallah... Olsa bitse çok rahatlayacağım. Son zamanlar zor gelmeye başladı. Sağlıkla gelsin de aslında tek önemli olan o...
Galiba stresten bacaklarımın üst kısmı bütün egzama oldu çok kaşınmaya başladılar. İlaç da süremiyorum..
Bir de ya doğum sezaryen gününü beklemeden başlarsa diye korkuyorum çok şükür bir belirti yok şimdilik...
@leylunehar ve diğer doğum yapan arkadaşları tebrik ederim, allah analı babalı büyüsün. Darısı başımıza :)