Al benden de o kadar seninle aynı gidiyor herşeyimiz

Evet canım,Allah im mübarek günde sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin, dün gece yasın, inşirah,Meryem sürelerini açtım tabletten hem bebegimle konuştum hem dinledim dua ettim, uyumuşum içim ferahladim:) bugün doktora gitcem inş hayırlı haberlerle dönerim, ya da dönmem kalırım:)

Günaydın kızlar iyi haftalar hayırlı ramazanlar:) 5. günümüzden bildiriyorum bugün ilk çocuk doktoru randevumuza gideceğiz bakalım hastanede ki muayenesinde randevu vermişti. Memeucu çatlağı şu ara beni en çok zorlayan şey bir de dört gözle perşembeyi bekliyorum kendi doktoruma randevum var sondayı ve bandajı çıkaracak inşallah. Bugün doğum yapacak olan var mı?

Yoo sormadım da kurumuş süt gibi. Temizlesikçe yenisi oluşuyor

Yoo sormadım da kurumuş süt gibi temizledikçe yenisi oluşuyor
Bnde de olmus canm dun aksam farkettim ama oncesinde yoktu cunku krem suruyodum dun bi baktim beyaz seyler var sildikce cikiyo gibi

5.gun de hala sonda takilimi.nie uzun sureli takili cnm

Kızlar dün Son hazırlıkları tamamladı inşallah.
valiz hazır. ev temiz. ramazanda geldi Son sayılı günler artık.
leylunehar sen nasılsın taze annecik. burakhakkı né alemde erkek kardeşi ile arası nasıl ?
Selnurr canım benim Allah yardımcın olsun. nasılsın şimdi 3. sezeryanın etkisi değilde yapışıklıktan dolayı zor geçti demi ameliyat..ondan sonda kaldı bu zamana kadar. Rabbim şifa versin kısa zamanda kalk ayağı inşallah.

Benim evin halısı da gelseydi bı bende rahatlicaktim canım valla bende bitti artık rahatım demek istiyorum ev sen kalk ben otur

Canım geçmiş olsun nasıl oldun şimdi. Umarım sen de güzel haberlerle gelirsin. Bugünlerde hareket azalıyor giderek ama takip etmekte fayda var.

Ben de kontrolden çıktım. Bebeğim 3400 gr olmuş. Suyu biraz azalmaya başlamış dedi doktorum. Cumartesi tekrar kontrol edecek şimdilik başka bir sorun yok. Benimki kanala girmemiş hala. 40 a kadar gelmezse bebeğin suyunun durumuna göre bekleme ya da sezaryene alma kararı vereceğiz. Hayırlısı bakalım.

Canım öncelikle geçmiş olsun inşallah kontrolün güzel geçer bir sıkıntı yoktur.

Ben iyiyim hamdolsun Ramazan geldi bereket geldi şimdi daha çok dinlenmeye ihtiyacım var gece gündüz ayaktayız şükürler olsun. Sahur yapamasam da bereketinden eşime sahur hazırlayarak istifade etmeye çalışıyorum tabi uykulu gözlerle

İnşallah sağlıklı sıhhatli en hayırlı zamanda gelsin canım en hayırlı şekil nasıl olacaksa o şekilde olsun doğumun inşallah

Ya ne güzel evde bebek kokulariyla nasıl guzeldir o sahur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…