Merhaba kızlar doktordan geldim kese 13.5mm olmuş kan sonuçlarım da temiz çıktı çok şükür virüs falan yoktur :) ama kafama şu takıldı usg kağıdında gebeliğim 5+1 yazıyor ama ben son adete göre 5+6yim doktor her şey normal 10 gün sonra gel bebeği ve kalp atışlarını duyalım dedi
Herkese merhaba arkadaşlar, bende son adete göre 5+6 dayım haftaya cuma kalp atışı için randevum. Ama hiç bir belirtim yok benimde. Mide bulantısı yok göğüs acım vardı ama şu an o da yok. 2 günde bir falan beyaz akıntım oluyor o da az ama. 3 gün önce sağ bacağımı çeken hafif bir kasık ağrım vardı o da o gün sürdü bitti. Anlamadım neden böyle diye iyi olduğunu düşünmek istiyorum. Uzun yıllar bekleyip olmayınca herşeyi dinliyor insan. Kesenin ultrason görüntüsü olmasa hamile değilim diyeceğim :)
Merhaba kızlar doktordan geldim kese 13.5mm olmuş kan sonuçlarım da temiz çıktı çok şükür virüs falan yoktur :) ama kafama şu takıldı usg kağıdında gebeliğim 5+1 yazıyor ama ben son adete göre 5+6yim doktor her şey normal 10 gün sonra gel bebeği ve kalp atışlarını duyalım dedi
ben çarşamba sağlık ocağında kan verdim perşembe internetten sonucunu alabildim. Cumartesi sonuçlarını göstereceğim. bugün 4-5 defa çok kısa ve hafif baş dönmem oldu.