• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım bebek keseye gelince o farkı kapatabilir yada öyle kalabilir bu sıkıntı değil döllenmeyle alakalı 10 gün gibi fark çıkıyo geç döllenmede ben kızımda yaşadım tahmini doğum tarihde ileri atabilir sadece o kadar bi sıkıntı yok içini rahat tut
Tesekkurler canım cevabın için içim biraz daha rahatladı :)

Üşüttün mü acaba, aman dikkat et canım, bol bol su iç dinlen bu ara. Benim de bel ağrım sürekli kendini hissettiriyor.

Güzel çıkmış sonuçlar çok sevindim :)

Göğüs hassasiyetim bir gece çat diye kesildi ve bir gün sonra aynen geri geldi, korktum hala korkularım var ama daha rahatladım :)

Ben ambalajlı hiçbir ürün yemiyorum canım, hepsi koruyucu içeriyor

Yıllarca etle, kedilerle haşır neşirim hala toksoplazma geçirmemişim. O kadar zor ki bulaşması ama tabii ki dikkatli olmak lazım. Sonucunu yaz mutlaka ama stres yapma sakın

Herkesin kese boyutu çok değişiyor, hiç kıyaslama ben de dün bakındım. Kimisi 5+2'de 5 mm diyor kimisi 18 mm ama olması gereken aralık okuduğum benim 6-12 mm arası normalmiş ki 5 olanların bile gayet sağlıklı gebelikleri hepsi doğurmuş :)

Kimyasal olabilir belki canım, umarım değildir. İstediğin zamanda sağlıklı bir hamilelik diliyorum, üzme kendini lütfen
Tesekkurler canım ben de sana çok sevindim bak geri gelmiş belirtiler
Ama seni çok iyi anlıyorum ben de 2 düşük yaşadım çünkü
Bir de sen dün baktırdığında 5+2de 8.2mm çıkmış kese boyun bence benim doktorun cihazının hafta hesaplaması yanlış :) :bicak:

Tesekkurler canım cevabın için içim biraz daha rahatladı :)
Aynen ilerleyen haftalarda o fark kapanıyormuş, sen rahat ol doktorun her şey yolunda demiş zaten, artık keyfini çıkar güzel sonucun, mis gibi çıkmış kesen, olması gerektiği gibi de büyümüş, darısı başımıza :)

Tesekkurler canım ben de sana çok sevindim bak geri gelmiş belirtiler
Ama seni çok iyi anlıyorum ben de 2 düşük yaşadım çünkü
Bir de sen dün baktırdığında 5+2de 8.2mm çıkmış kese boyun bence benim doktorun cihazının hafta hesaplaması yanlış :) :bicak:
Olabilir :)
Aynen 5+2'de 8,25 çıktı kese

Evet şimdi kese günde 1mm büyüyormüş aramızda 4 gün oluyor 4 güne 4mm yapar o zaman benim 13.5mm de normal oluyor :)
Aslında bizim farklı olsa bile sorun yok, önemli olan senin bir öncekinden bu zaman kadar düzgün büyümesi ki öyle de olmuş :)

T

türk kahvesi de mi içemiyoruz yaaa günde 1 tane? onda kafeiz daha az biliyorum ben hep içiyordum 1 tane ?
Ben öğrendiğimde beri hiç kahve içmedim, normalde bağımlı gibiyim, günde 2-3-4 bardak içerim ama sadece su, soda, ayran içiyorum. Ama günde 1 normal deniyor, gene de yan etkilerini okuyunca gerçekten gerek var mı diye soruyor insan

kızlar değerleriniz ve haftalarınız kaç. bana adet gününe göre 5 ama değerine göre 4 haftalık dedi. kese çapı 0.35cm, beta hcg 1199.43

türk kahvesi de mi içemiyoruz yaaa günde 1 tane? onda kafeiz daha az biliyorum ben hep içiyordum 1 tane ?[/QUOTE]
canim kafein bevekte gelisim geriligine yol aciyormus . ben kahve bagimlisiyim . cok zorluyor beni ama dayanacagim

[QUOTE="canim kafein bevekte gelisim geriligine yol aciyormus . ben kahve bagimlisiyim . cok zorluyor beni ama dayanacagim [/QUOTE]
Ben de aynı durumdayım

Back