• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hepinizin bebişleri hayırlı olsun kızlar sanırım bende aranıza geliyorum ama Nisan anneside olabilirim pazartesi doktora gideceğim o zaman belli olacak ama hamilelik kesin geçen hafta keseyi gördüm pazartesi kalp atışı için gideceğim bide tahlilleri yapacağız

Hepinizin bebişleri hayırlı olsun kızlar sanırım bende aranıza geliyorum ama Nisan anneside olabilirim pazartesi doktora gideceğim o zaman belli olacak ama hamilelik kesin geçen hafta keseyi gördüm pazartesi kalp atışı için gideceğim bide tahlilleri yapacağız
Hadi hayırlı olsun canım :KK200: :)

ben henüz başlamadım ama gidersem kesinlikle Diler hanıma ya da Mehmet beye gideceğim canım senin doktorun kimdi?
tatlım ben mesut beye gidiyorum haftaya 2 kez gidicem ama çok memnun kaldım ben kendilerinden çok güzel ilgileniyor ve whatshapp üzerinden birşey yazıldığında hemen dönüş yapıyor kendisini şiddetle tavsiye ederim :KK49:

Merhaba kızlar doktordan geldim kese 13.5mm olmuş kan sonuçlarım da temiz çıktı çok şükür virüs falan yoktur :) ama kafama şu takıldı usg kağıdında gebeliğim 5+1 yazıyor ama ben son adete göre 5+6yim doktor her şey normal 10 gün sonra gel bebeği ve kalp atışlarını duyalım dedi
Canım bebek keseye gelince o farkı kapatabilir yada öyle kalabilir bu sıkıntı değil döllenmeyle alakalı 10 gün gibi fark çıkıyo geç döllenmede ben kızımda yaşadım tahmini doğum tarihde ileri atabilir sadece o kadar bi sıkıntı yok içini rahat tut

tatlım ben mesut beye gidiyorum haftaya 2 kez gidicem ama çok memnun kaldım ben kendilerinden çok güzel ilgileniyor ve whatshapp üzerinden birşey yazıldığında hemen dönüş yapıyor kendisini şiddetle tavsiye ederim :KK49:
Hangi hastahanede Mesut Bey canım ?

nereida hanim hakkinda bilginiz var mi ? hastanenin ortami nasil ?

aa sende Beylikdüzün de oturuyorsun ?
Nasıl canım peki mua. ücreti falan ? Ben doktorumdan memnunum ama aşırı yoğun bir doktor ve her gün 6 dan sonra geliyor nöbetçi olarak.
yok tatlım ben bahçeşehirdeyim ben doktor araştırması yaparken rastgele buldum gata da falan da görev yapmış beni etkiledi daha sonra halamda hamile onla konuşurken meğer daha önce halamın doktoru olduğunu öğrendim halam ona çok dua eder hala yaşıyorsam onun sayesin de çünkü halamın gebeliği baya bi sıkıntılıydı onun doktoruda olduğunu öğrenince iyice gitmek istedim muayene ücreti 80 tl canım

Günaydın kızlar. Bende bugün yorgun ,uykusuz ve vucudum ağrıyarak uyandım. Karnım ve kasıklarımda da ağrı vardı. Ve boğazım acıyor :KK43:
Üşüttün mü acaba, aman dikkat et canım, bol bol su iç dinlen bu ara. Benim de bel ağrım sürekli kendini hissettiriyor.
Günaydın kızlar ben de öğleden sonra kontrole gideceğim dualarınızı bekliyorum
Çünkü belirtilerim azalıyor sanki :KK43:
Güzel çıkmış sonuçlar çok sevindim :)
heexee heexee canım bugün nasılsın moralin düzeldi mi biraz?
Göğüs hassasiyetim bir gece çat diye kesildi ve bir gün sonra aynen geri geldi, korktum hala korkularım var ama daha rahatladım :)
cikolata yiyor musunuz peki onda da kafein varmis . annem abartma dedi bu kadar ama ne bileyim ::KK43:
Ben ambalajlı hiçbir ürün yemiyorum canım, hepsi koruyucu içeriyor

Ya kızlar ben gebeliğimi öğrendiğimde kurban bayramıydı ve 3 haftalık hamileymişim tabi. Malum kurban yaptık ordada kestim sonra evdede kestim eti şimdi sağlık ocagının verdiği dergide çiğ etten bulaşan toksoplazma enfeksiyonu varmış bende bilmiyodum elimi falan tabi yıkadım ama içime korku düştü o ortamdaydım sonuçta kimsede bişey demedi bişey olurmu sizce :KK43: ağlıycam düşünmekten. :KK61:
Yıllarca etle, kedilerle haşır neşirim hala toksoplazma geçirmemişim. O kadar zor ki bulaşması ama tabii ki dikkatli olmak lazım. Sonucunu yaz mutlaka ama stres yapma sakın
ben 5+2 de doktora gitmiştim. 6.4mm di, biraz küçük sanki :KK43: bana da 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi.
Herkesin kese boyutu çok değişiyor, hiç kıyaslama ben de dün bakındım. Kimisi 5+2'de 5 mm diyor kimisi 18 mm ama olması gereken aralık okuduğum benim 6-12 mm arası normalmiş ki 5 olanların bile gayet sağlıklı gebelikleri hepsi doğurmuş :)
Kızlar bu sabah kan vermiştim sonucu aldım önce ki 25 şimdi 35 :KK43: ikiye katlamadı maalesef
Kimyasal olabilir belki canım, umarım değildir. İstediğin zamanda sağlıklı bir hamilelik diliyorum, üzme kendini lütfen

Back