Kizlar iyi geceler ben geldim bu ban bana hem iyi oldu hem kötü evin boyasını yaptık halılar yıkamaya gitti yarın gelecek bugün de düğün vardı gittim iki kurtlarımı döktüm geldim şimdi de dinleniyorum sizler nasılsınız @leylunehar haberini bekliyorum canım inşallah çok çok iyisinizdir
Günaydın canım hoşgeldinnnMaşallah epey iş halletmişsin. Eksikliğin hissediliyor. Sanki uzun sürdü seninki.
Ben de bazen tutamıyorum kendimi şimdilik buradan başka yerde yorum yazmamaya çalışıyorum.
Ben iyiyim karnım hala aşağıya inmedi ne olur ne olmaz bugün temizlikçi çağırdım dün dolapları düzenledim. Son hazırlıkları yapıyorum kafam rahat olsun.
Kizlar belimden kalcama ordan ayagina agri girdi.hep olurdu ama bu cok fena kipirdayamadim resmn adim atamiyom.agladm bir suru.sizce dinlenerek gecrmi ne yapmaliyim
Kizlar belimden kalcama ordan ayagina agri girdi.hep olurdu ama bu cok fena kipirdayamadim resmn adim atamiyom.agladm bir suru.sizce dinlenerek gecrmi ne yapmaliyim
Günaydın canım hoşgeldinnnMaşallah epey iş halletmişsin. Eksikliğin hissediliyor. Sanki uzun sürdü seninki.
Ben de bazen tutamıyorum kendimi şimdilik buradan başka yerde yorum yazmamaya çalışıyorum.
Ben iyiyim karnım hala aşağıya inmedi ne olur ne olmaz bugün temizlikçi çağırdım dün dolapları düzenledim. Son hazırlıkları yapıyorum kafam rahat olsun.
Allah'ım iyilik versin canım sana da kuzun rahat içerde demek ki en sağlıklı şekilde kavuşun inşallah son hazırlıklarını da bitir insan bir rahatliyor resmen
Topikte en son ben dogurcam zaar bakalım pazartesi randevum var tarih vercek mi doktor çok merak ediyorum
Merhaba, ben 1 mayısta yüksek sancı ve incelme yüzünden apar topar 1 saate sezaryene girdim. Şükür sağlıkla doğdu. Erken sayılır ama kuvöze girmeden atlattık şimdilik...
Arkadaşlar merhaba. Ben de 1 mayısta kızıma kavuştum. Kontrole giderken, kızımı kucağıma almak nasip oldu.37+3 te doğdu. Geride kalanlara sağlıklı, hayırlı bir şekilde evlatlarına kavuşmayı diliyorum. Inşallah en güzel şekilde bebeklerimizi büyütürüz .Allaha emanet olun....
Hayırlı günler kızlar Hifaa
bizim kız gelmiş , hoşgeldin. deé bundan sonra kimselere cevap yazma
maşallah boya bitmiş. benimde büyük işler bitti şükürler olsun. nasılsın görüşmeyeli?
Hayırlı günler kızlar Hifaa
bizim kız gelmiş , hoşgeldin. deé bundan sonra kimselere cevap yazma
maşallah boya bitmiş. benimde büyük işler bitti şükürler olsun. nasılsın görüşmeyeli?
Yok ya kimseye bulasmicam artık söz iyiyim canım şükür akşamın yorgunluğunu atıyorum bugün halılar gelecekti hafta başına kaldı bende napsam diye araniyorum evde siz nasılsınız Hümeyra sultan nasıl Aasitane161719
sen nasılsın canım Zeynep Azra nasıl
Aminnn canım Ben De haftaya Perşembe kontrole gideceğim çok yaklaştı korkuyorum da heyecan da var Allahım hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla kavuştursun inş
Merhaba kızlar doğumum 2 mayıs sabahı sezeryan ile gerçekleşti oğlum 3440 gr 50 cm doğdu benim için kolay dr için zor bir doğum oldu rahim içi yapışıklıklarım çok fazlaymış çok zorlanmış bir de tersti bebiş. 1 gece kalıp çıktık sondayı çıkarttırmadı perşembe kontrolde sezeryan yarasındaki bandajla birlikte kendi çıkaracakmış. Sütüm geldi göğüs ucu çatlakları ve sezeryan ağrılarıyla uğraşıyorum sizler nasılsınız hepinizehayırlı doğumlar dilerim oğlma isim koyamadı hala bu arada
Aminnn canım Ben De haftaya Perşembe kontrole gideceğim çok yaklaştı korkuyorum da heyecan da var Allahım hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla kavuştursun inş
Yok ya kimseye bulasmicam artık söz iyiyim canım şükür akşamın yorgunluğunu atıyorum bugün halılar gelecekti hafta başına kaldı bende napsam diye araniyorum evde siz nasılsınız Hümeyra sultan nasıl ❤ Aasitane161719
sen nasılsın canım Zeynep Azra nasıl
Canım Hoşgeldin hamdolsun bizler iyiyiz 18 günlük olduk bile büyüyoruz yavaş yavaş arkadaşlarımızı bekliyoruz doğsunlar diye ama bizim kadar sabırsızı pek yok buralarda
Merhaba kızlar doğumum 2 mayıs sabahı sezeryan ile gerçekleşti oğlum 3440 gr 50 cm doğdu benim için kolay dr için zor bir doğum oldu rahim içi yapışıklıklarım çok fazlaymış çok zorlanmış bir de tersti bebiş. 1 gece kalıp çıktık sondayı çıkarttırmadı perşembe kontrolde sezeryan yarasındaki bandajla birlikte kendi çıkaracakmış. Sütüm geldi göğüs ucu çatlakları ve sezeryan ağrılarıyla uğraşıyorum sizler nasılsınız hepinizehayırlı doğumlar dilerim oğlma isim koyamadı hala bu arada
Canım Hoşgeldin hamdolsun bizler iyiyiz 18 günlük olduk bile büyüyoruz yavaş yavaş arkadaşlarımızı bekliyoruz doğsunlar diye ama bizim kadar sabırsızı pek yok buralarda