- 21 Aralık 2016
- 8.899
- 40.952
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım darısı hayırlısı ile sizlerin başına inşallah. Bana da çok tuhaf geliyor hem zaman çabuk geçmiş gibi hem de bebeğim zaten hep varmış gibi hissediyorumMaşallah zaman ne çabuk geçti sağlıkla büyüsün inşallah bebeğin canım.
Süt sagma makinası hastaneden kiralanabiliyor mu bır de baskasının kullandıgı makina ne kadar saglıklı ve dezenfekte hastalıksız bılemedımAlmaktan ziyede kiralamak daha mantıklı.
Oğlumda almıştım şarjlı ama belli bı zaman sonra tam cekmemeye başladı.
Daha sonra kiraladık hastanede olanlardan çok rahat ettim.
Bana da 13 mayıs dedı doktur. Bugun konrtolüm vardı. Kılo 40. Hafta ıle uyumlu 3411 gr dedı. Boy 39 hafta ıle uyumlu 52-53 cm dedi. Boyle goderse normal dogum zor olur dedı. Sımdılık takvımı ısaretleyelim 13 mayıs sezeryan olabılır dıye dedı. Halbuki hep kendımı normal dogal doguma hazırlamıştım. Gene haftaya bakarız dıyo. Bbebek 5 gunde 330 gr almıs. Hızlı kılo almıs hem mutluyum hem korktum valla.Canım bana da 13 Mayıs dedi. Çarşamba son kontrolüm var sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah ❤
Gözünüz aydın. Saglikla büyütün inşallah.Merhaba kızlar doğumum 2 mayıs sabahı sezeryan ile gerçekleşti oğlum 3440 gr 50 cm doğdu benim için kolay dr için zor bir doğum oldu rahim içi yapışıklıklarım çok fazlaymış çok zorlanmış bir de tersti bebiş. 1 gece kalıp çıktık sondayı çıkarttırmadı perşembe kontrolde sezeryan yarasındaki bandajla birlikte kendi çıkaracakmış. Sütüm geldi göğüs ucu çatlakları ve sezeryan ağrılarıyla uğraşıyorum sizler nasılsınız hepinizehayırlı doğumlar dilerim oğlma isim koyamadı hala bu arada
Sen ona bakma benim de geçen haftalarda 1 haftada 300 gr almıştı boyu 52 cm görünüyordu. Bir sonraki hafta aynı kilo görünüyordu 3500 olur diyordum en az bu gidişle ama 3180 civarı. Doktor bunlara takılmadı. Kaldı ki normal doğum için 4.5 kg a kadar yolu var.Bana da 13 mayıs dedı doktur. Bugun konrtolüm vardı. Kılo 40. Hafta ıle uyumlu 3411 gr dedı. Boy 39 hafta ıle uyumlu 52-53 cm dedi. Boyle goderse normal dogum zor olur dedı. Sımdılık takvımı ısaretleyelim 13 mayıs sezeryan olabılır dıye dedı. Halbuki hep kendımı normal dogal doguma hazırlamıştım. Gene haftaya bakarız dıyo. Bbebek 5 gunde 330 gr almıs. Hızlı kılo almıs hem mutluyum hem korktum valla.
Hastaneden kiralamiyorsunuz.Süt sagma makinası hastaneden kiralanabiliyor mu bır de baskasının kullandıgı makina ne kadar saglıklı ve dezenfekte hastalıksız bılemedım
çok geçmiş olsun Allah'ım analı babalı sağlıklı hayırlı evlat eylesin inşallahMerhaba kızlar doğumum 2 mayıs sabahı sezeryan ile gerçekleşti oğlum 3440 gr 50 cm doğdu benim için kolay dr için zor bir doğum oldu rahim içi yapışıklıklarım çok fazlaymış çok zorlanmış bir de tersti bebiş. 1 gece kalıp çıktık sondayı çıkarttırmadı perşembe kontrolde sezeryan yarasındaki bandajla birlikte kendi çıkaracakmış. Sütüm geldi göğüs ucu çatlakları ve sezeryan ağrılarıyla uğraşıyorum sizler nasılsınız hepinizehayırlı doğumlar dilerim oğlma isim koyamadı hala bu arada
Hosbuldum canım maşallah kocaman abla oldu zeyneb Azra en son benim doğum olacak büyük ihtimalle hayırla gelsinler de bakalım ne zaman geleceklerCanım Hoşgeldin hamdolsun bizler iyiyiz 18 günlük olduk bile büyüyoruz yavaş yavaş arkadaşlarımızı bekliyoruz doğsunlar diye ama bizim kadar sabırsızı pek yok buralarda
Canım benimde 3 hafta önce 3100 falandı doktor 4 ü geçebilir doğuma kadar dedi benim bebek makat gelişli sezeryan olucam Senin için en hayırlısı hangisiyse o olsun inşallah canım... Yanılma payı olabilir tabii ölçümlerde doktorun senin için en iyisini bilir hakkımızda hayırlısı inşallah....Bana da 13 mayıs dedı doktur. Bugun konrtolüm vardı. Kılo 40. Hafta ıle uyumlu 3411 gr dedı. Boy 39 hafta ıle uyumlu 52-53 cm dedi. Boyle goderse normal dogum zor olur dedı. Sımdılık takvımı ısaretleyelim 13 mayıs sezeryan olabılır dıye dedı. Halbuki hep kendımı normal dogal doguma hazırlamıştım. Gene haftaya bakarız dıyo. Bbebek 5 gunde 330 gr almıs. Hızlı kılo almıs hem mutluyum hem korktum valla.
Merhaba, ben 1 mayısta yüksek sancı ve incelme yüzünden apar topar 1 saate sezaryene girdim. Şükür sağlıkla doğdu. Erken sayılır ama kuvöze girmeden atlattık şimdilik...
Allah'ım hayırla getirsin annesi inşallah ❤ rahattır yerinde erkek çocuk geç doğar diye duydum da seninki çok galesiz maşallahCanım bol bol yürüyüş ,merdiven çıkma yapıyorum iki gündür, hiç acilmam yok ve nst de sancı da cikmiyo artık, hafta içi suni sanciyla vajinal doğumu baslatacak doktor eğer ki bebek hala içerde rahat rahat takılmaya devam ederse. 40 hafta bitti 41. Haftaya girdim , bende o yüzden bol bol yürüyüp merdiven çıkıyorum. Bebegimle konuşuyorum kendi isteginle gel diyorum belki bana cevap verir:) doktor sıkıntı görmediğinden bir hafta daha durabilir şuan, ama iki güne bir kontrol olucak ona göre bir yol izleyecek. Ya okadar hareket ediyordum şaştım kaldım, valla bugüncok ağrı yaşadım daha önce böylesi olmamıştı , şiddeti fazlaydı , okadar sevindim ki doğmaya karar verdi diye, ağrılar esnasında yürüdüm iki büklüm, çömelerek kalkarak hareketler yaptım, ama bir saat sonra gitti ağrılar:) ağrıya sevinecegim, mutlu olacağım aklıma gelmezdi, arada sancı vuruyor okadar seviniyorum ki gelecekmisin yavruşum diyorum, her ağrı her adım beni oğluma kavustaracak, nişan su sancı gelip hastaneye gidersem sanırım güle oynaya giden ilk insan olucam:)
Senin de artık az kaldi
Allah'ım hayırla getirsin annesi inşallah ❤ rahattır yerinde erkek çocuk geç doğar diye duydum da seninki çok galesiz maşallah
karapisso geçmiş olsun hazırlık mı yapıyor senin kız acaba. Benim de temizlik anca bitti ama içim rahat şimdi istediğin gibi gelebilirsin diyorum bebeğime. Evde yıkamadık bir şey bırakmadım Ben de göbeğimle cebelleşiyorum. Yemek yedikten sonra özellikle nefes alamayacak gibi gerginleşiyor ve sertleşiyor. Biraz sindireyim yürüyüşe çıkıcam ben de. Yürüyüş bana çok iyi geliyor.
R rkndmt sanırım benimki de rahatına düşkün herkesin kasılması ağrısı vs oluyor bizde tık yok. Maşallah diyorum tabii ama bir yandan da bi alıştırma hazırlık olması iyi olurdu gibime geliyor. Kız kardeşimin de doğuma kadar hiç kasılması olmamıştı. Birden 40. Haftada sancısı geldi ve doğuma gitti. İnşallah seninki de suni sancıyı beklemeden gelmeye karar verir.Canım bol bol yürüyüş ,merdiven çıkma yapıyorum iki gündür, hiç acilmam yok ve nst de sancı da cikmiyo artık, hafta içi suni sanciyla vajinal doğumu baslatacak doktor eğer ki bebek hala içerde rahat rahat takılmaya devam ederse. 40 hafta bitti 41. Haftaya girdim , bende o yüzden bol bol yürüyüp merdiven çıkıyorum. Bebegimle konuşuyorum kendi isteginle gel diyorum belki bana cevap verir:) doktor sıkıntı görmediğinden bir hafta daha durabilir şuan, ama iki güne bir kontrol olucak ona göre bir yol izleyecek. Ya okadar hareket ediyordum şaştım kaldım, valla bugüncok ağrı yaşadım daha önce böylesi olmamıştı , şiddeti fazlaydı , okadar sevindim ki doğmaya karar verdi diye, ağrılar esnasında yürüdüm iki büklüm, çömelerek kalkarak hareketler yaptım, ama bir saat sonra gitti ağrılar:) ağrıya sevinecegim, mutlu olacağım aklıma gelmezdi, arada sancı vuruyor okadar seviniyorum ki gelecekmisin yavruşum diyorum, her ağrı her adım beni oğluma kavustaracak, nişan su sancı gelip hastaneye gidersem sanırım güle oynaya giden ilk insan olucam:)
Senin de artık az kaldi