• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

R rkndmt sanırım benimki de rahatına düşkün herkesin kasılması ağrısı vs oluyor bizde tık yok. Maşallah diyorum tabii ama bir yandan da bi alıştırma hazırlık olması iyi olurdu gibime geliyor. Kız kardeşimin de doğuma kadar hiç kasılması olmamıştı. Birden 40. Haftada sancısı geldi ve doğuma gitti. İnşallah seninki de suni sancıyı beklemeden gelmeye karar verir. 😍

İnş sağlıkla hayırlısıyla canım, ben bu hafta içi doğar diyodum ama 40+1 olduk, gerçi her canlının dünyada nefes alacagi gün saniye belli, bizimki meraktan bir bekleyiş:) sağlıkla gelsin yavrularimiz, biz hazır bekliyoruz

çok geçmiş olsun Allah'ım analı babalı sağlıklı hayırlı evlat eylesin inşallah ❤

Hosbuldum canım ❤ maşallah kocaman abla oldu zeyneb Azra ❤ en son benim doğum olacak büyük ihtimalle hayırla gelsinler de bakalım ne zaman gelecekler 😅
Çok şükür canım büyüyoruz inşallah. Geç olsun güç olmasın sizler de sağlıkla mutlulukla kavuşun inşallah miniklere.. Yavaş yavaş bebekli hayat muhabbetlerine geçelim artık hamilelik ve doğum yerine 😂

Bebek hareket ettikçe ettiği yerde ağrısı olan var mı?

Çok şükür canım büyüyoruz inşallah. Geç olsun güç olmasın sizler de sağlıkla mutlulukla kavuşun inşallah miniklere.. Yavaş yavaş bebekli hayat muhabbetlerine geçelim artık hamilelik ve doğum yerine 😂
Dimi ya valla bende son zamanlarda daraldim iyice yürürken canım yanmaya başladı artık eski ameliyat yerim açıyor artık nefes alamıyorum felan vücudum yeter sinyali veriyor da oglum rahat gibi 😅 biz doktorları bekliyoruz artık bakalım. 🙄

ahh canımsın. ben dün düşünüyorum gelecek ay bugunlerde bebeklerimiz doğmuş olacak biiznillah. yani sonsuza dek kalacak değilleryaaaa :D
ne bu acelesi olanlar bi durun :D
elbet çıkacak ordan :D
şaka bir yana artık insanda hal kalmıyortaşıyacak.
birde hepimizin ramazan bebesi. herşey karışıyor birbirine. elhamdülillah çok şükür.

birde ben öncesinde iki kez yaşadım bu beklemeyi insan az sabrı öğrenmezmi ya :D

Dimi ya valla bende son zamanlarda daraldim iyice yürürken canım yanmaya başladı artık eski ameliyat yerim açıyor artık nefes alamıyorum felan vücudum yeter sinyali veriyor da oglum rahat gibi 😅 biz doktorları bekliyoruz artık bakalım. 🙄

Çok değil üç haftan kalmış canım senin de doğum büyük bir merak oluşturuyor insanda üstüne bir de son günlerde bedenin rahatsızlığı eklenince dayanılmaz oluyor bazen beklemek . Ben mesela son zamanlar çok ağrılar yaşadım sıkıntılar çektim ama şimdi sanki hiçbiri yaşanmamış gibi hamileliğe dair hislerimi bile unuttum 😂 sanki direkt iki çocuklu hayata ışınladılar beni. Size de öyle olacak muhtemelen şu an hayal gibi görünse de 🤭

R rkndmt sıcak suya otur , z.yağı sür pamuk ika Tampon yap. tatlı badem yağı sürebilirsin. ilişki hatta sperm açılmayı başlatıyor. bunlar bildiklerim . dene istersen.
mid aşımı 42 haftadır, hiç endişeye kapılma. inşallah açılman 3 Cm bile olsa suni sancı işe yarar. açılma olmadan verilen suni sancı pek faydalı olmayabiliyor.

ahh canımsın. ben dün düşünüyorum gelecek ay bugunlerde bebeklerimiz doğmuş olacak biiznillah. yani sonsuza dek kalacak değilleryaaaa :KK70:
ne bu acelesi olanlar bi durun :KK70:
elbet çıkacak ordan :KK70:
şaka bir yana artık insanda hal kalmıyortaşıyacak.
birde hepimizin ramazan bebesi. herşey karışıyor birbirine. elhamdülillah çok şükür.

birde ben öncesinde iki kez yaşadım bu beklemeyi insan az sabrı öğrenmezmi ya :KK70:
Yok canım yok son günlerde sabır falan kalmıyor kaç çocuk doğurursan doğur :KK70: içerden ne çıkacak merakı bir yana doğum olsa da bedenen bir rahatlasam diyor insan . 🤭😉 Şöyle içinden geldiği gibi hareket etmek istiyorsun ama edemiyorsun. Doğumdan sonra daha ameliyat masasındayken karnımın boşaldığını hissettim ya ay bir rahatlama geldi bana uyuyacaktım inan zor tuttum kendimi . Sırt üstü uyumayı özlemiştim herhalde ondan 😂 doğumdan beri sırt üstü uyuyorum doyamadım daha 😂

Yok canım yok son günlerde sabır falan kalmıyor kaç çocuk doğurursan doğur :KK70: içerden ne çıkacak merakı bir yana doğum olsa da bedenen bir rahatlasam diyor insan . 🤭😉 Şöyle içinden geldiği gibi hareket etmek istiyorsun ama edemiyorsun. Doğumdan sonra daha ameliyat masasındayken karnımın boşaldığını hissettim ya ay bir rahatlama geldi bana uyuyacaktım inan zor tuttum kendimi . Sırt üstü uyumayı özlemiştim herhalde ondan 😂 doğumdan beri sırt üstü uyuyorum doyamadım daha 😂

aynen öyle. diyorum çok özledim sırt üstü yatamayı. kuyruk sokumu ağrıyor. sırt üstü yatamayı az deneyince. öbür türlü omurga ağrıyor. gerçekten insan kaç doğumyaparsa yapsın son haftalar zorluyor ve artık rahatlamak istiyorsun. bugün çok kasılma yaşadım biri doğum anında yaşadığım hissi verdi bana ve değişik bi duygu yaşadım korktum galiba. :(

aynen öyle. diyorum çok özledim sırt üstü yatamayı. kuyruk sokumu ağrıyor. sırt üstü yatamayı az deneyince. öbür türlü omurga ağrıyor. gerçekten insan kaç doğumyaparsa yapsın son haftalar zorluyor ve artık rahatlamak istiyorsun. bugün çok kasılma yaşadım biri doğum anında yaşadığım hissi verdi bana ve değişik bi duygu yaşadım korktum galiba. :KK43:

Yalancı kasılma hissi nası bişiydi benim göbek deliği çevremde sancı oldu. Kasıklarımda çok nadir. Doktoruma söyledi 1 saat daha devam ederse hastaneye geç dedi ama şuan bi sancım sızım yok.

aynen öyle. diyorum çok özledim sırt üstü yatamayı. kuyruk sokumu ağrıyor. sırt üstü yatamayı az deneyince. öbür türlü omurga ağrıyor. gerçekten insan kaç doğumyaparsa yapsın son haftalar zorluyor ve artık rahatlamak istiyorsun. bugün çok kasılma yaşadım biri doğum anında yaşadığım hissi verdi bana ve değişik bi duygu yaşadım korktum galiba. :KK43:
Canım niye korkuyorsun artık çok güzel haftalara eriştin bebeğin gelse bile sağlıkla kavuşursunuz inşallah. Son haftalarda bana da oluyordu o hisler. Hatta birkaç kez kesin doğuruyorum dedim ama fos çıktı. 🤭

Canım niye korkuyorsun artık çok güzel haftalara eriştin bebeğin gelse bile sağlıkla kavuşursunuz inşallah. Son haftalarda bana da oluyordu o hisler. Hatta birkaç kez kesin doğuruyorum dedim ama fos çıktı. 🤭

oyy diyorum bu başka doğum çok ama çok rahattım taaa bu akşam Son anda sezeryan olduğum hissini yaşayan kadar. sanki gene Son anda olmayacak hissi oldu. Allaha tevekkül ettim. en hayırlısı sağlıklısı neyse o olsun. dua bekliyorum inan endişe duymak düşünmek istemiyorum :(

Yalancı kasılma hissi nası bişiydi benim göbek deliği çevremde sancı oldu. Kasıklarımda çok nadir. Doktoruma söyledi 1 saat daha devam ederse hastaneye geç dedi ama şuan bi sancım sızım yok.
komple karnın ağrır sertleşir. tek bir yerde olmaz ağrı.

oyy diyorum bu başka doğum çok ama çok rahattım taaa bu akşam Son anda sezeryan olduğum hissini yaşayan kadar. sanki gene Son anda olmayacak hissi oldu. Allaha tevekkül ettim. en hayırlısı sağlıklısı neyse o olsun. dua bekliyorum inan endişe duymak düşünmek istemiyorum :KK43:
Canım biliyorum çok istiyorsun normal doğum yapmayı ama kendini çok şartlama. Ben ilk doğumda normali çok istedim normal olursa bir şey başarmış olacaktım sanki öyle geliyordu öncesinde. Ama yaşadığım sıkıntılardan sonra doğum şeklinin hiçbir önemi yokmuş dedim. Şimdi ne desem hislerimi sana geçiremem ama çok dua ederim nasıl olursa olsun evladına sağlıkla kavuş inşallah. Ben bu doğumumda daha iyi anladım ilkinde bana nasıl büyük bir acı yaşatmışlar. Allah sizleri esirgesin inşallah.

Back