evet normal. çatİ muayenesimi yoksa uyarımı yapıldı ?
Aslında her şey normaldi nstde hareketlilik çok çıkınca doktor bebek hareketi mi yoksa sancı mı olduğunu anlamak için alttan bakalım istersen dedii ben de kabul ettim 2 3 cm açıklık var çatı kontrolu de yaptı o sırada hafif leke geldi ama sanki kanama devam edecek gibi geldi de
Kızlar benimde bugün kontrolüm vardı Bebek makat gelişli kafa yukarda doktor döner ama zor olur biraz dedi Zaten sezeryan olucak Haftaya son kontrol sonra doğum inşallah... Son 2 hafta Sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah ❤
Cuma dolucak, o günde kontrole gidicem, o gün belli olur sanırım, ama 40 dolduğunda da gelmezse uzatmalara kalır demişti:) bakalım birdaha ki görüşmede netlestiririz doktorla, zaten nst ye de giricem bebeğin durumu vs herşey değerlendirilip bir karara varırız sanırsam:)
Cuma dolucak, o günde kontrole gidicem, o gün belli olur sanırım, ama 40 dolduğunda da gelmezse uzatmalara kalır demişti:) bakalım birdaha ki görüşmede netlestiririz doktorla, zaten nst ye de giricem bebeğin durumu vs herşey değerlendirilip bir karara varırız sanırsam:)
Tuşe deniyordu dimi ona, zaten yumuşamış dedi rahim ağzı,parmağımı ittirsem bebeğin kafasina değecek iyice aşağı yerleşmiş artık kafası dedi de, açılma yok ya o bakımdan rahatım valla bugün çömelerek iş yaptım çömelme çok faydalı diye,camların altını sildim o şekilde bakalım merakla bekliyoruz
O kadar dikkat edip bakım yaptığım halde karnım çatlamaya başlamış minik minik durdu durdu son haftalarda patladı Siz de nasıl durumlar çatlak oldu mu?
aynen bende de son haftalarda cikti catlaklar.O kadar yaglar kremler kullanmama ragmen ustelik.Ama site hem genetik hemde yasla alakasi var bence..Az kaldi saglikla alalimda kucagimiza insallah
Kızlar az önce kendi doktorum muayene etti çok çok şükür gelişme geriliği yok tamamen normal sadece su fazlalığı varmış 9 gün sonra sezaryen ile doğum olacak nasipse inş..