• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı sağlıklı mutlu bir gün olsun inş anneler..bana 9 gün verildi ama sanki bu cadı kızım beklemiycek..nst de 100 sancılarını görüyorum ve kasılmamda sancımda sıklaşmış ama doktorlara bişey söylemiyorum..çünkü hemen doğumhaneye alıyorlar ve iki saate bir gelen giden afedersiniz parmaklıyor 😡bende bekliyim diyorum nasılsa hastanedeyim bişey olursa acil müdahele edilir diye

Hayırlı sağlıklı mutlu bir gün olsun inş anneler..bana 9 gün verildi ama sanki bu cadı kızım beklemiycek..nst de 100 sancılarını görüyorum ve kasılmamda sancımda sıklaşmış ama doktorlara bişey söylemiyorum..çünkü hemen doğumhaneye alıyorlar ve iki saate bir gelen giden afedersiniz parmaklıyor 😡bende bekliyim diyorum nasılsa hastanedeyim bişey olursa acil müdahele edilir diye
Allah kolaylık versin inşallah. Günaydın herkese oğlumu kahvaltısını yaptırıp gönderdim okula. Allaha emanet olsunlar.. Diğer oğluşla da kahvaltı yapacaz birazdan. Bugünler gösteren Rabbime şükürler olsun. Son 3 💕💕

Günaydın hanımlar bir şey sormak istiyorum. Ben bebeğimin bütün kıyafetlerini organik minoris bebek deterjanı ile 40 derecede yıkadım ütüleyip kaldırdım. Ama bir şeyi yanlış yapmışım. Bana demişlerdi de çift durulama yaptır. Ben de makine kullanma özürlüsü olaraktan kıyafetleri pamuklu 40 derecede 1.5 saat yıkamaya ayarlayıp sıkma yok dedim. Daha sonra bitince sıkma yaptırdım :) bunu da çift durulama sandım. Ama dün baktım ki makinede durulama ayarı da varmış. Yani benim kıyafetler 1 kez durulanmış oldular. Bişey olur mu tüm kıyafetleri baştan yıkamalı mıyım yoksa tek duruluma yeterli mi

Merhaba ben 37+3 te gittim ne sancı çıktı ne doğum kanalına girme. Ne zaman girer acaba

Tuşe deniyordu dimi ona, zaten yumuşamış dedi rahim ağzı,parmağımı ittirsem bebeğin kafasina değecek iyice aşağı yerleşmiş artık kafası dedi de, açılma yok ya o bakımdan rahatım😁 valla bugün çömelerek iş yaptım çömelme çok faydalı diye,camların altını sildim o şekilde bakalım merakla bekliyoruz🙏😊
yumuşamada iyiye işaret sonra rahim incelmeya başlar açılır sağ salim gelir oğluşun inşallah.

Merhaba kızlar selam vermek istedim sizlere. Bende Mayıs annesi olacağım inşallah. Cuma günü kontrolümüz var ve sezeryan için gün verecek doktorumuz. Yaklaşık 2 hafta once belimde ve kasiklarimda sancılar başladı benim kontrole gittiğimde bebeğin aşağıya indiğini söyledi doktor ve progestan verdi. Cuma gününü heyecanla bekliyorum bende bakalım ne diyecek. Allah hepimizin evlatlarini sağlıkla sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah.

A asitane161719 sen neredesin kuzum. zeynep azra nasıl 😍
Kuzum iyiyiz çok şükür. Hamilelikte rahat rahat yapamadığım ne varsa onları yaptım bugün . Ev içinde ertelediğim işler vardı çocuklardan fırsat buldukça azar azar hallettim 😉

Zeynep Azra'm bol bol uyuyor teyzesi. Ve sanırım diyet yapıyor 🙄 emmek istemediği sürece meme tutmuyor. Uyumayı tercih ediyor çoğu zaman. Acıktığı zaman mızmızlanıyor memeyi hemen tutuyor uykulu uykulu beş dk emiyor bırakıyor. Sonra bir daha tutması çok ama çok zor 😣 yani ben zorlamasam üç saat uyuyup sadece beş dk emip tekrar üç saat uyuyacak. Ama o zaman da nasıl doymuş olacak bilmiyorum. Bazen doymuyor diye ağzına sağıyorum. Onu bile zor yutuyor istemeden verdiğim için :( ben nerede yanlış yapıyorum acaba. 😔

Kuzum iyiyiz çok şükür. Hamilelikte rahat rahat yapamadığım ne varsa onları yaptım bugün . Ev içinde ertelediğim işler vardı çocuklardan fırsat buldukça azar azar hallettim 😉

Zeynep Azra'm bol bol uyuyor teyzesi. Ve sanırım diyet yapıyor 🙄 emmek istemediği sürece meme tutmuyor. Uyumayı tercih ediyor çoğu zaman. Acıktığı zaman mızmızlanıyor memeyi hemen tutuyor uykulu uykulu beş dk emiyor bırakıyor. Sonra bir daha tutması çok ama çok zor 😣 yani ben zorlamasam üç saat uyuyup sadece beş dk emip tekrar üç saat uyuyacak. Ama o zaman da nasıl doymuş olacak bilmiyorum. Bazen doymuyor diye ağzına sağıyorum. Onu bile zor yutuyor istemeden verdiğim için :KK43: ben nerede yanlış yapıyorum acaba. 😔

kuzum uyku emme kadar büyümesini sağlıyor hatta uyku daha fazla . hiç endişe etme uyusun 3 saatte bir emsin. midesi be kadar ki onun. üzülme endişe etme. ve kendini sakınyorma. bak sezeryan oldun. en az 40 gün dikkat etmen lazım. ağır iş yapma yani.

Kızlar ağrı sızı çok fazla karnım sürekli bi ishal olmuş gibİ sancıyor. doğum sancısı değil değişik bir ağrı. hasta gibiyim :(

Back