Sağol rabbim sanada göz aydınlığı versin inşhadi gozun aydin:) guzel dusunelim guzel olsun hersey :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol rabbim sanada göz aydınlığı versin inşhadi gozun aydin:) guzel dusunelim guzel olsun hersey :)
Allah kolaylık versin inşallah. Günaydın herkese oğlumu kahvaltısını yaptırıp gönderdim okula. Allaha emanet olsunlar.. Diğer oğluşla da kahvaltı yapacaz birazdan. Bugünler gösteren Rabbime şükürler olsun. Son 3Hayırlı sağlıklı mutlu bir gün olsun inş anneler..bana 9 gün verildi ama sanki bu cadı kızım beklemiycek..nst de 100 sancılarını görüyorum ve kasılmamda sancımda sıklaşmış ama doktorlara bişey söylemiyorum..çünkü hemen doğumhaneye alıyorlar ve iki saate bir gelen giden afedersiniz parmaklıyor bende bekliyim diyorum nasılsa hastanedeyim bişey olursa acil müdahele edilir diye
Hayırlı sağlıklı mutlu bir gün olsun inş anneler..bana 9 gün verildi ama sanki bu cadı kızım beklemiycek..nst de 100 sancılarını görüyorum ve kasılmamda sancımda sıklaşmış ama doktorlara bişey söylemiyorum..çünkü hemen doğumhaneye alıyorlar ve iki saate bir gelen giden afedersiniz parmaklıyor bende bekliyim diyorum nasılsa hastanedeyim bişey olursa acil müdahele edilir diye
Onu kimse bilemez canım bebeğin canı nezaman isterseMerhaba ben 37+3 te gittim ne sancı çıktı ne doğum kanalına girme. Ne zaman girer acaba
Rabbim en kolay bir şekilde yavrunu kucagına almayı nasip etsin inş..bi anda kurtul inşKizlar doguma giriyorum dualarinizi bekliyorum.
Allah yardımcınız olsun.Rabbim sizi, bizi hepimizi sağlıcakla hayırlısıyla kavuştursun inşallahKizlar doguma giriyorum dualarinizi bekliyorum.
Sağ salim gelsin inşallah canım. Bir avazdaKizlar doguma giriyorum dualarinizi bekliyorum.
Rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına alKizlar doguma giriyorum dualarinizi bekliyorum.
karapisso nasılsın canım? Sesin çıkmıyor merak ettim seni..
yumuşamada iyiye işaret sonra rahim incelmeya başlar açılır sağ salim gelir oğluşun inşallah.Tuşe deniyordu dimi ona, zaten yumuşamış dedi rahim ağzı,parmağımı ittirsem bebeğin kafasina değecek iyice aşağı yerleşmiş artık kafası dedi de, açılma yok ya o bakımdan rahatım valla bugün çömelerek iş yaptım çömelme çok faydalı diye,camların altını sildim o şekilde bakalım merakla bekliyoruz
Bizde iyiyiz canım şükürler olsun!!Evet son 3 inşaallah.canım benim bugün yoğun geçti
şükürler olsun iyiyiz sen nasılsın Son 3 günmü
Kuzum iyiyiz çok şükür. Hamilelikte rahat rahat yapamadığım ne varsa onları yaptım bugün . Ev içinde ertelediğim işler vardı çocuklardan fırsat buldukça azar azar hallettimA asitane161719 sen neredesin kuzum. zeynep azra nasıl
Kuzum iyiyiz çok şükür. Hamilelikte rahat rahat yapamadığım ne varsa onları yaptım bugün . Ev içinde ertelediğim işler vardı çocuklardan fırsat buldukça azar azar hallettim
Zeynep Azra'm bol bol uyuyor teyzesi. Ve sanırım diyet yapıyor emmek istemediği sürece meme tutmuyor. Uyumayı tercih ediyor çoğu zaman. Acıktığı zaman mızmızlanıyor memeyi hemen tutuyor uykulu uykulu beş dk emiyor bırakıyor. Sonra bir daha tutması çok ama çok zor yani ben zorlamasam üç saat uyuyup sadece beş dk emip tekrar üç saat uyuyacak. Ama o zaman da nasıl doymuş olacak bilmiyorum. Bazen doymuyor diye ağzına sağıyorum. Onu bile zor yutuyor istemeden verdiğim için ben nerede yanlış yapıyorum acaba.