• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatı muayenesi kolay normal rutin yapılanlar gibi olcuyo o kısım rahat, rahim ağzındaki açılmaya bakiyo ya insanın içi tuhaf oluyo,aslında ağrı falan yok, agriyo diyenler abartiyo bence, sadece tuhaf bir his oluyo ben birde dediğim gibi en ufak şeye ağlayan biriyim ondan sıkıntı yapıyorum. Yengemde oluyodu bu muayeneyi normal sakin duruyordu bende oluyodum yanında, çok rahatti. İnsana göre degisiyo iste
Ha birde yok elini sokuyo yok kolunu sokuyo diyenleri bile duydum😁 iki parmağıyla bakiyo doktor, el kol nedir ya, yok bacak daha neler. Bir arkadaşım bana bunu anlattı 3 ay önce elini tamamen soktu falan, ya diyorum el nasıl olsun mantigim almadi. Birde insanı korkutuyolar herkesin acı eşiği ve bünyesi farklı,abartilara kulak kapamak lazım canım. El falan sokmuyo yani😊
Ben de el derken aslında parmağı kastetmiştim ama yanlış oldu. Beni parmak bile geriyor düşün artık. Ama dediğin gibiyse sanırım nefesle filan hallederim gibi düşünüyorum. Hayırlısı bakalım.

Hayırlı akşamlar canlar.
Bugün baya yoruldum. sabah kontrole git gel sonra komşuya bebek görmeye gittik.
şimdi uzandım.
maşallah bebeğim 2.900 görünüyor haftasıyla tam uyumlu.
haftaya 9 mayıs kontrol günüm. 10 gün sonra. bakalım nasıl geçecek zaman.
kızlar rahat olun inşaallah korkmayın çatı muayenesinden . 3 kg bebek çıkacak ordan 2 minik parmaktan korkulurmu :D

Ben de el derken aslında parmağı kastetmiştim ama yanlış oldu. Beni parmak bile geriyor düşün artık. Ama dediğin gibiyse sanırım nefesle filan hallederim gibi düşünüyorum. Hayırlısı bakalım.
Kesinlikle nefes ile halledilecek kolaylikta, ben beceremiyorum ama deniyorum tabi:)
K

Kızlar benimde bugün kontrolüm vardı Bebek makat gelişli kafa yukarda doktor döner ama zor olur biraz dedi Zaten sezeryan olucak Haftaya son kontrol sonra doğum inşallah... Son 2 hafta 😍 Sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah ❤
Benim ilk doğumda makat gelişti canım 35. Haftadan sonra yer daraldığı için dönemez dediler sezeryan tarihi almaya gittiğimde acil sezeryana aldılar benim aceleci kızım doğum kanalına tek ayağını sokmuş 😅 internette sancı anında bile dönebileceğini gösteren bı sürü makale video var ama bizim doktorlar riske atmiyorlar hangisi doğru bilmiyorum hiç 🙄
Allah'ım sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah ❤️

Benim ilk doğumda makat gelişti canım 35. Haftadan sonra yer daraldığı için dönemez dediler sezeryan tarihi almaya gittiğimde acil sezeryana aldılar benim aceleci kızım doğum kanalına tek ayağını sokmuş 😅 internette sancı anında bile dönebileceğini gösteren bı sürü makale video var ama bizim doktorlar riske atmiyorlar hangisi doğru bilmiyorum hiç 🙄
Allah'ım sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah ❤
Yerim o ayağı ben 😘 Bizde sezeryan konuşmuştuk başka nedenlerden dolayı doktor zaten makat gelişli normal doğum olmaz dedi... Amin canım cümlemiz inşallah ❤️

Kızlar benimde bugün kontrolüm vardı Bebek makat gelişli kafa yukarda doktor döner ama zor olur biraz dedi Zaten sezeryan olucak Haftaya son kontrol sonra doğum inşallah... Son 2 hafta 😍 Sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah ❤
benim de bebeğim ters şimdilik. Dönecek mi çok merak ediyorum ama sezaryen fikrine de kendimi hazırladım artık. son 2 veya 3 hafta benimde... Ay sağlıkla gelsinler yeter. çok heyecanlanmaya başladım ben. Bebeğimi ilk gördüğümde nasıl bir tepki vereceğim, neler hissedeceğim çok merak ediyorum.

benim de bebeğim ters şimdilik. Dönecek mi çok merak ediyorum ama sezaryen fikrine de kendimi hazırladım artık. son 2 veya 3 hafta benimde... Ay sağlıkla gelsinler yeter. çok heyecanlanmaya başladım ben. Bebeğimi ilk gördüğümde nasıl bir tepki vereceğim, neler hissedeceğim çok merak ediyorum.
Ay çok güzel bişey oluyorlar ilk çıktıklarında anlatılmaz yaşanır 😊 bı yağla kaplı geliyorlar bebisler ameliyat hanedeki hemşireler ebeler yüzlerine surmuslerdi yaşlanma karşıtı Krem diye şok olmuştum bu sefer bende sürdürecem 😁😁😁😁

Bende o siteye baktım emin olamadığım için sorayım dedim neyse canım sen bak memnun kalırsan bende oradan istetirim..isimde yazdırdınmı
Canım eşim getirdi şimdi biraz vasat görüntüsü ,yazıları falan evet isim yazdırdık Yiğit Göktuğ olacak inş ismi minnoşumun 💓

Merhaba kızlar biir sorum olacaktı çaatı muayenesinden sonra kan gelmesi normal mı
evet normal. çatİ muayenesimi yoksa uyarımı yapıldı ?
Selam kızlar bi selam vereyim dedim Nisan annesiyim derken 2 mayısa gün aldık inşallah geliyor 2. Evladım hepinize hayırlı doğumlar inşallah.

ve aleyküm selam canım. maşallah Size gününüz belli. sağ salim kucağına alırsın inşallah. Allah kolaylıklar versin sonrası içinde.

Canım doktorum bu saatten sonra dönebilir ama senin için zor olur dedi,gayet hissedersin dedi.... Aynen sağlıkla gelsinlerde inşallah bende çok heyecanlanıyorum düşündükçe uykularım kaçıyo 😍

evet normal. çatİ muayenesimi yoksa uyarımı yapıldı ?
Aslında her şey normaldi nstde hareketlilik çok çıkınca doktor bebek hareketi mi yoksa sancı mı olduğunu anlamak için alttan bakalım istersen dedii ben de kabul ettim 2 3 cm açıklık var çatı kontrolu de yaptı o sırada hafif leke geldi ama sanki kanama devam edecek gibi geldi de

Back